IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Усещате ли идващия глобален крах ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

    Сиреч, сичко е точно в Гейропата ?
    Проблеми с "бежанците" нема ?
    М ???
    Проблеми има навсякъде коле, не само в "гейропа". От всякакво естество.
    Въпросът е как да се решат, дълготрайно, стабилно и относително справедливо за всички участници (щото абсолютна справедливост има само при чък норис).
    Бежанците и "бежанците" не могат да бъдат приемани с влакови композиции и/или самосвали, а само по установена процедура, с доказване на необходимост, статут и т.н.
    След което те трябва да спазват установените вече норми, правила и традиции в приемните страни, като в тези страни има ЗАКОНИ, пред които шериата, библията, корана, талмудата или други тоалетни хартии са НИЩОЖНИ.
    Който не ги спазва си носи последствията ПАК по същите закони (включително депортация).

    Да проблеми има, но бъди сигурен, че Германия ще ги реши! Не като байтошо или милошевич, чрез масова депортация или геноцид над населението, а чрез демократичните си механизми и ЗАКОНИ.

    Привържениците на "силната ръка" им се иска един еврогейски путлер да се разправи с "тарамбуките" за 2 месеца (хахаха, та той в Сирия не можа за 2 години с авиация!), но това ще доведе само до още по-голям конфликт, жертви и насилие.

    Коментар


    • това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

      Коментар


      • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Всъщност Груьо, сега като се замисля, с твоите (ама точно същите) думи бекапето и десето, се оправдаваха за масовото изселване на българските мюсулмани 85-86, добре илюстрирано то мишето с графика по-долу.
        Щели да станат повече и тогава..........ти да видиш!
        Не ми се спори повече на тази тема.
        И евреите едно време бяха в повече.....знаем резултата.
        А всъщност и сега на някои евреите пак са им в повече........и геьовете......и жълтите.....и черните.......абе всички "тарамбуки", като там всеки може да включва който и колкото иска.
        Решение? -> Ванзеее.
        Сиреч, сичко е точно в Гейропата ?
        Проблеми с "бежанците" нема ?
        М ???
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

        Коментар


        • Не.

          Коментар


          • Всъщност Груьо, сега като се замисля, с твоите (ама точно същите) думи бекапето и десето, се оправдаваха за масовото изселване на българските мюсулмани 85-86, добре илюстрирано то мишето с графика по-долу.
            Щели да станат повече и тогава..........ти да видиш!
            Не ми се спори повече на тази тема.
            И евреите едно време бяха в повече.....знаем резултата.
            А всъщност и сега на някои евреите пак са им в повече........и геьовете......и жълтите.....и черните.......абе всички "тарамбуки", като там всеки може да включва който и колкото иска.
            Решение? -> Ванзеее.

            Коментар


            • ОК последно, какво предлагаш?

              Запада....айде + дубай, Хонг Конг и Австралия , да НИ "избие, като хлебарки" щото иначе ще им развалим рахатлъка ли?

              Или ти не ни слагаш нас при "хлебарките"? Щото доста хора и на "запад" ни слагат ей така на ангро точно там и ти го знаеш, щом си бил на местата, които сподели.
              И под "нас" имам предвид не само повечето източноевропейци, ами и Близък Изток, "латиносите от Южна и Централна Америка (справка сегашното 6-токласниче в Белия Дом)", кЕтай......за ония "маймуни" в Африка пък, няма какво да говорим - зарин-зуман или нещо по-бързо!

              Коментар


              • То много хубаво, че умни хора списващи тук, извеждат един и съЩ извод.
                Аз за толкова години четене, писане и питане, веднъж не видях,
                някой привърженик на плюенето по гнилия капиталистически свят, да даде отговор на въпроса:

                "Защо плюете гейропа, щатите и Дубай, а самите вас и децата ви, ви влече точно натам да просперирате?"

                Няма отговорил на въпроса привърженик на Путин, Русия, соцносталгик, комоне и прочеее.. Разбрахте ме..
                Last edited by Manyface God"; 27.01.2017, 15:52.
                The strongest stand last.

