IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика- архив до 01.09.2011

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Какво очакваш?
    Зелен кон и умен пожарникар няма!
    Комунистите начело с Димитриевич и Калфин ревнаха на Бузлуджа: „Бойко е виновен”

    Пригласят им Доган и Лютфи Местан: „Бойко е виновен”

    Присъединиха се агент Гоце и шестака от ДС Цвятко Цветков: „Бойко е виновен”

    Отзоваха се шестака от ДС Трактора и Яне: „Бойко е виновен”

    Подеха зова Миглена Кунева и останките от НДСВ: „Бойко е виновен”

    Дочу се немощно пригласяне от Драгалевци: „Бойко е виновен”

    Обслужващия червен персонал гигов, коки/мейси/клиърли и спарт папагалски повтарят: „Бойко е виновен”

    Какво единодушие на провалената и корумпирана политическа класа....


    Ние спокойно ще отговорим:

    БОЙКО БОРИСОВ Е ДОСТОЙНИЯТ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!
    ТРЯБВА ДА ГОВОРИТЕ ЗА НЕГО С УВАЖЕНИЕ!
    ПАДНЕТЕ НА КОЛЕНЕ И МОЛЕТЕ ЗА МИЛОСТ

    Коментар


    • "Юристката" Фидосова, завършила за две години право в Монтана, предлага

      Фидосова обещава на Лом университетски филиал, ако ГЕРБ спечели местния вот



      Работещи предприятия и нови работни места, развитие на културата и филиал на ВУЗ обеща ГЕРБ на Лом, ако спечели кметския вот на 23 октомври, съобщи standartnews.bg.

      Депутатката от района Искра Фидосова се срещна с граждани и обяви още, че силна местна власт е възможна само с издигнатия от управляващите Иво Иванов - бивш началник на районното полицейско управление. Фидосова свърза строежа на кейовата стена в града и рехабилитацията на пътя Монтана - Лом с правителството на ГЕРБ, което осигурило средства за дълго отлаганите ремонти.

      Наскоро Искра Фидосова обяви, че всеки кандидат-кмет от ГЕРБ задължително ще има в управленската си програма стратегия за създаване на общинска полиция.
      Кого може да издигне ченгесарската партия-ченге естествено.
      И като ченгето направи онщинска ченгеджийница-Лом ще цъфне и ще върже.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнение
        Браво ....

        С много емоции и усмивки ........
        „Радвам се, че нашите членовете и жителите на Обзор се включиха активно в организацията на позабравеното събитие. ........ сподели общинският съветник Атанас Терзиев.
        Абе требе да се внимава с "позабравените събития " ,че те имат лошия навик да се повтарят :

        http://www.youtube.com/watch?v=6eZCmDUJ8FQ&NR=1

        За да ти стане "ясно" изгледай само първите 2 минути
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Абе кажете му на тоя тъпук , ... да не говори глупости като квартален отговорник ...И да не си мисли ,че той като е прост и другите са като него
          Псувните и ругатните не са аргумент. Ето изказването на Борисов, с което съм напълно солидарен:

          Борисов прогнозира, че финансовите сътресения по света няма да засегнат България
          http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...utreseniia_po/

          България няма да бъде засегната от финансовите проблеми в САЩ и някои страни в Европа, а освен това заради "отличната финансовата дисциплина" се очаква след месец Standard and Poor’s да повиши кредитния рейтинг на страната. Това прогнозира премиерът Бойко Борисов пред Би Ти Ви.

          Министър-председателят аргументира очакванията си с това, че "всички параметри, които съвременната финансова политика изисква, се спазват – умерено харчене на парите, и то само за структурни проекти: екология, магистрали, зали, пречиствателни станции". Борисов допълни, че от всички тези проекти държавата ще получава огромни приходи.

          Вчера Standard and Poor’s понижи за първи път в историята си кредитния рейтинг на САЩ.

          Борисов не очаква и дълговата криза в САЩ и Еврозоната да се отрази на парите, които идват в България от Брюксел. Той припомни, че преди дни от Брюксел дори разрешиха да се използват средства от еврофондовете за наемане на експерти от Световната и Европейската инвестиционна банка, "за да можем по-бързо да усвояваме еврофондовете".

          Коментар


          • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            Софиянец колкото повече ви чета герберските коментари,толкова повече се убеждавам,че в България в момента властва уродливата посредственост.
            така е коки аз съм уродлив посредственик с едвам завършен 6 клас .... а за тебе какво да кажем ..а сетих се ,а ти си алкохолизиран ерудит..... безработен при това ... няма как да въздаваш правосъдие под въздействието на алкохола нали..?

