Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕййй такива филийки ни мажеха на времто по детските лагери за следобедна закуска.....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеГората полека променя цвета си от зелено на пъстро.
Днес смесих краве масло и мед. Намазах така получената високоенергийна каша на филии и възтанових изгубените калории.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТук, понякога, женската намеса се възприема като лична обида или навлизане в сериозно мъжка територия
http://youtu.be/12xoYUN7OpE
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
Разбирам ,но забелязвам,че ти си мнителен по отношение на някаква "женска солидарност".Не ,че я няма ,но и не е в такава разгърната форма ,каквато може би си мислиш.Понякога е просто симпатия.А по-лесно е да изразиш симпатия спрямо някоя жена от форума,отколкото към някой от мъжете,дори и затова,че ще бъдеш "заподозрян" в нещо другоЗатова нека си изразяваме свободно мнението за този или онзи пост,без да се налага после да се оправдаваме .Нещо се обърках и аз в словоизлиянието си,така ,че ако ми кажеш ,че не си ме разбрал,няма да се изненадам
Отношенията между хората са толкова сложни и многообразни,че от която и посока да ги разглеждаме,ще бъдат адекватни на ситуацията,а тя от своя страна се мени постоянно и т. н и т.нОх ,уморих се и аз от своите" умозаключения"
)
Проумяла си най-важното за един форумАко се опитваш да се харесаш на всички, вече си загубила идеята за свободно споделяне на твоите виждания. Ще станеш заложник на различните ценности, които са характерни за място, събрало различни хора.Понякога е трудно да бъдеш обиждана, само защото агресивността на някои е лесно да бъде изписана в анонимен форум, вместо да защити каузата си в реалността или пък ще си нагрубявана, дори само заради факта, че си жена и мъжкото величие трудно преглъща противопоставянето и отстояването на различни от неговите възгледи...
Толерантност и търпимост са необходими винаги.
Както и тактичност към лесно "ранимите" откъм гордост мъжки сърца, но ...с мярка))
Добро настроение ти желая в ...сърфирането)
п.п...аз самата, доскоро се опитвах да подкрепям и да избягвам всякакво противопоставяне с женски никове и не толкова от женска солидарност, колкото заради усещането, че този форум е "прекалено мъжки" ...по-мъжки от който и да е друг, дори разни авто-мото или лов и риболов)...Тук, понякога, женската намеса се възприема като лична обида или навлизане в сериозно мъжка територия
Още веднъж, хубав ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениелесно е да изразиш симпатияБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
[QUOTE=rinaa;1059155722]Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеРинче, какво лошо има в това, че се обясняваш като ученичка? Не ме притеснява това, колкото „завъртяното ми изразяване”, с което не си разбрала мисълта ми...
Разбирам ,но забелязвам,че ти си мнителен по отношение на някаква "женска солидарност".Не ,че я няма ,но и не е в такава разгърната форма ,каквато може би си мислиш.Понякога е просто симпатия.А по-лесно е да изразиш симпатия спрямо някоя жена от форума,отколкото към някой от мъжете,дори и затова,че ще бъдеш "заподозрян" в нещо другоЗатова нека си изразяваме свободно мнението за този или онзи пост,без да се налага после да се оправдаваме .Нещо се обърках и аз в словоизлиянието си,така ,че ако ми кажеш ,че не си ме разбрал,няма да се изненадам
Отношенията между хората са толкова сложни и многообразни,че от която и посока да ги разглеждаме,ще бъдат адекватни на ситуацията,а тя от своя страна се мени постоянно и т. н и т.н Ох ,уморих се и аз от своите" умозаключения":)
Какво имам предвид? Противно на общоприетото, на мен ми е необходима информация за хората, а тя може да бъде получена НАЙ-ВЕЧЕ при словестния контакт, с думичките и диалозите. В тоя смисъл - изобщо не ми харесва да не зная, кой е до мен! Това "ме убива" с времето.
Не може да не знаеш нищо за човека до теб, колкото и за някои мъже да е символ-верую - жената "да си държи езика зад зъбите"....
Друг е въпросът, до колко трябва човек да "се разкрива" изцяло, пред всички, защото пък анонимността ни помага, но само донякъде...
