Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Конкретно - мъчиш се да ми кажеш как България е кочина, а в Булонския лес било много яко, пък по шрасетата или рамблите - още по. Ами не е баш така - хайде някои да сме походили доста и по Аврупата, и Сащианско, пък и по прогнилия Руслямистан, та чак до дръпнатите жълтурковци и башка резаците по Арабелско и да сме поводели някои неща. България не е клоака, все още не е - имаме жесток демографски срив, който се засилва дос тепен на безнадеждност, но все още има някакъв минимален шанс да дръпне. България няма фанатизирани ислямисти в степента, в която я имат Ислямска република Бавария, Франкестан или Велики Пакистано-Афганистан. Ние тук все още можем да ковем съдбата си (не смеем или не ни дават), но не сме евротолерасти, дето издигат надписи "I prefer rapist to racists" - умопобъркани някакви.
Последно и най-важно,че не го схвана май или не ти хареса - Западът в този му вид е обречен, като Рим през V-ти век, рухнал под самият себе си. Изтокът (ние, не рашките, да не ме разбереш погрешно) е оцелял. И пак така ще стане - история, манталитет, култура, както искаш го наречи. Толкоз, а в приказките за еврогейове или руслямисти не ми се влиза - да се оправят и едните, и другите, а най-добре да вземат да се оправят взаимно и да се свършва!
Коментар