Първоначално изпратено от Jay Gould
Разгледай мнение
Ми това е "бизнес-практика " откакто съществува социализма като идея - вероятно от 300 години ( не знам и аз ) . И е в пълен синхрон с идеята на Тоталния Монопол , а пък тая идея е в основата на Комунизма , а тоя комунизъм е патент на Запада . Но е изнесен ( умишленно ) на Изток за проверка и тестване в реални условия с тамошните човешки ресурси , но далеч от собственните граници и хора . Само кръгъл идиот може да твърди ,че комунизмът е руско творение - все едно ако ти си болен от грип ( пази боже ! ) да те обвинят че ти лично си заразил цяла България ...
И Кадийчето конкретно не е виновно щото и то душа храни , пък и партийна заръка изпълнява ...Всъщност монопола в търговията с ток си стои ( даже е увеличен ) като са вкарани бутафорни частни фирми симулиращи " пазар " ....
Реален пазар с реална конкуренция за каквото и да било , БГ няма да доживее , поради ред фундаментални причини ....Най-малкото и заради факта ,че двете мутренски банди ( на Боко и на Трактора ) са "родени" именно за да бранят всячески Монопола...Няма нужда да влизам в детайли и да разправям кой и как ( примерно ) внасяше кеновете на Кока Кола, и на какви условия ги предлагаше на търгоеците на дребно в зората на декорацията ...По онуй време Ипон движеше тия въпроси .
Коментар