Така де, ама не мога да съм като хамелеоните, та да защитавам и двете противоположни тези, въпреки, че има логика и може да се изцеди есенцията от всяка от тях. Залагам на диалога между хората, а в подходящият момент - замълчаването не е за пренебрегване, но - човекът до себе си - трябва ДА ПОЗНАВАШ, а това става, ако имаш воля да говориш!!! Това е сериозно!!! Кой разбрал - разбрал! Довечера пак ще бистрим казусите!
Приятен е успешен ден на всички!
Аз ще завърша с едни стихчета на Елисавета Багряна, които са превърнати и в песен: "УНЕС":
Говори, говори, говори! -
аз притварям очи и те слушам:
- Ето, минахме сънни гори
и летим над морета и суша...
Вляво кървава вечер гори,
вдясно тъмни пожарища пушат.
Де ще стигнем, кога зазори?
Този път накъде лъкатуши?
Там ли, дато свободни ще бдим
и ще бъдем два пламъка слети,
и в нощта, сред безбройни звезди,
като двойна звезда ще засветим?
- Ти не знаеш? Аз също не знам -
но води ме, води ме натам!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
[QUOTE=rinaa;1059155722]Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеРинче, какво лошо има в това, че се обясняваш като ученичка? Не ме притеснява това, колкото „завъртяното ми изразяване”, с което не си разбрала мисълта ми...
Отношенията между хората са толкова сложни и многообразни,че от която и посока да ги разглеждаме,ще бъдат адекватни на ситуацията,а тя от своя страна се мени постоянно и т. н и т.нОх ,уморих се и аз от своите" умозаключения"
За "женското" приятелство всички сме чували - демек всеки го е чувАл, ама само дет' още не го виждАл, кат' се опре до "Мъжо", как му вика госпожица Авджийката ( "мадам" 16 грама олово ) - хихи
----------------------------------------------------------------------------------------------
П.П. Природата ви е дала нужда да си "говорите" 7 пъти повече на ден от мъжете и да бълвате емоции, които понякога изглеждат "уморителни" за мъжете. Но чиляшкия мозък все още се изследва и т.н. и т.н. ( но като цяло е коренно различен и при мъжете и жените - демек да се допълват е била идеята "свише".
Важното е, че "връзваш" и имаш позиция - демек си здрава и искаш да създаваш УЮТ, както му викат, което е хубаво!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Чиърс на бебетата и поздравления към всички за хумора, който изчетох - хихиLast edited by marandi; 05.10.2011, 04:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеА моята диета удари на камък - свалих 5 кила и от една седмица не съм мръднал и грам...
ставам да фуча с метлата и така се смях докато ви изчета към тоя час, че не е истина просто
Не се "самонападай", че т'ва е кофти при всеки и глей да не те опраска йо-йо ефекта с килата, че иде зима и е нормално.
Вече има цели маркетингови разработки по тия простотии и даже вече са в БГ-то и мо'а се прайкат по индивидуални планише. Въпрос на време и съотношение цена/качество, за който може да си го позволи. Не визирам "евтините" хранителни добавки или химията на фармацията. Мога да метна линк-че на лични и да получиш инфо повече.
П.П. Аз вчера се опитах да нацепя един аналгин, че съм настинал кат' куче и съм схванат от месеци и после след 2 мин. ходих да драйфам в кенефа, щот' организма ми така и не го "приучих" на химия, а все гледам да е всичко феър-плей със себе си, а т'ва е доста трудно в наши дни.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Иначе кат' си лафя с 1 приятел ( профи фитнес инструктор ) и той ми е обаждал какви ле случки. Примерно тоя, който се явява на Мистър Олимпия ли беше ( българче от "Своге" ) и печели медали вика 2-3 месеца се готви и там кат' се "намажат" и изглежда кат' "изруд", но поради метаболозма на възрастта през останалите месеци е привидно като "кюфте".
Та, най-важното е да се чувстваш добре в Твоята си кожа и не се притеснявай за "бизнеса" с диетите. Те не са твой Проблем, но хубаво, че се "вглеждаш" в себе си и търсиш решения
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Благодарско за хумора, на който ме подложи пак докато те чета - хихи
Коментар
-
[QUOTE=zarco;1059155707]Ринче, какво лошо има в това, че се обясняваш като ученичка? Не ме притеснява това, колкото „завъртяното ми изразяване”, с което не си разбрала мисълта ми...
