IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Aз пък сигурно съм умрял.Щото нямам нито един такъв миг и не желая да имам.За мен не това е начина да живее и се весели човек.Космонавта не оспорвам правото ти на веселие както си прецениш ма това честно не мога да го осъзная.
    ++++++++++++11111111 Само като чета как образно го описва и взе да ме хваща.
    Last edited by rinaa; 28.10.2011, 00:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
      Точно един такъв го търпях 18г. цитираното родопско одеалце
      Много си го търпяла , отвратителни са.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        ...

ПС. Аз не че се гордея че съм се напил. Не съм на 16 години... Аз съм професионалист и съм горд че правя такива неща дето на нормален човек 5 живота не могат да му се случат, а пиенето е една малка част без която няма как да се издигне човек над предрасъдъците, страховете, проблемите итн.... Вчерашният ден не го сменям за две години от живота на някове банково служителче или счетоводителче...
        Евала, приятелю! Ето заради такива откровения си струва човек да чете тази тема! Остави ги коки, доби и т,н, 4-рибуквени да си коментират, важното е как всеки от нас се чувства във всеки един момент, бил той споделен или не, в това е истината! Аз лично не мога да претендирам с изключителни алкохолни умения, но съм забелязал че винаги когато се събудя след тежък ден, вечер и нощ, на дургия ден колкото и да ми дискомортно се чувствам добре защото винаги мисля по-различно, по-нестандартно, по-иситнски, и съответно и реагирам по същия начин И май е бил прав онзи, който е перефразирал Маркс, че не само битието но и питието определят съзнанието!
        Наскоро се бях замислил, защо толкова се кефя като чета тази тема и по-точно постингите на космо, зарко, маранди, мечо, тнм, и днес случйно го прозрях...защото не ви виждам да пишете в темата "Политика"...
        Лека ви вечер и бъдете здрави, всички...!!!

Коментар

Един Велик финансист на времето беше казал: Ако на сутринта след купон, участниците не ги е срам да се гледат в очите, занчи купона е бил скапан.... Всъщност си заслужава да преживееш два дни махмурлук но да получиш спомени за цял живот.... Имам случки от това да се събудиш в селската библиотека гол, до скокове с бънджи.... Всъщност това са моментите за които живеем. Друготе бате си е баластра - работа, в къщи, къщи, на почивка и умираш, и три дни след това те помнят само близките ти...
          Aз пък сигурно съм умрял.Щото нямам нито един такъв миг и не желая да имам.За мен не това е начина да живее и се весели човек.Космонавта не оспорвам правото ти на веселие както си прецениш ма това честно не мога да го осъзная.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
            Абе Космо,и ти сам си знаеш ,че вечерта изпускаш напрежението,ама като прекалиш на другия ден ти е дваж по-нервно.Туй за напрежението е вярно ако всичко е в нормата и на другия ден сте запазили добрите чувства от вечерта.Падне ли нивото на Окситоцина ти е гадно.
            Един Велик финансист на времето беше казал: Ако на сутринта след купон, участниците не ги е срам да се гледат в очите, занчи купона е бил скапан.... Всъщност си заслужава да преживееш два дни махмурлук но да получиш спомени за цял живот.... Имам случки от това да се събудиш в селската библиотека гол, до скокове с бънджи.... Всъщност това са моментите за които живеем. Друготе бате си е баластра - работа, в къщи, къщи, на почивка и умираш, и три дни след това те помнят само близките ти...

