IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    Пиша направо по същество, не че не ми е купонджийско ама първо работата - после другото
    Някой от вас да е имал досег с турския кадастър, имотен регистър или нещо в тази връзка? Търся си още някакви сайтове ( имам някакво инфо към момента) , понеже сме се заели с колегата - съдия по вписванията да направим едно проучване за правната уредба на вписванията. Сега чувствам, че някой ще ми тегли някоя ...райна, че не му е мястото ама ...(изчервих се като домат) все пак да пробвам предколедно ))

По повод името на темата бих ви предложила "Говорилнята" , "Кръчмето" и инезнам още не ми е дошла музата

Поздрав за дамите

http://www.youtube.com/watch?v=UVbU706Ygp4

И за мъжката част

http://www.youtube.com/watch?v=602shgxXSIs
    Нямам идея, ама онези убави парцелчета под Резово много хващат око. Та ако събереш повече инфо и няма да има там АЕЦ - свиркай

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Тогава ми се видя смешна и нелепа ситуацията, но сега като чета..ме обземат едни желания за притежаване на стратегически оръжия и ракети земя-въздух...че то с едно голо красноречие с/у 45 калибър не можеш излезе
      Ми - кВо да кажа: зависи колко "голо" е "голото красноречие"...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Тогава ми се видя смешна и нелепа ситуацията, но сега като чета..ме обземат едни желания за притежаване на стратегически оръжия и ракети земя-въздух...че то с едно голо красноречие с/у 45 калибър не можеш излезе

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Населението наистина си ходи.. така- за всеки случай въоръжено. Преди месец, на входа на институция, която харчи пари за скенер и аскер, една женица преди мен изкара пистолет. Бил газов ( и бакелитов да беше, нямаше да позная)..и за този точно не й трябвало разрешително, но за другия- боен ..имала.

п.п.Дами, защо ходите въоръжени?

Без да съм дама, ще опитам да отговоря на въпроса: Те ходят въоръжени, защото се възприемат като бодигардове на по-слабият пол...

Пример: Представи си, че ти пожелаеш, мотивирана от сексуални желания - да приложиш сила към нечий любим..., тя веднага ще влезе в ролята на Мачо и ще ти разкаже игрите... Т.е. - моето си е мое - и не може разни там да поглеждат към него, а и да малтретират сексуално изчезващите видове... Ето на, това е дори един вид грижа за поколението...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Населението наистина си ходи.. така- за всеки случай въоръжено. Преди месец, на входа на институция, която харчи пари за скенер и аскер, една женица преди мен изкара пистолет. Бил газов ( и бакелитов да беше, нямаше да позная)..и за този точно не й трябвало разрешително, но за другия- боен ..имала.

п.п.Дами, защо ходите въоръжени?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Нищо не разбрах от дърташките ви алегории

Зарко, само за теб ми е ясно че с тоз изказ вече имаш коледна резервация за неповторимия уют на хотел "Звездоброй" ...

Ако искаш любвеобилност от Коледа до Ивановден , ти препоръчвам нещо изпитано от времената на най-добрите османски традиции :
              Не си първият, който се чуди на нещо написано (от мен) тук. Мисля, че щом не ме трият - съм в рамките на допустимото, което пък не означава, че правя намеци, че проблемът е в теб, самият..., същото не твърдя и за дамите, които ми опонират на тема "неразбираемо многословие"...

Лошо е, че регламентът ме толерира, дори да остана единствен, който разбира написаното от мен....

Споменати "хотели" и мои проекто-желания от темата "какво искам" - са също толкова произволни (и пълни с предположения), колкото и моите включвания тук... Ще припомня, че виртуалните ни "изяви" тук нямат нищо общо с действителните ни очаквания, нито пък с реалните ни преживявания. Мисля, че поне в това сме единодушни...

Успехи и здраве на всички!

...все пак, независимо, че някои завистливо са насочили поглед в броят на постовете ми, аз ЩЕ стана "заслужил"... ... (майтап, де)...

Коментар

• привет от мен

Пиша направо по същество, не че не ми е купонджийско ама първо работата - после другото
                Някой от вас да е имал досег с турския кадастър, имотен регистър или нещо в тази връзка? Търся си още някакви сайтове ( имам някакво инфо към момента) , понеже сме се заели с колегата - съдия по вписванията да направим едно проучване за правната уредба на вписванията. Сега чувствам, че някой ще ми тегли някоя ...райна, че не му е мястото ама ...(изчервих се като домат) все пак да пробвам предколедно ))

По повод името на темата бих ви предложила "Говорилнята" , "Кръчмето" и инезнам още не ми е дошла музата

Поздрав за дамите

http://www.youtube.com/watch?v=UVbU706Ygp4

И за мъжката част

http://www.youtube.com/watch?v=602shgxXSIs
                There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Нищо не разбрах от дърташките ви алегории

Зарко, само за теб ми е ясно че с тоз изказ вече имаш коледна резервация за неповторимия уют на хотел "Звездоброй" ...