            Коментар


            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Какво очакваш?
              Зелен кон и умен пожарникар няма!
              но за сметка на това има тъп шапкар.....

              Коментар


              • Браво за подкрепата за провеждането на празника, да се радват хората, сега му е времето на морето:

                В Обзор се проведоха „Нептунови празници” 2011
                07-08-2011




                С много емоции и усмивки жителите и гостите на Обзор посрещнаха „Нептунови празници” 2011. Събитието се проведе на 6 август след 10 годишно прекъсване и бе организирано по инициатива на ПП ГЕРБ – Несебър с активното съдействие на местното читалище „Изгрев”. Сред гостите на Нептуновите празници бяха общинският съветник Атанас Терзиев и зам.-областният управител на Бургас Златко Димитров.
                Началото на празника бе дадено точно в 11 ч., когато на Централния плаж всички посрещнаха владетеля на моретата и океаните Нептун. Той бе придружаван от свитата си и след като поздрави многобройната публика, побърза да даде старт на конкурса „Мис и Мистър Обзор”. Петчленно жури с председател Христо Янев – координатор на ПП ГЕРБ за Обзор, трябваше да оцени участниците в три поредни тура.
                „Радвам се, че нашите членовете и жителите на Обзор се включиха активно в организацията на позабравеното събитие. Това е крачка напред, с която въстановяваме този морски празник. Както българските, така и чуждестранните туристи, които се включиха в него, ще отнесат не само снимки, но и един хубав спомен от красивия Обзор”, сподели общинският съветник Атанас Терзиев.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  Откровенията на един прокурор:Не съм финансова акула



                  Припомням нещо от 9 Април 2010 Как прокурорът Роман Василев стана толкова богат – над 500 хил. лв. приходи за година?
                  http://e-vestnik.bg/8791
                  .............................
                  Човекът на Цветанов зам.-градският прокурор Роман Василев с имот за 600 хил. евро


                  Дъщерята на магистрата си купила апартамент от 122 кв.м за шокиращата цена от 5100 лв. Зам.-градският прокурор на София Роман Василев и неговата дъщеря Мариана са станали собственици на тузарски имоти за стотици хиляди евро в полите на Витоша. Обвинителят, през чийто кабинет минават най-знаковите дела през последните години, има къща с огромен двор.

                  27-годишната му дъщеря притежава само апартамент, но той е от 122 кв.м. Луксозните им жилища са в престижния комплекс „Бел Вали” в полите на Витоша, където цените на имотите са сред най-високите в столицата.

                  Роман Василев се шири на 690 кв.м, показва справка в имотния регистър. Вилата му е с разгърната площ от 470 кв.м. Към нея има и огромен двор. Сделката е направена през юни 2009 г. Магистратът се е бръкнал за тях със 199 950 лева. Поне толкова са записани в декларацията му пред Сметната палата през 2009 г.

                  Цените на имота днес са космически. В момента в баровския комплекс са останали свободни само две вили по около 500 кв.м. Те се продават за по 600 хил. евро, обясниха пред „Галерия” от фирма НИКМИ, изградила престижния „Бел Вали”.

                  В декларацията си пред Сметната палата Роман Василев е отбелязал, че е закупил тежкарската си вила с пари от продажбата на друг имот. Година преди да инвестира в „Бел Вали”, магистратът е продал двуетажната си еднофамилна къща с разгърната площ от 386,90 кв.м в столичния квартал „Манастирски ливади”. Според справката в имотния регистър той е изтъргувал ½ идеална част от имота си за 450 хил. лева.

                  Година преди да направи скъпата инвестиция в „Бел Вали”, Роман Василев се е погрижил и за дъщеря си Мариана.

                  През 2008 г. 24-годишната тогава девойка е получила апартамент от 122 кв.м, за който са платени невероятните 5 100 лева. Поне толкова са записани в имотния регистър. За сравнение – апартаментите в комплекса днес се продават на цена от 900 евро на кв.м, потвърдиха от НИКМИ. Излиза, че апартаментът на магистратската дъщеря струва 109 800 евро, а тя го е закупила за шокиращите 5100 лева! Ако не е груба печатна грешка в имотния регистър, което е много малко вероятно, излиза, че жилището е придобито или по данъчна оценка, или с огромна отстъпка. Това поражда много въпроси, още повече че сделката е извършена от дъщерята на прокурора, който се бори с мафията и организираната престъпност.

