Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМного ще я разглезиш с това, а това е много опасно. Пробвай нещо не толкова звучащо като ода...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМдаа и аз познавам сумати мъже дето полудяха от любов.. Ама има някои жени дето са тип на всички мъже, като ги видиш и не можеш да мислиш за друго.. Бях Ви разправял за една колежка (тя напусна ония ден) - ебати организма - малко дупе, яки силиконови цици, в главата перфектана, с една минетчийска уста, като се порасъблече и от голите и места се виждат краищата на татуировка . Явно целият и гръб е татуиран... А как се обличаше - по добре гола да си оди поне да не ни кара да мечтаем за 5 см. плат... Правил съм и за 6 месеца как беше у фирмата поне 3 сексуални оферти без успех.. Ама яка мръсница - даже и като те реже не го прави така че да те нарани или ядоса.... Мноог яка флиртаджийка. И държи личният си живот в тайна та така и не разбрахме кой я е....
Живота си давам за жена отговаряща на такова описаниеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз искам ти да си щастлива,
Забравила студа и самотата.
Така ще бъдеш по красива,
Ефирно елфче от гората,
Обожествявана фурия,
Безбрежна като океана,
Излъчваща света магия,
Чаровна, весела, засмяна.
Аз много, много те обичам,
Макар пред тебе да отричам!
Много ще я разглезиш с това, а това е много опасно. Пробвай нещо не толкова звучащо като ода...
Коментар
-
Първоначално изпратено от investmant Разгледай мнениенапишете някакво любовно стихче да го пратя на жената. че нямам достъп .
Забравила студа и самотата.
Така ще бъдеш по красива,
Ефирно елфче от гората,
Обожествявана фурия,
Безбрежна като океана,
Излъчваща света магия,
Чаровна, весела, засмяна.
Аз много, много те обичам,
Макар пред тебе да отричам!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКрасивите жени могат да въвлекат в какви ли не пороци нищо неподозиращите добри и наивни хорица
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boncho*eh*BBonboncho Разгледай мнениеА бре моме, tnm, що си мисля че зад този ник се крие бившата на един от брокерите , пишещ с никооо да ти кажа ли ?
Ам тука да не ти е бюро за сдобряване?
Македонка ... толкоз ст загубени, па и толкоз ниско да падаш?
Бончо, в тази тема се отказахме от поличейските разследвания и словестните полюции.. Коя е дамата си е нейна работа. В тази тема е просто "нашата форумна приятелка тнм".. Така че.. Ако имаш нещо за казване казвай, ако не.. мнението ти е със стойност "спам" ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМореее, харни жени са си македонките! Единствена конкуренция могат да им бъдат само ахрянките и то не навсякъде, а само в някои области на живота
ооо да ти кажа ли ?
Ам тука да не ти е бюро за сдобряване?
Македонка ... толкоз ст загубени, па и толкоз ниско да падаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТова да ти е проблемът! Ще се погрижим да започнеш да пиеш
.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВино не пия, ама виж целувката на Ана е хубаво нещо! Ще се погрижим да започнеш да пиеш
.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеСтига бе хората от македонско котки не си взимат вие жени сте тръгнали там да търсите....! Единствена конкуренция могат да им бъдат само ахрянките и то не навсякъде, а само в някои области на живота
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДоста стихове на Бърнс са "облечени" в мелодия. От песните по негови стихове най-много ми допада "Червено вино снощи пих"
/стихотворението е "Целувката на Ана"/.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеХубав ден с една песен за полята)
http://www.youtube.com/watch?v=EYj7OTPZEiY
а, аз когато имам време ще помисля над въпроса защо хората, имаме склонност огледално да прехвърляме собствени грешки върху други.... От песните по негови стихове най-много ми допада "Червено вино снощи пих"
/стихотворението е "Целувката на Ана"/.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение...
Трета терца порет вадат, мамицата им ...
е квО е тва ?
кАжи ми ???
и сичките майорни с белотБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар