If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
ако сте лочили до 3-4ч през нощта не е много. Няма и по 100 г. концентрат на час и накрая бирка за "втвърдител" - безценно ...
Поздрави!
Абе доста се бях наковал, а аз съм си пияч.. Обаче голям купон се получи, въпреки че малко ки се губи. Е сега ми звъни едно от момичетата.. Според нея била с някакво гадже, ама го загубила и телефона му бил изключен и понеже по едно време ни била видяла да си приказваме, та да ме пита случайно имам ли идея какво е станало с него....
Значи Колеги, вчера почнах у офиса каде 14.00 - Трима човека си разделихме едно уиски 1 литър.. От там към 18.00 отидох у един познат. Жена му готви много хубаво и пих поне 300 гр ракия и една бутилка вино. От там към 12 вечерта оти дох на една вила на Кокаляне и там изпих една бутилка 700 гр уиски сам (айде да съм сипал на някой 50 гр. и дето пиян съм наливал по разни чаши и около тях, чисто да съм изпил поне 500 г.). Там някъде съм скъсал лемтата и не помня какво съм пил после, ама по урината тая сутрин и по учудващото главоболие, мисля че съм пил каквото съм допипал в суматохата.... предполагам че е било повече биричка защото направо пикая кафяво, газирано и с пяна, с аромат на бира... Луда работа.. Днес едвам гледам, добре че няма работа...
Ъмм,
ако сте лочили до 3-4ч през нощта не е много. Няма и по 100 г. концентрат на час и накрая бирка за "втвърдител" - безценно ...
Аз па се чудя учените в медицината няма ли да изследват най-после феномена "отваряне на втората клапа" при пиЙЕнето? - хихи
Мноу секси казус за мИня. Стои си чиляк невинно седнал пред някоя бирка ( или едно малко ),а отстрани коварно го дебнат какви ли не приключения ...
После се чуди, ама т'фа 'сичкото аз ли съм го изпил? Епаси
Значи Колеги, вчера почнах у офиса каде 14.00 - Трима човека си разделихме едно уиски 1 литър.. От там към 18.00 отидох у един познат. Жена му готви много хубаво и пих поне 300 гр ракия и една бутилка вино. От там към 12 вечерта оти дох на една вила на Кокаляне и там изпих една бутилка 700 гр уиски сам (айде да съм сипал на някой 50 гр. и дето пиян съм наливал по разни чаши и около тях, чисто да съм изпил поне 500 г.). Там някъде съм скъсал лемтата и не помня какво съм пил после, ама по урината тая сутрин и по учудващото главоболие, мисля че съм пил каквото съм допипал в суматохата.... предполагам че е било повече биричка защото направо пикая кафяво, газирано и с пяна, с аромат на бира... Луда работа.. Днес едвам гледам, добре че няма работа...
Чудя се къде ли е горната граница дето може човек да се напие... Вчера така се наковах че по едно време имах чувството че душата ми излезе от тялото... От един ден помня само че някви жени играеха кючек и имаше оркестър на вилата в Кокаляне.. После помня че две момичета се целуваха и после се събудих в апартамента дето купих на майка ми и баща ми и те така и не използват, за който би трябвало да нямам ключ в мен (имам някъде но не го знам дори къде е )??????? Бай мааму... И тая сутрин като прочетох как ЕС опростява 50% от дълга на Гърция, има няма 350 млрд. евро, и вече твърдо съм убеден че ние сме най големите малоумници с най задръстените управляващи.... Вместо да яхмеем вълната на ЕС и да го цедим доде можем, щото така и така няма да оцелее кой знае колко дълго на фона на историята, ние сме оставили половиата ни население да бедства с по 100 евро на месец наречени "пенсии", "социални помощи", "заплати" итн....
