IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тотото мами с числа фантоми

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DeBeers Разгледай мнение
    .........И между другото не са единствените оцелели при полет в колесника. Ако в света е имало 1000 опита и от тях са оцелели 10 човека, значи вероятността е 1/100, .......
    ....... а и държавата ако не може да опази живота на 5-6 тотомилионера, годишно, егати и държавата.
    не съм чул за други такива случаи и това 1/100 ми звучи "хипотетично".

когато натрупаш милион, лев по лев, за години. си натрупал достатъчно опит, връзки и познати, че да се опазиш сам.

не съм съгласен да плащам (бюджета) за охраната на нито един милионер.

Коментар

• Първоначално изпратено от грифин Разгледай мнение
      колесника не е в багажното.
      Важи същия принцип, хипоксия+хипотермия, водят до нещо като хибернация. И между другото не са единствените оцелели при полет в колесника. Ако в света е имало 1000 опита и от тях са оцелели 10 човека, значи вероятността е 1/100, което е далече, далече от 1/27 трилиона.
      Ами човекът може да е дал пари за 18 фиша, тъкмо няма да бие на очи
      А мога ли и аз да попитам, защо тотото бяха наели математик, който директно лъжеше, че вероятността е 1/4.2 милиона? И защо при всички тези съмнения тегленето не става пред публика? И защо се пази толкова тази анонимност на спечелилите? Опправданието с мутрите е смешно. Аз познавам хора, които имат много повече пари от един тотомилионер и не ходят с охрана, и не са се скрили в миши дупки, а т.нар. мутри винаги могат да ги намерят, а и държавата ако не може да опази живота на 5-6 тотомилионера, годишно, егати и държавата.

Коментар

• Вариантите при 6 от 49 са около 14 000 000.
        Вероятно е никога да не се удари 6 - ца, защото хората няма как да се наговорят да играят всички варианти, откъдето следва, че никога може да не излезе 6 - ца.
        Изчислението е просто. В числителя...49 - 48 и т.н...в знаменателя 1 - 2 и т.н...
        Дали може да се манипулира спечелването на 6 - ца...нека говорят компютърните спецове. Другите просто спамят.

Коментар

• Религията и тотото са опиум за бедните.
          Първото го е казал Хемингуей, второто аз.
          Нека не им отнемаме тази радост и надежда:-)
          Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• и още нещо.....
            кой ахмак ще хвърли такъв ресурс и риск за да изманипулира тиража,
            и няма да даде едно левче за фиш с тия числа ??!!
            щото в първия тираж нямаше ни 5ца, ни 6ца.

Коментар

Грешиш, багажното отделение на съвременните самолети е под налягане,.......
              колесника не е в багажното.

Коментар

....

ако можете, докажете как е направена шашмата с двата еднакви тиража.
                ако не можете, значи е факт!!
                Най-елементарната защита на Тото беше да покаже за последните години, откакто сме на ел обработка, колко са подадените колонки с шестиците от предходен тираж. Иначе вероятността, както каза някой по-рано е 50 % - мое да се падне, мое и да не се падне...
                И това ще мине ...

Коментар

...
                  - Най-вероятно, става дума за истински факт. И е изненадал дори самите тотаджии. Малко но, все пак, вероятно събитие. Някои събития просто се случват, други-не се. Дори висока вероятност НЕ ГАРАНТИРА случването на еди-какво-си и дори почти нулева не гарантира НЕ-СЛУЧВАНЕТО на друго.
                  Ама сме прекалено горди да приемем фактите и после, що сме изтървали това, що сме се натресли на онова..

Коментар

Малко си в грешка, но иначе посоката ти е вярна. Вероятността за това събитие при 6/42 е 1/5245786 *1/5245786=1/27518270757796 (1/27 трилиона). Ако към тези сметки добавим и каква е вероятността това да се случи точно при смяната на шефа на тотото - приемаме, че един шеф изкарва 4 години, за които имаме около 400 тиража, получават се квадрилиони или е равно на невъзможно.
                    Само за сведение, ако нямате алиби и на дадено местопрестъпление намерят съвпадащи с вашите ДНК и отпечатъци, то вероятността да са на друг човек е нещо от порядъка на 1/350 000 000. Ще ви тикнат в затвора, 100 на 100.
                    Не мисля, че съм в грешка - аз смятам за 6/49, което беше задачата, а не 6/42.
                    При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

dobre de, две циганета се скрили в предния колесник на рдин джъмбо. и от нам си коя африка летяли до лондон. на 10+ хиляди метра височина. без кислород и при минус 40-50градуса. в лондон едното цигане пропълзяло и го наградили с поданство, за късмета. другото-погиб.
                      та по нито една ваша теория това цигане нямаше да оживе, ама е факт!

Грешиш, багажното отделение на съвременните самолети е под налягане, температурата е по-ниска, но е над нулата - http://enroute.aircanada.com/en/articles/what-temperature-is-it-in-the-baggage-hold. Дори налягането да е по-ниско от кабинното и кислорода по-малко, при ниски температури мозъка има по-малка нужда от кислород.
                      Как точно да ти докажем събитие, което вече е минало? От тотото ще пуснат ли някой от нас да провери топките, примерно?

Коментар

• dobre de, две циганета се скрили в предния колесник на рдин джъмбо. и от нам си коя африка летяли до лондон. на 10+ хиляди метра височина. без кислород и при минус 40-50градуса. в лондон едното цигане пропълзяло и го наградили с поданство, за късмета. другото-погиб.
                        та по нито една ваша теория това цигане нямаше да оживе, ама е факт!

Коментар

• О толква бързо имаме печеливш,каква изненада !
                          Бързо го свалиха от тезгяха джакпота към правилния човек/партия

В първо и второ теглене се повтарят 22,13

Коментар

• Не съм фен на тотото.
                            Аз съм един от малкото хора които са взели повече от колкото са дали.
                            Навремето спечелих 4 -ка и ми дадоха 60 и няколко лева, не помня вече колко точно. Бай Тодор беше на власт.
                            Тогава нямаше компютри или други машини за да помагат.
                            Служителки проверяваха всички фишове на ръка с едни картончета с дупки
                            на печелившите числа....
                            Last edited by Mr_crash; 15.08.2014, 23:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнение
                              1,96 x 10E14 или 1 към 196 трилиона Мисля че да срещнеш извънземно пред къщи вероятността е доста по-голяма
                              Малко си в грешка, но иначе посоката ти е вярна. Вероятността за това събитие при 6/42 е 1/5245786 *1/5245786=1/27518270757796 (1/27 трилиона). Ако към тези сметки добавим и каква е вероятността това да се случи точно при смяната на шефа на тотото - приемаме, че един шеф изкарва 4 години, за които имаме около 400 тиража, получават се квадрилиони или е равно на невъзможно.
                              Само за сведение, ако нямате алиби и на дадено местопрестъпление намерят съвпадащи с вашите ДНК и отпечатъци, то вероятността да са на друг човек е нещо от порядъка на 1/350 000 000. Ще ви тикнат в затвора, 100 на 100.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Как си с теорията на невероятностите.
                                Умееш ли я комбинаториката, комбинациите и пермутациите или си имал извинителна бележка за отсъствия когато сте я учили
                                Я пробвай да сметнеш: каква е вероятността в 6 от 49 в два последователни тиража да излязат ЕДНАКВИ числа
                                Ако не може с цифри се приема и преразказ по картинка, в краен случай може и есе за 2 и 1/2 ))))
                                1,96 x 10E14 или 1 към 196 трилиона Мисля че да срещнеш извънземно пред къщи вероятността е доста по-голяма
                                При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

Working...
                                X