Ако искаш любвеобилност от Коледа до Ивановден , ти препоръчвам нещо изпитано от времената на най-добрите османски традиции :

http://www.boybeyi.com/koleksiyon_1/Antik

PS : За съжаление тая година доходността ми не позволи да се включва с пазаруване от линка , че загубата за 2009 още ме тормози ...

PS2: http://www.youtube.com/watch?v=T8GHg...feature=relmfu

PS3:Донесоха ми една водка с боровинка - като ликьор е и се оказа неочаквано яка . Ако ливна и 3 бири отгоре и като нищо ше заспя на пост
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                    ....
                    Според мен, не алкохола, а броят на спрейовете можеШ да намалиш, за да си по-удобна за мъжката част, която вече гледа на теб със страхопочитание..., ЩоТ - ако се наложи на някого да се гърчи като червей... ТВа е, де - комбинацията от алкохол и спрей ми е нещо противопоказна... Еййй - съвсем ще те обезоръжа накрая - нормалнаТА реакция на мъжете, на които им е единствено добре, когато жената е в т.нар. състояние - от типа "както майка я е родила"...
                    ...
                    То мой да стаа дума за шпрее, дет мириши на веолетки напримерно ...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Три пеперуди долетели до една горяща свещ и започнали да разсъждават за природата на огъня.
                      Първата, приближавайки се до пламъка, се върнала и казала:
                      - Той свети.
                      Втората долетяла по-близо и, когато се върнала, казала:
                      -Той изгаря.
                      Третата, долитайки съвсем близо, влязла в пламъка на свещта и повече не се върнала. Тя научила това, което искала да узнае, но вече не можела да го съобщи.
                      Получилият знание се лишава от възможността да говори за него, затова знаещият мълчи, а говорещият/пишещият дългиииии постове/ не знае.

П.П. Мноуу си гаден. Това с червеното вино можеше да ми го спестиш
                      При мен снегът е над 20 см. Преди малко го измерих.
                      Хубав ден!
                      Пеперудите са интересни живи твари..., особено когато могат да изразят своите мисли... Но тия, които са готови за саможертва в името на познанието - уважавам най-много.....(мълчаливи, но казващи най-много!)

Много впечатляващи интереси, свързани с метрологията... Интересно, твоята рулетка само показания от 20 сантиметра ли отчита? Че бръкни тук-там, де - може и по-различни стойности да отчетеш..., ти си любознателно момиче и може да откриеш и други, по-различни размери... Какво е това точно 20, дай и нещо по-къдраво, де - по-впечатляващо е...

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                        Реших да спра алкохола и повече да не прекалявам.Два дни водичка.Да ама днес съм болна.Видя ли сега , Зарко защо пия ?
                        Тая пък какво ми казва?... Де го чукаш - де се пука?...(лаф, а не предложение... )...

Тъй като не съм обвенявал никого, че прекаляваЛ с алкохола, нито пък аз съм експертът, който може да каже какво и колко е добре за някого... Всеки САМ познава себе си, а вече говорихме за поведенческите модели, които поставят цялата общност в ситуация, която наричаме "неблагоприятна", но не отчитаме, че (примерно), ако на човек му остава минимално време да се терзае от разните там заобикалящи го тъпотии и директно ги елиминира по някакъв свой начин - именно това би му помогнало и би укрепило имунната му система, независимо в пряк, или в преносен смисъл е това "укрепване"... Достатъчно е човек да се чувства в "свои води"...

Така де - целувки за твоите решения, независимо дали са - за да намалиш нещо, или "да го спреш", или "да не прекаляваш", каквото и да означава това по твоите определения...Важно е, че вземаш някакви решения по свои съображения...

Според мен, не алкохола, а броят на спрейовете можеШ да намалиш, за да си по-удобна за мъжката част, която вече гледа на теб със страхопочитание..., ЩоТ - ако се наложи на някого да се гърчи като червей... ТВа е, де - комбинацията от алкохол и спрей ми е нещо противопоказна... Еййй - съвсем ще те обезоръжа накрая - нормалнаТА реакция на мъжете, на които им е единствено добре, когато жената е в т.нар. състояние - от типа "както майка я е родила"...

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                          Ето как мъжът, след като хапне - вече е по-адекватен в реакциите си..., т.е. - потвърждение на великата фраза, че любовта минавала през оная му работа..., как се казваше - там?..., аха - стомаха МУ, де...

