IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Май най добре дамите да помогнат. Те най добре знаят кога най не биха устояли. Хем и ние ще научим нещо без пари
    ок нека дамите да помогнат или космонавт

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Много ще я разглезиш с това, а това е много опасно. Пробвай нещо не толкова звучащо като ода...
      Май най добре дамите да помогнат. Те най добре знаят кога най не биха устояли. Хем и ние ще научим нещо без пари
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Мдаа и аз познавам сумати мъже дето полудяха от любов.. Ама има някои жени дето са тип на всички мъже, като ги видиш и не можеш да мислиш за друго.. Бях Ви разправял за една колежка (тя напусна ония ден) - ебати организма - малко дупе, яки силиконови цици, в главата перфектана, с една минетчийска уста, като се порасъблече и от голите и места се виждат краищата на татуировка . Явно целият и гръб е татуиран... А как се обличаше - по добре гола да си оди поне да не ни кара да мечтаем за 5 см. плат... Правил съм и за 6 месеца как беше у фирмата поне 3 сексуални оферти без успех.. Ама яка мръсница - даже и като те реже не го прави така че да те нарани или ядоса.... Мноог яка флиртаджийка. И държи личният си живот в тайна та така и не разбрахме кой я е....
        Не че те четкам, ама трябва да пробваш да пишеш.
        Живота си давам за жена отговаряща на такова описание
        tnm

Коментар

Аз искам ти да си щастлива,

Забравила студа и самотата.

Така ще бъдеш по красива,

Ефирно елфче от гората,

Обожествявана фурия,

Безбрежна като океана,

Излъчваща света магия,

Чаровна, весела, засмяна.

Аз много, много те обичам,

Макар пред тебе да отричам!

Много ще я разглезиш с това, а това е много опасно. Пробвай нещо не толкова звучащо като ода...

Коментар

• Първоначално изпратено от investmant Разгледай мнение
            напишете някакво любовно стихче да го пратя на жената. че нямам достъп .
            Аз искам ти да си щастлива,

Забравила студа и самотата.

Така ще бъдеш по красива,

Ефирно елфче от гората,

Обожествявана фурия,

Безбрежна като океана,

Излъчваща света магия,

Чаровна, весела, засмяна.

Аз много, много те обичам,

Макар пред тебе да отричам!
            tnm

Коментар

Красивите жени могат да въвлекат в какви ли не пороци нищо неподозиращите добри и наивни хорица
              Мдаа и аз познавам сумати мъже дето полудяха от любов.. Ама има някои жени дето са тип на всички мъже, като ги видиш и не можеш да мислиш за друго.. Бях Ви разправял за една колежка (тя напусна ония ден) - ебати организма - малко дупе, яки силиконови цици, в главата перфектана, с една минетчийска уста, като се порасъблече и от голите и места се виждат краищата на татуировка . Явно целият и гръб е татуиран... А как се обличаше - по добре гола да си оди поне да не ни кара да мечтаем за 5 см. плат... Правил съм и за 6 месеца как беше у фирмата поне 3 сексуални оферти без успех.. Ама яка мръсница - даже и като те реже не го прави така че да те нарани или ядоса.... Мноог яка флиртаджийка. И държи личният си живот в тайна та така и не разбрахме кой я е....

Коментар

• напишете някакво любовно стихче да го пратя на жената. че нямам достъп .

Коментар

• Първоначално изпратено от Boncho*eh*BBonboncho Разгледай мнение
                  А бре моме, tnm, що си мисля че зад този ник се крие бившата на един от брокерите , пишещ с ник ооо да ти кажа ли ?
                  Ам тука да не ти е бюро за сдобряване?
                  Македонка ... толкоз ст загубени, па и толкоз ниско да падаш?

Бончо, в тази тема се отказахме от поличейските разследвания и словестните полюции.. Коя е дамата си е нейна работа. В тази тема е просто "нашата форумна приятелка тнм".. Така че.. Ако имаш нещо за казване казвай, ако не.. мнението ти е със стойност "спам" ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Мореее, харни жени са си македонките! Единствена конкуренция могат да им бъдат само ахрянките и то не навсякъде, а само в някои области на живота
                    А бре моме, tnm, що си мисля че зад този ник се крие бившата на един от брокерите , пишещ с ник ооо да ти кажа ли ?
                    Ам тука да не ти е бюро за сдобряване?
                    Македонка ... толкоз ст загубени, па и толкоз ниско да падаш?

Коментар

Това да ти е проблемът! Ще се погрижим да започнеш да пиеш.
                      Красивите жени могат да въвлекат в какви ли не пороци нищо неподозиращите добри и наивни хорица
                      tnm

Коментар

Вино не пия, ама виж целувката на Ана е хубаво нещо
                        Това да ти е проблемът! Ще се погрижим да започнеш да пиеш.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Стига бе хората от македонско котки не си взимат вие жени сте тръгнали там да търсите....
                          Мореее, харни жени са си македонките! Единствена конкуренция могат да им бъдат само ахрянките и то не навсякъде, а само в някои области на живота
                          Мечо

Коментар

Доста стихове на Бърнс са "облечени" в мелодия. От песните по негови стихове най-много ми допада "Червено вино снощи пих" /стихотворението е "Целувката на Ана"/.
                            Вино не пия, ама виж целувката на Ана е хубаво нещо
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Хубав ден с една песен за полята )

http://www.youtube.com/watch?v=EYj7OTPZEiY

а, аз когато имам време ще помисля над въпроса защо хората, имаме склонност огледално да прехвърляме собствени грешки върху други...
                              Доста стихове на Бърнс са "облечени" в мелодия. От песните по негови стихове най-много ми допада "Червено вино снощи пих" /стихотворението е "Целувката на Ана"/.
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                ...
                                Трета терца порет вадат, мамицата им ...
                                е квО е тва ?
                                кАжи ми ???
                                Долна уйдурма

и сичките майорни с белот
                                tnm

Коментар

Working...
                                X