Първоначално изпратено от коки
Разгледай мнение
Е коки много се радвам че ме рабираш... Защото това наистина е проблем. Е аз имам още живи роднини (баби разни и техни братя и сестри които за по над 90 години, доста починаха вече)... Моите родители вече и те се нуждаят от помощ (финансова най вече)... Един куп роднини имам, дето когато стане въпрос никога нямат пари (щото много добре знам какви са цените в хосписи и болници, защото за две години ми починаха двама старци с тежки диагнози), ама са и много болни та не могат да сменят пампреси и да мият лайна и урина или да вдигат 80 килограмов старец...Обаче като стане въпрос да взимат наследство и кучето в двора не може да ги изгони... Та това си става сериозен проблем за хора като мен и теб, защото сме прекалено човечни и добри и на практика даваме от нашата енбегрия на всички хора около нас и си вредим на самите себе си.... Щото едно пиогребение си стана 2 бона, без да купуваш парцел. щото в согфийските един парцел е колкото една гарсониера в Люлин. Е днеска една баба на 92 години ме калесва от сутринта да и пратя шофьор да я закара да гласува, съжалих я и звъннах на едно от моите лъвчета утре да иде да я вземе... 10 минути след това ми звъни сестрата дето я гледа (те са две сестри на по 12 часа и им давам по 500 лева на месец, та общо 1 000) и ми казва че тя била почти неподвижна и трябвало да я носят по стълбите, ама и не виждала, та гледала с някава лупа, ама и не можело да влизат с нея в урните.. Веднага звъннах и казах че бабата няма да гласува.. От там ми звъни някаква чинка и ми вика как съм можел аз да забранявам на бабата и тя биила човек.. И от там подивях и и казах че от другия месец почвам да и пращам сметките на бабата (щото тази и племенница, а на мен тази баба ми е някаква далечна роднина) и уволнявам сина и дето е при мен още в понеделник.. До две минутии звъннха мъжжа и и сина и да ми се извиняват... И гледай аз какъв ден карам - вместо да си почивам, за да съм във форма, за да мога да изкарвам пари и да ги издържам тях и един милион цигани и два милиона пенсионери и 100 полицая и военни, аз се занимавам със куп идиоти и честно да ти кажа вече ми идва в повече и ще взема да въведа ред в родата и гравитиращите окло тях снахи, зетове, гаджета, незаконни деца итн.
Коментар