Внимателният прочит на репликата ти ми е ясен: "ето ти оръжието, вземи И СЕ гръмни...", да де - трудно някои жени осмислят същността на постовете ми... Така е - смисълът на нечии брътвежи по никакъв начин не са насочени към масата... ..., който може да ги дешифрира - ще го направи, нали имаше и сентенция в тая връСка: "Кой(то) разбрал - разбрал!"..., така де..., (и друг път съм го казвал) - никакви амбиции нямам, нито твърдя, че говоря разбираемо, че се изразявам добре, или имам някакви заложби - да уча хората на нещо... И другото - моите постове са хаотични също както и онова, което ми хрумва да отговоря на казаното от някого... Именно настоящият формат на "диалози" най-добре пасва на онова което казвам и в действителност - НЕ КАЗВАМ...

В тоя смисъл, мога да ти дам списък с имената на преподаватели, които имат незавидната участ да са ме учили на нещо, но да учиш нищото на НЕЩО не е най-лошото, което не са свършили, а най-неприятното е, че са ме пуснали по-нагоре... и са създали някаква увереност в мен, че казвам нещо, когато в дейсвителност хората предпочитат да изберат милостивата "смърт" пред наказанието да четат словестните ми излияния...

Хайде, наздраве..., ще удавя мъката ти в чаша червено, с надеждата, че няма да прочетеш поста ми... (ясно си го казвам: не търсете смисъл в написаното от мен - все се надявам САМО един човек да намира смисълът, но не е изключено човекът да не е на правилното място и в правилното време...)

Поздрави!
                          Три пеперуди долетели до една горяща свещ и започнали да разсъждават за природата на огъня.
                          Първата, приближавайки се до пламъка, се върнала и казала:
                          - Той свети.
                          Втората долетяла по-близо и, когато се върнала, казала:
                          -Той изгаря.
                          Третата, долитайки съвсем близо, влязла в пламъка на свещта и повече не се върнала. Тя научила това, което искала да узнае, но вече не можела да го съобщи.
                          Получилият знание се лишава от възможността да говори за него, затова знаещият мълчи, а говорещият/пишещият дългиииии постове/ не знае.

П.П. Мноуу си гаден. Това с червеното вино можеше да ми го спестиш
                          При мен снегът е над 20 см. Преди малко го измерих.
                          Хубав ден!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Реших да спра алкохола и повече да не прекалявам.Два дни водичка.Да ама днес съм болна.Видя ли сега , Зарко защо пия ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                              А бе Зарко какво оръжие оня ден влязох в съда ,уж скенер,охрана ала бала.Един спрей в чантата и още един в джоба,уж ме проверяваха,пък си влязох без проблем
                              Ти си имаш защитата от скенерите, защото минаваш между плетеницата от засичащи уреди, пък и очевидно е, че не само техниката се страхува от теб, та те пропуска безпроблемно, ами с тия (НАЙ-МАЛКО) 2 спрея (кой знае къде си криеш автоматичното оръжие) - самите полицаи си респектирала, та още от вратата ти отдават чест и не е необходимо да се "сканираш" на поточната линия... Ама ти това го не знаеш, пробвай следващият път и ще видиш, че минаваш безпроблемно...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Бата Мата!
                                Ако нямаш оръжие, ела ще ти дам на заем. Смили се над мен, вземи и ме гръмни, за да не се мъча докато чета постовете ти!.
                                Ето как мъжът, след като хапне - вече е по-адекватен в реакциите си..., т.е. - потвърждение на великата фраза, че любовта минавала през оная му работа..., как се казваше - там?..., аха - стомаха МУ, де...

Внимателният прочит на репликата ти ми е ясен: "ето ти оръжието, вземи И СЕ гръмни...", да де - трудно някои жени осмислят същността на постовете ми... Така е - смисълът на нечии брътвежи по никакъв начин не са насочени към масата... ..., който може да ги дешифрира - ще го направи, нали имаше и сентенция в тая връСка: "Кой(то) разбрал - разбрал!"..., така де..., (и друг път съм го казвал) - никакви амбиции нямам, нито твърдя, че говоря разбираемо, че се изразявам добре, или имам някакви заложби - да уча хората на нещо... И другото - моите постове са хаотични също както и онова, което ми хрумва да отговоря на казаното от някого... Именно настоящият формат на "диалози" най-добре пасва на онова което казвам и в действителност - НЕ КАЗВАМ...

В тоя смисъл, мога да ти дам списък с имената на преподаватели, които имат незавидната участ да са ме учили на нещо, но да учиш нищото на НЕЩО не е най-лошото, което не са свършили, а най-неприятното е, че са ме пуснали по-нагоре... и са създали някаква увереност в мен, че казвам нещо, когато в дейсвителност хората предпочитат да изберат милостивата "смърт" пред наказанието да четат словестните ми излияния...

Хайде, наздраве..., ще удавя мъката ти в чаша червено, с надеждата, че няма да прочетеш поста ми... (ясно си го казвам: не търсете смисъл в написаното от мен - все се надявам САМО един човек да намира смисълът, но не е изключено човекът да не е на правилното място и в правилното време...)

Поздрави!

Коментар

Working...
                                X