Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Може ли едно пояснение и от мен, което обаче е съвсем отвлечено и няма нищо общо с конкретната ситуация... Чел съм някъде (но не помня къде - някакъв сексолог казваше нещо приблизително, та се зачудих, аджеба - тия сексолози - винаги ли се имат за прави в изводите...), та - казваше ТОЙ (сексологът), че определени позиЦИИ в секса били свързани и с практически намерения - да бъде приятно изненадан противният пол....
Та се сетих за филма "Дами канят", когато на "инструктора" му вземаха "мярката", като дамата отчиташе с педята си ширината на гърба (за да оплете пуловера си - сексуален намек към харесваният...)...
Опитах да направя асоциация и с една често описвана (от сексолозите) позиция, при която ръцете на мъжа са на кръстчето на жената... Не ми идва наум, защо именно са точно там ръцете му..., но няма да е - за да взема мярката на жената за някакъв подарък..., или?... (науката мълчи)...
Ми - те и мъжете си имат някои малки тайни....
ПП - това не е пост, с който може да бъде оценена нечия "първосигналност", просто споделям някои свои наблюдения от практиката, описвана от други хора... (но те едва ли са "първосигнални" в своите мисли...)
Приятна вечер!
Коментар