Коментар

Стига бе хора. Съвсем нормално си е човек някога да прекали с алкохол... Това си е отпускане на напрежението... Американците ги мани. Като бях в САЩ и като поръчам 3то уиски и идваше собственика на ресторанта да ми разяснява вредите от алкохола. Ние сме нормални български мъже... Някога пием, друг път не, но по никакъв начин не сме зависими от алкохола.. По тази логика ако направиш един подобен текст, но с еротични въпроси ще излезне че 95% от мъжете са педераси. Щото тия неща дето харесва един средностатистически мъж в България в една жена са съвсем различни от това което харесва една друга жемна или някой луд психиатър или доктор...
              Абе Космо,и ти сам си знаеш ,че вечерта изпускаш напрежението,ама като прекалиш на другия ден ти е дваж по-нервно.Туй за напрежението е вярно ако всичко е в нормата и на другия ден сте запазили добрите чувства от вечерта.Падне ли нивото на Окситоцина ти е гадно.
              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                Като жена винаги съм се чудела на такива като тебе ,как може да имате такова търпение и то с години?Ако аз имах такъв мъж който се е превърнал в алкохолик и особенно ако не може да контролира в последствие действията си въпреки, че имам дете ,нямаше и минута да живея с него.Прекалено дълго отлагане за вземане на това решение ,до нищо не доведежда ,единствено оказва влияние на психиката ти. .А и не трябва да забравяш ,че животът ни е един миг и ще премине докато се усетиш! И един ден ще осъзнаеш, че не си е струвало да си губиш време и ще съжаляваш за всички пропуснати мигове на любов и щастие, които може с друг да споделиш .Или казано с две приказки, колкото по -рано бе предприела това действие ,толкова по -добре щеше да е за теб .

Космо ще ти напиша инфо от което ти сам можеш да си извадиш заключение ....Не знам дали знаеш ,но америшите са измислили един елементарен тест позволяващ да се определи кой човек пие прекомерно, т.е. човек с алкохолен проблем. Тестът се нарича CAGE (клетка), а името му се образува от първите букви на следните думи .За да разбереш кои са и за тестване цък http://www.addictionsandrecovery.org...-self-test.htm За америшите им е достатъчен утвърдителен отговор на един въпрос, за да сметнат, че си имат работа с алкохолен проблем. Какво произтича от това? Именно това, че самият пиещ може наистина и да няма никакви проблеми, но ако в неговото обкръжение някой се безпокои, страхува се или се притеснява поради неговото пиене, това означава, че проблемът съществува.ПП:Поради това ,че излизам ще се включа по -късно

Стига бе хора. Съвсем нормално си е човек някога да прекали с алкохол... Това си е отпускане на напрежението... Американците ги мани. Като бях в САЩ и като поръчам 3то уиски и идваше собственика на ресторанта да ми разяснява вредите от алкохола. Ние сме нормални български мъже... Някога пием, друг път не, но по никакъв начин не сме зависими от алкохола.. По тази логика ако направиш един подобен текст, но с еротични въпроси ще излезне че 95% от мъжете са педераси. Щото тия неща дето харесва един средностатистически мъж в България в една жена са съвсем различни от това което харесва една друга жемна или някой луд психиатър или доктор...

Коментар

Като жена винаги съм се чудела на такива като тебе ,как може да имате такова търпение и то с години?Ако аз имах такъв мъж който се е превърнал в алкохолик и особенно ако не може да контролира в последствие действията си въпреки, че имам дете ,нямаше и минута да живея с него.Прекалено дълго отлагане за вземане на това решение ,до нищо не доведежда ,единствено оказва влияние на психиката ти. .А и не трябва да забравяш ,че животът ни е един миг и ще премине докато се усетиш! И един ден ще осъзнаеш, че не си е струвало да си губиш време и ще съжаляваш за всички пропуснати мигове на любов и щастие, които може с друг да споделиш .Или казано с две приказки, колкото по -рано бе предприела това действие ,толкова по -добре щеше да е за теб .

космо ПС. Аз не че се гордея че съм се напил. Не съм на 16 години... Аз съм професионалист и съм горд че правя такива неща дето на нормален човек 5 живота не могат да му се случат, а пиенето е една малка част без която няма как да се издигне човек над предрасъдъците, страховете, проблемите итн.... Вчерашният ден не го сменям за две години от живота на някове банково служителче или счетоводителче...
                  Космо ще ти напиша инфо от което ти сам можеш да си извадиш заключение ....Не знам дали знаеш ,но америшите са измислили един елементарен тест позволяващ да се определи кой човек пие прекомерно, т.е. човек с алкохолен проблем. Тестът се нарича CAGE (клетка), а името му се образува от първите букви на следните думи .За да разбереш кои са и за тестване цък http://www.addictionsandrecovery.org...-self-test.htm За америшите им е достатъчен утвърдителен отговор на един въпрос, за да сметнат, че си имат работа с алкохолен проблем. Какво произтича от това? Именно това, че самият пиещ може наистина и да няма никакви проблеми, но ако в неговото обкръжение някой се безпокои, страхува се или се притеснява поради неговото пиене, това означава, че проблемът съществува.ПП:Поради това ,че излизам ще се включа по -късно
                  Last edited by коки; 27.10.2011, 19:54.
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Не се ядосвай.. Важното е че вече си се отървала и от тук натам може да почнеш на чисто. Живота е шарен...

