IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Щом имаш желание за пазаруване, значи си по-добре. Аз не съм привърженик на подобен род занимания и всячески се опитвам да ги избегна /но не винаги успявам/

Преди време ми се наложи да си купувам рокля за годишнина от абитуриентския бал - мъка, мъка ... Всичкото приятел и неприятел се беше заело с непосилната задача да ми бъде намерен подходящ тоалет. Най-накрая от мен се искаше само да вляза в магазина и да купя роклята.

Бяха я избрали според заложените от мен параметри - модел, материя, цвят. Дори бяха уцелили размера /пояснявам за Zarco - постиганаха този впечатляващ резултат без да са ми вземали мерките/
    С благодарност за поясненията...

Може ли едно пояснение и от мен, което обаче е съвсем отвлечено и няма нищо общо с конкретната ситуация... Чел съм някъде (но не помня къде - някакъв сексолог казваше нещо приблизително, та се зачудих, аджеба - тия сексолози - винаги ли се имат за прави в изводите...), та - казваше ТОЙ (сексологът), че определени позиЦИИ в секса били свързани и с практически намерения - да бъде приятно изненадан противният пол....

Та се сетих за филма "Дами канят", когато на "инструктора" му вземаха "мярката", като дамата отчиташе с педята си ширината на гърба (за да оплете пуловера си - сексуален намек към харесваният...)...

Опитах да направя асоциация и с една често описвана (от сексолозите) позиция, при която ръцете на мъжа са на кръстчето на жената... Не ми идва наум, защо именно са точно там ръцете му..., но няма да е - за да взема мярката на жената за някакъв подарък..., или?... (науката мълчи)...

Ми - те и мъжете си имат някои малки тайни....

ПП - това не е пост, с който може да бъде оценена нечия "първосигналност", просто споделям някои свои наблюдения от практиката, описвана от други хора... (но те едва ли са "първосигнални" в своите мисли...)

Приятна вечер!
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Ндам ...,

жалко, че не е това което си представях - хихи

Мислех си красивото Доби е обула чепиците на 12 санта на тънък ток и по къса поличка е "заседнало" с тънкото си токче на пред Парламента и не може да се "мръдне" оттам. И кат' ме вижда почва да вика с пълен глас: "Помощ, помощ ...!.?

И Русото нали си е рицар по сърце, смело се хвърля напред.
      -----------------------------------------------------------------
      Почти с плонж стига до глезена на Добито, сграбчва го с две ръце и без да иска поглежда. Той па, се оказва един хилав, някакси тъкък - а, бе дет' на повечето места ги сравняват с на газела. Докоства го Русото внимателно, да не го навреди, ама всичко е наред. Добито обаче още вика "Помощ!" и се дере с пълно гърло. И си викам, бе така и така съм паднал на колене, чек да видя да не е проблема па в прасеца, че как се носи 12 санта ток? И вдигам глава, докосвам го лекичко, то па и той се оказа един удължен такъв, стегнат някак си, ама и на него нищо му няма. Добиту обаче още вика, но вече с по-различен глас.

Бе, викам си чакай да подуша да не би пък аз да бъркам нещо, ама рицар/нерицар ще трябва да погледна пак нагоре, демек под късата пола. И тогава кат' замръзнах, чак тръпки ме полазиха.

И Добито още вика "Помощ, помощ", ама гласа й един такъв променен стана, по- тих и по-дрезгав.

И си викам, чеки да дам личен пример на 'орицата в Парламента как се спасява Дама от беда. Даже си и тръгнахме заедно с нея тогава, само дет' виковете от "Помощ!" станаха на "Русо, русо ....!" и даже стигнахме по едно време до кресчендо и двамата май, ама не помня вече ......? След 9 месеца и нЕкъв щъркел взе, че сложи пред вратата некво русо бебче. И то па взе, че ни хареса, ама нали сме си мързеливи, за какво да се трепе човек да прави бебета, че си е хамалогия щом може щъркела да ги носи. И полека лека с годините ги докарахме на към 10 бебета май, не всички бяха руси, ама това са подробности ся. Та така, де ......

И тия от Парлмента нека гледат и нека се учат как се рицари спасят дами на обществени места, та белким го гласуват на някое четене. Та, така ....

П.П. Бе, Мечтите са безплатно нещо, нъл тъй
      ----------------------------------------------------------------
      Пазарувай ся, че тя работата се оказа друга наистина и не си разваляй празниците сама, а демек се пази!