                Коментар


                • Виж сега, бъркаме малко нешата, поне в моята глава - никога не съм оспорвал, че на Запад в момента е много по-добре, отколкото на Изток, ако под ИЗток се разбира Рашата. Ама Изток е и Дубай, а там е пълно с еврогейци. Изток е и Хонконг, пък и там е пълно с Аврупейци и т.н. Та да не генерализираме, нещо, което аз лично, доста често правя

                  Така, разбрахме се, че на Запад засега е много по-добре, а хората са като тока - вървят по пътя на най-малкото съпротивление и ако Западът не оказва съпротива, то те ще се местят натам, с идеята за по-добър живот. И ще са си прави - и рашки, и укри, и тарамбуки, и каквито там се сетиш. Само дето те винаги (тук не включвам българите, ние сме много особено порода родоотстъпници, гадно е, че го казвам, но е така) ще си бъдат укри, рашки, тарамбуки и т.н. - елементарно е - вода и олио не се смесват, колкото и опити да се правят. Това го доказват и манафите в Дойчланд, и резаците във Франсата. Та когато те станат повече (за резаните иде реч), тогава ще видиш какво ще стане и как шериатът ще отмени Магна Харта Либератум за нула време. Това е като да си толерантен с хлебарките - ако не ги избиваш с райд, скоро ще ти напълнят къщата - напълно съм наясно, че за подобно менние в Дойчлямистан ще ме сринат със земята, а уж са демокрация...

                  Финално, прочети за Рим, важно е - той се разпада тогава, когато всички варвари влизат в него като федерати, за да им бачкат или да са военни и стават римски граждани - докато са били роби проблеми не е имало (някое и друго въЗстанийце, ама до там), стават ли равноправни граждани - е, просто отварят вратите на своите или пък (преди това) почват сами да определят кой да е император. Вярвам, че ще разбереш аналогията
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                  Коментар


                  • Къде си ме чул да казвам, че България е кочина ?

                    Нищо подобно, аз споря с теб единствено за изборът, СВОБОДНИЯТ избор, който наричаните от теб "тарамбуки" (в това число огромен брой източноевропейци и още по-огромен брой руснаци) правят, като не остават в своя собствен "рай", а тичат към "окупаторите" и "робовладелците" за да ги "експлоатират".
                    Всъщност, АКО това е така наистина, представи си какво е в техните собствени "райски" страни, че да бягат от тях и то точно към най-гадните, развратни, хомосексуални, некрофилски, юдомасонски, рептилски и прочие дестинации!

                    И НЕ, аз не съм емигрант. ....от доста време., но.....никога не е късно пак да стана, заедно с 4-5 човека семейство вече.
                    Това му е хубаво на свят без граници, че като не ми харесва робията на едно място, мога да ида на друго.
                    Не така е в "райските" дестинации от снимките на идиотчетата....полезните.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

                      Ти в Люксембург ли би живял със среден люксембургски доход или в Северна Корея с двойно над средния северокорейски доход?

                      Външен дълг като процент от БНТ
                      Люксембург - 3,443%
                      Северна Корея - 13%
                      Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение



                      ми кат им гледам трамваи всичко е даже по лъскаво от България, а ние сме у ЕС вече 10тка, немат бежанци, имат армия, никой не смее да им раздава демокрация, нема мангусти и мюслита с който треа се съобразяват и с най-големите санкции от 50г. на света и пак имат растеж на населението за разлика от нас .....

                      P.S. и в допълнение, че щех да забраа немат кражби, немат престъпления, изнасилвания, убийства (само ако некой се буни срещу властта), немат стрелби по плажовете кат при нас (имат и плажове) немат чалги, нема Славчо, Азис, Вреслава, Милен Цветков, немат НПО, немат мутри и групировки, не паркират по средата на улицата или тротоара, нема мръсно/кочина, немат бездарни политици, кат Плевнелиев и не само той (имат си Пинг Понг) ....

                      Ти поне си мноо голем разбирач я го обясни тоя феномен (ако не моеш, а знам, че не моеш не се мъчи) ....