                  През 2008 г., когато е закупен евтиният апартамент на Мариана, Роман Василев беше отбелязал в декларацията си, че е натрупал 80 000 лв. от сделки с ценни книжа. След като този факт стана скандално известен, той сам поиска проверка. Инспекторатът на Върховната касационна прокуратура тогава не откри никакви нарушения в декларацията на магистрата.

                  Шефът на ВАС Георги Колев има вила в баровския комплекс

                  Жена му завзема земи край Твърдица

                  Шефът на Върховния административен съд Георги Колев и съпругата му нотариус Нели Лукова са съседи на Роман Василев в скъпарския комплекс „Бел Вали”.

                  Миналата година те са си купили къща с двор. За нея са платили 234 670 лева. Целият имот на Колев и Лукова е с около стотина квадрата по-малък от този на Роман Василев.

                  Друга инвестиция на Нели Лукова в столицата е офис в сграда на бул. „Цар Борис” III. Помещението от 80 кв.м е придобито през 2006 г. за 126 750 лева.

                  През 2009 г., все още като шеф на Софийския градски съд, Георги Колев беше вписал грешни данни в имотната си декларация. Той беше заявил, че съпругата му е закупила 64 кв.м земя край Твърдица за малко над 8000 лева. После се оказа, че земята е 64 декара, а парите наистина са малко над 8000 лева. Магистратът обясни, че е направил неволна грешка.

                  Магистратската жена Нели Лукова е нотариус и през последните години изкупува земеделски земи край родния си град Твърдица. Справка в имотния регистър показва, че тя е обогатявала колекцията си от ниви почти всеки месец. Районът, в който съпругата на шефа на ВАС трупа парцели, според експерти е изключително подходящ за фотоволтаични инсталации и всякакъв друг бизнес. Земите са близо до подбалканската линия София–Бургас.

                  „Бел Вали” – кварталът на баровците

                  „Бел Вали”, в който са тузарските имоти на зам.-градския прокурор Роман Василев, дъщеря му и шефа на Върховния административен съд Георги Колев и съпругата му нотариус Нели Лукова, се състои от 50 еднофамилни къщи от „затворен” тип и комплекс от магазини и апартаменти с площ от 70 до 150 кв.м.

                  Всяка една от къщичките има собствен двор, а кокетната жилищна сграда с апратаментите има 8 входа. Селището е осигурено с новопостроени канализация, водопровод, електрическо захранване, улици, улично осветление, пише в сайта на фирмата инвеститор НИКМИ. Дори от пръв поглед се вижда, че строителството в този истински „квартал на богатите” е изключително качествено.
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    С неразплащането си БойкоВсички антикризисни мерки като замразени заплати и пенсии ,инфлация,високи цени,безработица и др.бяха следствие от неразплащането му.
                    Извънредно тежка форма на популизъм, при това изплагиатстван от Станишев.

                    Ето част от доклада на НА ВРЕМЕННАТА АНКЕТНА КОМИСИЯ
                    ЗА ПРОВЕРКА НА РАЗХОДИТЕ, НАЗНАЧЕНИЯТА И СДЕЛКИТЕ,
                    ИЗВЪРШЕНИ В ПОСЛЕДНАТА ЕДНА ГОДИНА ОТ МАНДАТА НА
                    ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ



                    СКЛЮЧЕНИ ДОГОВОРИ БЕЗ ОСИГУРЕНО ФИНАНСИРАНЕ В
                    РАЗМЕР НА 2.158 МЛРД. ЛВ.


                    Анализът на данните показва, че бизнесът е бил подведен да сключи
                    договори, за които не разполага със средства. В нарушение на параграф 79 на Закона за държавния бюджет за 2009г., предишното правителство е сключило договор в размер на 2.158 млрд. лв.

                    Съгласно параграф 79 от Закона за държавния бюджет за 2009 година,
                    разпоредителите с бюджетни кредити не могат да сключват договори за доставки на материали и медикаменти с годишна задача по-висока от утвърдените им по бюджета за тази цел кредити за 2009 година.

                    От анализа на получеените данни става ясно, че предишното правителствто е сключило 150 договора и анекси към тях, за които не е осигурено финансиране.

                    Министерството на регионалното развитие и благоустройството е сключило договори за 302 910 217 лв., Министерството на отбраната -644 974 млн. лв.; Министерството на вътрешните работи – 64 261 870 лв; Министерството на физическото възпитание и спорта – 108 000 000 лв.