Чиърс, му викат някои .... ! - хихии
      Малиий, Русото!
      Не знаех, че в този форум "драска" автор от поредицата "Арлекин"
      Аз съм трайно впечатлена
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
        Съкровище,добре че нямаше възможност да видиш случката на живо. Най-ме хвана яд,че един господин дойде да ме вземе и той само стоеше и гледаше втрещено.В момента в който седнах на първото стъпало,само подпрях лицето си в шепи,уплашена, опитах се да се концентрирам и му казвам "Вземи ключовете ми, изключи СОТ-а , влез и ми вземи маратонките". Оня стои и не вдява..Бях бясна седмица преди това ми бяха махнали гипса на същия крак.
        Ей ти Маранди...представяй си и мятай монитора.
        Па аз ще се отдам на предколеден шопинг
        Щом имаш желание за пазаруване, значи си по-добре. Аз не съм привърженик на подобен род занимания и всячески се опитвам да ги избегна /но не винаги успявам/

Преди време ми се наложи да си купувам рокля за годишнина от абитуриентския бал - мъка, мъка ... Всичкото приятел и неприятел се беше заело с непосилната задача да ми бъде намерен подходящ тоалет. Най-накрая от мен се искаше само да вляза в магазина и да купя роклята.

Бяха я избрали според заложените от мен параметри - модел, материя, цвят. Дори бяха уцелили размера /пояснявам за Zarco - постиганаха този впечатляващ резултат без да са ми вземали мерките/
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Ндам ...,

Мислех си красивото Доби е обула чепиците на 12 санта на тънък ток и по къса поличка е "заседнало" с тънкото си токче на пред Парламента и не може да се "мръдне" оттам. И кат' ме вижда почва да вика с пълен глас: "Помощ, помощ ...!.?

Почти с плонж стига до глезена на Добито, сграбчва го с две ръце и без да иска поглежда. Той па, се оказва един хилав, някакси тъкък - а, бе дет' на повечето места ги сравняват с на газела. Докоства го Русото внимателно, да не го навреди, ама всичко е наред. Добито обаче още вика "Помощ!" и се дере с пълно гърло. И си викам, бе така и така съм паднал на колене, чек да видя да не е проблема па в прасеца, че как се носи 12 санта ток? И вдигам глава, докосвам го лекичко, то па и той се оказа един удължен такъв, стегнат някак си, ама и на него нищо му няма. Добиту обаче още вика, но вече с по-различен глас.

Бе, викам си чакай да подуша да не би пък аз да бъркам нещо, ама рицар/нерицар ще трябва да погледна пак нагоре, демек под късата пола. И тогава кат' замръзнах, чак тръпки ме полазиха.

И Добито още вика "Помощ, помощ", ама гласа й един такъв променен стана, по- тих и по-дрезгав.

И си викам, чеки да дам личен пример на 'орицата в Парламента как се спасява Дама от беда. Даже си и тръгнахме заедно с нея тогава, само дет' виковете от "Помощ!" станаха на "Русо, русо ....!" и даже стигнахме по едно време до кресчендо и двамата май, ама не помня вече ......? След 9 месеца и нЕкъв щъркел взе, че сложи пред вратата некво русо бебче. И то па взе, че ни хареса, ама нали сме си мързеливи, за какво да се трепе човек да прави бебета, че си е хамалогия щом може щъркела да ги носи. И полека лека с годините ги докарахме на към 10 бебета май, не всички бяха руси, ама това са подробности ся. Та така, де ......

И тия от Парлмента нека гледат и нека се учат как се рицари спасят дами на обществени места, та белким го гласуват на някое четене. Та, така ....

Пазарувай ся, че тя работата се оказа друга наистина и не си разваляй празниците сама, а демек се пази!

Бравос за ентусиазма! Извинения, че се намесвам във флирта ви, но моето са само практически идеи... Успехи!
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Съкровище,добре че нямаше възможност да видиш случката на живо. Най-ме хвана яд,че един господин дойде да ме вземе и той само стоеше и гледаше втрещено....
            Еми, че не всички господА имат медицинското образование, за да ти дадат адекватна на твоите очаквания първа помощ... Ти какво очакваш от мъжете - че всички до един имат твоите възможности и знания, ли..., или че могат всичко на тоя свят?...

Те тВа са жените-максималистки...

Извън горното, преживял съм подобна на твоята ситуация, за да зная със сигурност, че дори и ортопедите-травматолози нямат "рецептата", която би ти помогнала за не по-малко от 3-4 месеца...

Кракът (ляв глезен) ми (след подскок и стъпване "на криво") беше с отток с размерите на малка диня, откаран в спешно отделение на носилка, което наложи да бъда на легло (с кратки ставания) 15 дни (цяла една пролетна ваканция, преди доста години)...Снимките показваха, че има спукване, но гипсирането нямало да помогне..., после ходих на някакъв "лечител", дето "намествал крака", който като ме закълчи във всички посоки и вероятно още повече влоши положението..., после почнах нагревки - ултразвук и бипулсатор с някави предшестващи масажи с гелове и раздвижвания... Оттокът малко почна да намалява... ... След 3-4 месеца и болката отшумя... Сега - от време на време се чува едно леко изпукване в ставата, но аз съм от хората, които се товарят здраво - до откат - и разбиранията ми са, че колкото са повече движенията - толкова нещата се оправят по-добре...

Успехи в лечението..., шопингът вероятно ще помогне, ако не ползваш много ескалаторите... !
            Last edited by zarco; 18.12.2011, 15:30.