                      Demographics of North Korea

                      https://en.wikipedia.org/wiki/Demogr...of_North_Korea


                      Demographics of Bulgaria

                      https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Bulgaria



                      а най-важното е, че С.Корейската национална банка е една от тези които се броят на пръсти дет не са под контрола на Ротшилдови
                      (това е много рядък феномен, дори Русия и Китай са под шапката на тея бандити)
                      с 2 думи заключението е,че койт има атомни бомби е независим и прай квот си иска (е почти тука визирам Индия, тя не е съвсем независима и не прай квот си иска, а квот и кажат : справка Теста с безкешовото общество) ....

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

                        Искаш да си в България, защото тук "тарамбуките" са най-много, като процент от населението и ги очаква "бляскаво бъдеще" предполагам!?!?
                        Трябва да го обясниш и на тях обаче, които въпреки "светлото бъдеще", което ги очаква, пак гледат да хукнат я към Кьолн (да ги "изнасилват" други тарамбуки предполагам ), а към Болонския лес, а към Испания.
                        А още повече, това "бляскаво бъдеще" трябва да бъде обяснено на всички, които драпат да дойдат в западаща, поробена гейропа, а странно защо не тичат към ....снимката на ватничето
                        Виж сега, сган-та, вероятно имам по-десни разбирания и от теб, и по много теми съм съгласен с твоето мнение, но то е мнение на емигрант, който иска (вътрешно, никога няма д го признае външно) да оправдае напускането, изоставянето на страната си. В едно предишно време (знам, патетичен съм) такива са ги обявявали за престъпници, а ние сега им се молим да гласуват - ай, сиктир, а!

                        Конкретно - мъчиш се да ми кажеш как България е кочина, а в Булонския лес било много яко, пък по шрасетата или рамблите - още по. Ами не е баш така - хайде някои да сме походили доста и по Аврупата, и Сащианско, пък и по прогнилия Руслямистан, та чак до дръпнатите жълтурковци и башка резаците по Арабелско и да сме поводели някои неща. България не е клоака, все още не е - имаме жесток демографски срив, който се засилва дос тепен на безнадеждност, но все още има някакъв минимален шанс да дръпне. България няма фанатизирани ислямисти в степента, в която я имат Ислямска република Бавария, Франкестан или Велики Пакистано-Афганистан. Ние тук все още можем да ковем съдбата си (не смеем или не ни дават), но не сме евротолерасти, дето издигат надписи "I prefer rapist to racists" - умопобъркани някакви.

                        Последно и най-важно,че не го схвана май или не ти хареса - Западът в този му вид е обречен, като Рим през V-ти век, рухнал под самият себе си. Изтокът (ние, не рашките, да не ме разбереш погрешно) е оцелял. И пак така ще стане - история, манталитет, култура, както искаш го наречи. Толкоз, а в приказките за еврогейове или руслямисти не ми се влиза - да се оправят и едните, и другите, а най-добре да вземат да се оправят взаимно и да се свършва!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                        Коментар


                        • Гледайки графиките на миша, не може да не ви направи впечатление точката на пречупване в Българя, която е около 85-86 година, когато САМОТО българско (а всъщност руско) правителство изгони голяма част от собственото си население, защото го считаше за "тарамбуки".
                          После стената падна и естествено голяма част от затворниците веднага си биха камшика за да не са никога повече РОБИ на собственото си ( а всъщност рушко управление).
                          Това бе допълнително подсилено от 3-те фалита и обири до шушка на спестяванията на народа по време на последващите управления на "социална" партия .

                          Та само си мисля, дали миша би постнал графиките, ако утре на ким3късодебелий му скимне да изгони 1/5 от населението на севернакорея (поради тарамбукизъм примерно), а после ей така да отвори границите ....даже не тия с Ю. Корея, а с браДски Кетай .

