Няма никакви сигурни доказателства за изменения в климата, причинени от човека. Подобни катаклизми са се случвали винаги, просто хората с били много по-малко, липсвала е възможност за комуникация помежду им и, явно, не е имало инфраструктурата, която съществува сега.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Усещате ли идващия глобален крах ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от timtam Разгледай мнениеСпокойно. Просто наближава времето на голямото пречистване. Човешките простотии водят до глобални катаклизми, когато станат голямомащабни и излизат от контрол. Лошото е, че в такива моменти покрай сухото гори и мокрото. Няма 100% щастие.
Коментар
-
То щастието в проценти не може да се измери. Ама пък и определението "глобален крах" ми се струва доста пресилено. По-скоро според мен се създава идеална възможност за преосмисляне на ценностите и подобряване качеството на мисленето и осъзнаването. Но поради това, че тия процеси са строго индивидуални за всеки отделен индивид, най-вероятно няма да се мине без ексцесии, мародерства, и ескалиране на напрежението Та според мен, всеки сам и с помощта на най-близките трябва да намери начинът по който да премине през всичко това. Все пак животът си е наш
Коментар
-
Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнениеКолкото до разпада на Европа - аз съм ЗА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеНе знам дали хората си дават сметка за реалната ситуация в света но фактите са си факти! В последно време се случиха доста сериозни неща в световен мащаб и вече се наблюдава тренд от негативни събития........... финансови проблеми, инфлация, поскъпване на ресурси и храни , повишаваща се безработица , бунтове в северна африка и арабския свят, а тази седмица и огромно земетресение в япония + цунами + взив в атомна електроцентрала
Само за последните няколко седмици по света загинаха хиляди хора а напрежението не спира да нараства!
Забелязвате ли ТРЕНДА ?
намери неколко минути за гугъл и напиши Матей 24:3-8 - ясно и разбираемо написано
има надежда докато тупти сърцето на човек - това е моето мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнениекрахът ще бъде на капитализма такъв какъвто го знаем в сегашната му форма . цели държави най-вероятно ще фалират като не е изключено и разпад на световната финансова система като доларът ще загуби своя статус на резервна валута . Европа пък със смели крачи върви към разпад - докато се мъчим да влезнем в еврозоната , то може вече да няма да такава .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнениекрахът ще бъде на капитализма такъв какъвто го знаем в сегашната му форма . цели държави най-вероятно ще фалират като не е изключено и разпад на световната финансова система като доларът ще загуби своя статус на резервна валута . Европа пък със смели крачи върви към разпад - докато се мъчим да влезнем в еврозоната , то може вече да няма да такава .....
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение================================================
Явно си на 25 години, та си мислиш че светът започва от днес. Ако прегледаш старите вестници ще видиш, че всяка година става по нещо. Дори по няколко неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеНе знам дали хората си дават сметка за реалната ситуация в света но фактите са си факти! В последно време се случиха доста сериозни неща в световен мащаб и вече се наблюдава тренд от негативни събития........... финансови проблеми, инфлация, поскъпване на ресурси и храни , повишаваща се безработица , бунтове в северна африка и арабския свят, а тази седмица и огромно земетресение в япония + цунами + взив в атомна електроцентрала
Само за последните няколко седмици по света загинаха хиляди хора а напрежението не спира да нараства!
Забелязвате ли ТРЕНДА ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Damodaran Разгледай мнение.. Много тематични филми гледаш, намали ги малко, иначе няма да можеш да си вършиш работата качествоно!
Коментар
-
.. Много тематични филми гледаш, намали ги малко, иначе няма да можеш да си вършиш работата качествоно!
Коментар
-
крахът ще бъде на капитализма такъв какъвто го знаем в сегашната му форма . цели държави най-вероятно ще фалират като не е изключено и разпад на световната финансова система като доларът ще загуби своя статус на резервна валута . Европа пък със смели крачи върви към разпад - докато се мъчим да влезнем в еврозоната , то може вече да няма да такава .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от stamba69 Разгледай мнениеВ тази дето я направих преди два дена
Кавги и ругатни
Коментар
Коментар