Коментар

Съкровище,добре че нямаше възможност да видиш случката на живо. Най-ме хвана яд,че един господин дойде да ме вземе и той само стоеше и гледаше втрещено.В момента в който седнах на първото стъпало,само подпрях лицето си в шепи,уплашена, опитах се да се концентрирам и му казвам "Вземи ключовете ми, изключи СОТ-а , влез и ми вземи маратонките". Оня стои и не вдява..Бях бясна седмица преди това ми бяха махнали гипса на същия крак.
              Ндам ...,

Last edited by marandi; 18.12.2011, 15:25.

Коментар

Добчева,

ти дълг към форумО немаш ли, бря? Дай пак случката за изкълчения глезен на 12 санта ток.

Аз "омятах" монитора 100 пъти вече, само като си го представих ...

Коментар

А бе кво ви става,какви са тия завещания,какви са тия погребения?
                  Прибрах се аз след повече от 24 часа изкарани на крак,изгубен багаж и .. добре че вчера по съвет на мой приятел си купих бутилка "Зельоная водка", кедровая...Преди малко си я отворих,стори ми се слабичка и пивка...обаче май ще си лягам,понапих се
                  но пък е хубава
                  Благодаря за съвета
                  Добчева,

ти дълг към форумО немаш ли, бря? Дай пак случката за изкълчения глезен на 12 санта ток.

Аз "омятах" монитора 100 пъти вече, само като си го представих ...

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=XTeUvvIVeKM

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                      kur za tova pokolenie
                      Младеж,що не вземеш да си смениш доставчика

Коментар

• kur za tova pokolenie

Коментар

• А бе кво ви става,какви са тия завещания,какви са тия погребения?
                          Прибрах се аз след повече от 24 часа изкарани на крак,изгубен багаж и .. добре че вчера по съвет на мой приятел си купих бутилка "Зельоная водка", кедровая...Преди малко си я отворих,стори ми се слабичка и пивка...обаче май ще си лягам,понапих се
                          но пък е хубава
                          Благодаря за съвета

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            Е Бате Пешо и аз не знам отговрите на всички въпроси... То те и философските въпроси нямат отговор.. Или поне нямат еднозначен и точен отговор... Какво е пълноценен живот? - Може би живот който да ти даде шанса да стигнеш такова ниво на личностно развитие, което да допринесе за цялостното позитивно развитие на човечеството? Или просто живот който те кара да си щастлив? Дали Хитлер е живял пълноценно? Или Че Гевара? Или Майка Тереза? Или Христо Стоичков? Трудно е да се кажат - едни ще кажат изрод, диктатор, наивен идеалист, тъп футболист... Други ще кажат "Мечтая да съм някой от тях" - да съм в историята, да съм занчим, да имам лостовете да карам нещата да се случват..... Трети са доволни просто да имат две деца, да ги изучат и оженят, да работят 40 години в БДЖ и да ходят лятото на Приморско и това ги кара да са щастливи и да се чувстват пълноценно... За някои хора е досатъчно просто да гледат морето от скалите и да пият бира, да запалят хубава цигара...

Аз лично нямам определение за пълноиценен живот -самият аз съм много объркан човек, човек много преживял и много видял, много битки водил, много работил, много побеждавал и много бит, може да се каже и много постигнал по мерките на днешното прогнило българско общество... Но не смятам че живея както аз искам, че живея пълноценно, дори не смятам че съм жив, аз съм зомби (жив труп).. Но на света им трябват хора като мен, които са досатъчно смели и силни да се изпрвят срещу вредните сили на обществото... Заради хора като мен (двигатели) света още го има. Факт. Луда работа е живота Бате Пешо.. Луда и крива...
                            Живота е едно голямо училище.На всеки са дадени най подходящите условия за неговото развитие.Всеки на тоя свят е с индивидуална програма и изучава различни дисциплини.Така си мисля аз.Ти поне вземи та ми кажи кои са радостите за които говориш

Коментар

Батка, 'ноу "насериозно" я караш, бря.

Даже ся се замислих за моето погребение кат' пукна, че не съм правил завещение още и да си направят най-якия купон на него, а не да ме лепят по дърветата - хихи

Иначе си прав, хората са различни, оттам и приоритетите им и т.н. Ама Оня "горе" да му мисли - кога шъ дърпа "шалтера"
                              Да за погребението си прав.Аз също искам купон и много рок.Никой не бива да плаче а за паметници абсурд.Копаят ме на село под бора където са баба дядо татко прабаби и прадядовци.И край.Иначе не съм чак толко сериозен,просто някои неща не ми харесват.И радостите като безконтролно ядене пиене ку*ви коли кражби побоища кючеци и други подобни не са за мен.
                              Last edited by Beti; 17.12.2011, 21:29.

Коментар

• Браво Космо - хубави думи и мисли. Имах един чичо като тебе- всичко си беше уредил и преди 15 г. почина изпратихме го подобаващо..Сега близките му не искат много да го помнят- беше доста властен, аз си спомням почти всеки ден за него- за мислите и уроците му. Много сложни въпроси са за нашата малка роля по измерението- време пространство

Коментар

Working...
                                X