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Уф, дееВа, като забиете на тема руслямистан, сороспии и т.н., ама направо ми се драйфа! Факт е, че има една групичка хора, улсовно наречени с наименованието едър капитал преди, още по-преди масони, а сега финансови могули и транс национални корпорации. И да, тези хора/корпорации си отглеждат потребителите - преди това беше бялата раса живуща на запад, а сега вече стават всякакви тарамбуки. Причината е елементарна и се нарича демография. И ако трябва да съм максимално искрен, за което ще разсмея една немалка част от форумците, но един мангал, от която и да е точка на света, го очаква много по-бляскаво бъдеще от средностатистическия европец, най-малкото защото той живее в кочина и животът му само може д асе подобрява, тъй като съответната тарамбука яко се плди, т.е. ражда нови потребители, а западноевропеецът хем се е оял (и в прекия, и в преносния смисъл) и вече няма накъде, хем не ражда!

                            В този ред на мисли определено искам да съм в България, а не във Велика някога си Британия. Лично мнение!
                            Искаш да си в България, защото тук "тарамбуките" са най-много, като процент от населението и ги очаква "бляскаво бъдеще" предполагам!?!?
                            Трябва да го обясниш и на тях обаче, които въпреки "светлото бъдеще", което ги очаква, пак гледат да хукнат я към Кьолн (да ги "изнасилват" други тарамбуки предполагам ), а към Болонския лес, а към Испания.
                            А още повече, това "бляскаво бъдеще" трябва да бъде обяснено на всички, които драпат да дойдат в западаща, поробена гейропа, а странно защо не тичат към ....снимката на ватничето

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

                              Ти в Люксембург ли би живял със среден люксембургски доход или в Северна Корея с двойно над средния северокорейски доход?

                              Външен дълг като процент от БНТ
                              Люксембург - 3,443%
                              Северна Корея - 13%


                              ми кат им гледам трамваи всичко е даже по лъскаво от България, а ние сме у ЕС вече 10тка, немат бежанци, имат армия, никой не смее да им раздава демокрация, нема мангусти и мюслита с който треа се съобразяват и с най-големите санкции от 50г. на света и пак имат растеж на населението за разлика от нас .....

                              P.S. и в допълнение, че щех да забраа немат кражби, немат престъпления, изнасилвания, убийства (само ако некой се буни срещу властта), немат стрелби по плажовете кат при нас (имат и плажове) немат чалги, нема Славчо, Азис, Вреслава, Милен Цветков, немат НПО, немат мутри и групировки, не паркират по средата на улицата или тротоара, нема мръсно/кочина, немат бездарни политици, кат Плевнелиев и не само той (имат си Пинг Понг) ....

                              Ти поне си мноо голем разбирач я го обясни тоя феномен (ако не моеш, а знам, че не моеш не се мъчи) ....

                              Demographics of North Korea

                              https://en.wikipedia.org/wiki/Demogr...of_North_Korea


                              Demographics of Bulgaria

                              https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Bulgaria



                              а най-важното е, че С.Корейската национална банка е една от тези които се броят на пръсти дет не са под контрола на Ротшилдови
                              (това е много рядък феномен, дори Русия и Китай са под шапката на тея бандити)
                              Last edited by michaelis12; 27.01.2017, 15:12.

                              Коментар


                              • Уф, дееВа, като забиете на тема руслямистан, сороспии и т.н., ама направо ми се драйфа! Факт е, че има една групичка хора, улсовно наречени с наименованието едър капитал преди, още по-преди масони, а сега финансови могули и транс национални корпорации. И да, тези хора/корпорации си отглеждат потребителите - преди това беше бялата раса живуща на запад, а сега вече стават всякакви тарамбуки. Причината е елементарна и се нарича демография. И ако трябва да съм максимално искрен, за което ще разсмея една немалка част от форумците, но един мангал, от която и да е точка на света, го очаква много по-бляскаво бъдеще от средностатистическия европец, най-малкото защото той живее в кочина и животът му само може д асе подобрява, тъй като съответната тарамбука яко се плди, т.е. ражда нови потребители, а западноевропеецът хем се е оял (и в прекия, и в преносния смисъл) и вече няма накъде, хем не ражда!

                                В този ред на мисли определено искам да съм в България, а не във Велика някога си Британия. Лично мнение!
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                                Коментар

                                Working...
                                X