Коментар

....
                      Виш, тва с търпенето не мой го разбера ....
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          Космо според мен ,ако не беше смесил алкохола ,нямаше да се отцепиш до такава степен ,че да ти се промени собственото ти поведение, за да не помниш как си се отзовал в апартамента на вашите.

Не е геройство да се напие като "свиня ", но понякога някой мъже изпитват нужда от това..Не знам дали си чувала за тая сентенция която е доста описателна ,че мъжете пият само в три случая:Когато им е хубаво - от радост, когато им е лошо - от мъка, и когато всичко е нормално - от скука..

Права си за мешането. Но то по скоро стана по принуда, заради трите тотално различни типа забави които посетих.... Сега се изясни как съм стигнал в апартамента на нашите.... Чуках преди година една мома адвокатка (не намерихме общ език и секса също беше скучен) и тогава и бях дал ключ от тоя апартамент, докато си намери квартира в София.. Та тя е дошла на същият купон ама след като съм спрял да помня и се е разиграла някаква сценка, да не викаме такси, и тя ме е закарала до нас с моята кола (първо сме минали през тях ама то е в другия вход за ключа), като тя си мисли че там е у нас.... Ама кой да помни... Оная дето си изгуби гаджето още не го е намерила... Ебати олигофрените сме...

ПС. Аз не че се гордея че съм се напил. Не съм на 16 години... Аз съм професионалист и съм горд че правя такива неща дето на нормален човек 5 живота не могат да му се случат, а пиенето е една малка част без която няма как да се издигне човек над предрасъдъците, страховете, проблемите итн.... Вчерашният ден не го сменям за две години от живота на някове банково служителче или счетоводителче...

Коментар

• Не е геройство да се напие като "свиня ", но понякога някой мъже изпитват нужда от това..Не знам дали си чувала за тая сентенция която е доста описателна ,че мъжете пият само в три случая:Когато им е хубаво - от радост, когато им е лошо - от мъка, и когато всичко е нормално - от скука..

Коментар

Абе доста се бях наковал, а аз съм си пияч.. Обаче голям купон се получи, въпреки че малко ки се губи. Е сега ми звъни едно от момичетата.. Според нея била с някакво гадже, ама го загубила и телефона му бил изключен и понеже по едно време ни била видяла да си приказваме, та да ме пита случайно имам ли идея какво е станало с него...
                              ............После помня че две момичета се целуваха и после се събудих в апартамента дето купих на майка ми и баща ми и те така и не използват, за който би трябвало да нямам ключ в мен (имам някъде но не го знам дори къде е )??????? Бай мааму..
                              .
                              Космо според мен ,ако не беше смесил алкохола ,нямаше да се отцепиш до такава степен ,че да ти се промени собственото ти поведение, за да не помниш как си се отзовал в апартамента на вашите.

Доби-То па голямо геройство да се напиеш като свиня
                              Не е геройство да се напие като "свиня ", но понякога някой мъже изпитват нужда от това..Не знам дали си чувала за тая сентенция която е доста описателна ,че мъжете пият само в три случая:Когато им е хубаво - от радост, когато им е лошо - от мъка, и когато всичко е нормално - от скука..
                              Last edited by коки; 27.10.2011, 17:41.
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Като го ритнеш лети ли
                                Кът туй?
                                http://www.youtube.com/watch?v=XEjyfCJhfLU

Коментар

Working...
                                X