Last edited by rinaa; 05.10.2011, 01:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеОх, и ти като Маранди започна да се изразяваш малко по-завъртянои от първо четене ми беше малко трудно да разбера какво казваш.Хареса ми,защото е малко по-иронично-агресивна към точния субект,който ми се струва много циничен.Та затова.Но виж как се обяснявам като ученичка
Фактите показват, че на около 20 секунди (ако не се лъжа) – на Земята се извършва полово сношение, като това – за удоволствие преобладава, над опитите за възпроизводство... И инфарктните и инсултни финали от тоя огромен брой не могат да бъдат хванати от статистиката, а ако изобщо ги е имало, то те са имали и история в нечий болничен картон...Освен това инфаркти се получават в много по-различни ситуации от тия – при сексуални преживявания, та и тая статистика е несравнима, поради огромни разлики...
Затова казвам, че някои хора не могат реално да преценяват фактите.
Ако отчетем и изследванията на няколко университети, оказва се, че половият акт, но, съпровождан с оргазъм/оргазми – в много случаи се равнява на физическото натоварване на атлетите, при преодоляване на някаква средна дистанция – мисля, че около 2000 метра.
Точно това казвам: движенията, под каквато и да са форма са ПОВЕЧЕ ПОЛЕЗНИ, отколкото да довеждат до инфаркт, който се получава от много и различни причини, но сексът е последната от тях... (все пак, ако някой не споделя мнението ми – нека изповядва своите виждания, именно, защото човек е индивидуалност и най-добре познава състоянието си)..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеЦитат:
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
При мен няма тънта-мънта. Който не си плаща, теглото му се увеличава от 6 до 18 грама. Зависи в какво настроение съм.
Но предложението ти ме заинтригува. Изпитвам притеснения свързани с възрастта ти и произтичащата от това възможност да получиш трайни и необратими промени, свързани със сърдечната дейност и функционирането на мозъка / я инфаркт, я инсулт/, но ... решението си е твое
Ринче, много елементарни разсъждения - тия: (+......++++++1). Не, че много зная, но много от дамите наистина живеят в нереален свят. Толкова нормални реакции им убягват и най-обикновени - прости житейски неща - не разбират (живеят в свой свят на изграждани представи)... Нямам нищо против, че всеки има мнение, но наистина на много жени не са им ясни основни неща от физика, физиология, усещания на противоположния пол... Просто - изкривени представи, но коя е била причината, или - причините - това само психолози могат да кажат, но след мноооого сеанси и голямо доверие с пациентКАТА.
Така си обяснявам аз нещата, когато една жена няма идея от определени реакции на мъжа...
Все пак, всяка от вас е индивидуалност и казаното не може да се пренесе към всички - ан блок.....(както казвам - това са мои фантазии, но тактичните жени са малко, а тук - всичко е подчинено на някакви илюзорни представи за "защита на пола")... Поздрави!
и от първо четене ми беше малко трудно да разбера какво казваш.Хареса ми,защото е малко по-иронично-агресивна към точния субект,който ми се струва много циничен.Та затова.Но виж как се обяснявам като ученичка
Коментар
-
Цитат:
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
При мен няма тънта-мънта. Който не си плаща, теглото му се увеличава от 6 до 18 грама. Зависи в какво настроение съм.
Но предложението ти ме заинтригува. Изпитвам притеснения свързани с възрастта ти и произтичащата от това възможност да получиш трайни и необратими промени, свързани със сърдечната дейност и функционирането на мозъка / я инфаркт, я инсулт/, но ... решението си е твое
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение++++++++++++1
Така си обяснявам аз нещата, когато една жена няма идея от определени реакции на мъжа...
Все пак, всяка от вас е индивидуалност и казаното не може да се пренесе към всички - ан блок.....(както казвам - това са мои фантазии, но тактичните жени са малко, а тук - всичко е подчинено на някакви илюзорни представи за "защита на пола")... Поздрави!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Коментар