Благодаря ти, че те има
Като знам, че има хора, които освен проблемите, които и мен ме мъчат, отвреме на време получават и махмурлук, някак си ми става по леко
Чудя се къде ли е горната граница дето може човек да се напие... Вчера така се наковах че по едно време имах чувството че душата ми излезе от тялото... От един ден помня само че някви жени играеха кючек и имаше оркестър на вилата в Кокаляне.. После помня че две момичета се целуваха и после се събудих в апартамента дето купих на майка ми и баща ми и те така и не използват, за който би трябвало да нямам ключ в мен (имам някъде но не го знам дори къде е )??????? Бай мааму... И тая сутрин като прочетох как ЕС опростява 50% от дълга на Гърция, има няма 350 млрд. евро, и вече твърдо съм убеден че ние сме най големите малоумници с най задръстените управляващи.... Вместо да яхмеем вълната на ЕС и да го цедим доде можем, щото така и така няма да оцелее кой знае колко дълго на фона на историята, ние сме оставили половиата ни население да бедства с по 100 евро на месец наречени "пенсии", "социални помощи", "заплати" итн....
Последно за тази вечер - бях получил един въпрос, но системата нещо почна да ме изхвърля...(да си го прочете този, който мисли, че представлява интерес за него):
Това е коронен въпрос на всички дами, които трябва да покажат традиционната позиция на изчакване и пасивност, преди да направят пъргав скок и жертвата да се загърчи в ноктите им (пардон - в маникюра им).... Отговорът му: защото това е есенцията на живота...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Не знаех ,че такива отношения на недоверие има между вас двамата .Жалко .Да не можете да се приближите един до друг и да се опознаете е много ,много лошо.Но...поне го гледай нежно и с любов и най-важното -говори му /ти го можеш /. И тогава животът ще стане толкова красив за вас.И по-различен.
Ти не можа да схванеш това, че щастието на единият се крепи на нещастието на другия... (понякога това се превръща в правило)... Достатъчно е да продължа да му давам хапване отдалеч - може и да свикне, но нЪл знаИш, че страх лозе пАзи...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
КО ти се приискало! Аз не смея да го доближа... Какво искаш - утре вечер вече да не съм между НАС, лЕ? ..., но да му предам поздравите от Ринчето..., аааа - извинявай, ами ако ми гризне нещо съществено - кО прайват тогава гажИтата???
Не знаех ,че такива отношения на недоверие има между вас двамата .Жалко .Да не можете да се приближите един до друг и да се опознаете е много ,много лошо.Но...поне го гледай нежно и с любов и най-важното -говори му /ти го можеш /. И тогава животът ще стане толкова красив за вас.И по-различен.
Моля те, не използвам аналогии с насекомите - и изобщо не приемам това, че сте ме "НАПЪПЛИЛИ", единствено само ако това не е някоя неизвестна за мен позиция от Кама-Сутра... В последният случай - приемам "да ме напъплите"...
Добре де... Пеперудка каца върху цвят
Лека нощ момичета и момче! Утре трябва да стана в 6:00, ама едва ли
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Трябва да му дадеш шанс на това псе. Помилвай го веднъж от мен.
Виж я таА!
КО ти се приискало! Аз не смея да го доближа... Какво искаш - утре вечер вече да не съм между НАС, лЕ? ..., но да му предам поздравите от Ринчето..., аааа - извинявай, ами ако ми гризне нещо съществено - кО прайват тогава гажИтата???
Цитат:
Първоначално изпратено от zarco:
Ей на - те такъФ "домакин" - никоя жена го не заслужава...
На тВа твоето - му казвам жива манипулация! Да извадиш част от контекста на написаното, която има различен смисъл... Пропускаш да отчетеш ПОСЛЕДНОТО изречение: "СПОКО, всички жени ме заслужавате!" Така че - не се дразнИ, защото нямаш повод за това...
"Самодостатъчен" - е твое виждане... , но ни мога да не отбележа, че животът е многообразен и не знаем под кой точно камък ни чака зайчето, котето - или там кВот животинче си имате... (в къщи, де)... [/QUOTE
Катеричка:
Много жените те напъплихме тази вечер, но ти си сложил каската, заел си кръгова отбрана и удържаш позицията
Поздрави за теб и милите дами от форума! http://www.youtube.com/watch?v=GRKuo...eature=related
Много жени те напъплихме тази вечер, но ти се
Моля те, не използвам аналогии с насекомите - и изобщо не приемам това, че сте ме "НАПЪПЛИЛИ", единствено само ако това не е някоя неизвестна за мен позиция от Кама-Сутра... В последният случай - приемам "да ме напъплите"...
Коментар