                    Общото неосигурено финансиране е в размер на 2 158 455 515 лв.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Абе кажете му на тоя тъпук , че кредитни рейтинги се вдигат за "минало" ,а се свалят за "бъдеще "(очаквания) ...Тъй ли няма един спец около него , да му каже да не говори глупости като квартален отговорник ...И да не си мисли ,че той като е прост и другите са като него

                      http://www.dnes.bg/politika/2011/08/...tlichna.125834
                      Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Какво очакваш?
                      Зелен кон и умен пожарникар няма!

                      С неразплащането си Бойко съсипа голяма част от хората и бизнеса в България.,като нанесе щети за милиарди левове на държавата и я вкара в икономическа криза.Всички антикризисни мерки като замразени заплати и пенсии ,инфлация,високи цени,безработица и др.бяха следствие от неразплащането му.Освен всичко друго Бойковото правителство води и пълна антисоциална политика ,като за магистралите милиард ще се намери ,но за работещи и пенсионерите пари все няма и няма .Целият български народ търпи лишения всекидневно заради тях .Само НАП е събрал с 1 милиард по –малко приходи за 2010-та година Спрямо 2009-та година през 2010-та правителството трябваше да актуализира бюджета и да намали числата ,за да заблуди народа,че НАП си е събрал парите на 100%-та.Фиксалният резерв от 7.7 на 5 миларда-2 милиарда и нещо надолу от както ни управляват.Уважаеми гледайте цифрите ,а не слушайте какви лъжи ви говорят управляващите!!
                      Last edited by коки; 08.08.2011, 11:32.
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Абе кажете му на тоя тъпук , че кредитни рейтинги се вдигат за "минало" ,а се свалят за "бъдеще "(очаквания) ...Тъй ли няма един спец около него , да му каже да не говори глупости като квартален отговорник ...И да не си мисли ,че той като е прост и другите са като него

                        http://www.dnes.bg/politika/2011/08/...tlichna.125834
                        Какво очакваш?
                        Зелен кон и умен пожарникар няма!
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                          ...

                          Станишев: Назначаването на Трактора в ДАНС бе ГРЕШКА!
                          Притиснат с компромати, Петко Сертов лично настоявал Петров да му стане съветник

                          Допуснахме голяма грешка с назначаването на Алексей Петров в ДАНС. Вина имам и самият аз, че се съгласих. Това споделял напоследък пред свои близки лидерът на БСП Сергей Станишев и бивш премиер по време на тройната коалиция. Той разказвал, че всъщност Петко Сертов, който бил определен за председател на Държавната агенция „Национална сигурност”, го уговарял, че ще приеме поста само ако бъде назначен и Петров.

                          По-късно става ясно, че Трактора, от своя страна, е натискал Сертов, който сега е зам.-шеф на новосъздадената структура за борба с корупцията БорКор, да приеме поста, за да се вмъкне и той покрай него в ДАНС, както всъщност и става. Говори се, че Петров се бил докопал до информация за топли връзки на Сертов с чужди шпионски централи.
                          ......
                          http://frognews.bg/news_37801/Stanis...S_be_GRESHKA!/
                          И аз от февруари това се чудя, грешка ли е, че Б.Борисов назначи човекът на А.Петров отново в службите?
                          Или пък и това е част от играта им?!

                          Коментар


                          • Абе кажете му на тоя тъпук , че кредитни рейтинги се вдигат за "минало" ,а се свалят за "бъдеще "(очаквания) ...Тъй ли няма един спец около него , да му каже да не говори глупости като квартален отговорник ...И да не си мисли ,че той като е прост и другите са като него

                            http://www.dnes.bg/politika/2011/08/...tlichna.125834
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

                            Коментар


                            • Изявлението на МВР за заловен служител на Държавния резерв, участвал в престъпна схема, се оказа „техническа грешка”Защо казвам така??Вчера излезе новина ,че чиновник от Държавния резерв е задържан за участие в престъпна групаhttp://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...n_za_uchastie/
                              По късно от държавният резерв опровергаха МВР за заловен техен служител в престъпна групаСъщите заявиха ,че лицето не е служител на агенцията, а работи в частна фирма, която "е длъжна по закон да съхранява и опазва определени материали, собственост на агенцията", уточняват от там. От пресцентъра на МВР им обяснили, че е допусната "техническа грешка".http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...zaloven_tehen/

                              Много пари, ниска ефективност http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15271217,00.html
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                Приятелю нямах в предвид теб ,а стамболов,йоската и соколов - уродливата посредственост.
                                Отново номерата на Трактора - когато няма аргументи, преминаваме към просташки лични нападки.

                                И какъв отговор очакваш да получиш освен:
                                1. Простакеса
                                2. Вярна червена слугиня

                                Коментар

                                Working...
                                X