IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се забранят ли печките на дърва в градовете ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение

    Държавата по един филтър на комините не иска да субсидира, къде се надяваш на ваучери за уреди.
    като чуеш ваучери и веднага си представяш нещо безплатно ли?

    под ваучер имам на предвид държавата да поеме една част от цената на дадена стока ................ как става това ли?

    държавата решава, че екологията е на 1-во място за да може да расте здраво население и тези 3-4 млрд.лв. които дава за здравеопазване всяка година ще трябва да се намалят. но как ще се случи? ще бъде разрешен вноса на уреди за домакинствата и и този внос няма да се облага с ДДС например. или ще бъдат стимулирани български производители да произвеждат газови уреди и няма да плащат определени данъци за 5 години например. варианти има, но се иска желание да се води определен вид политика...

    ето ти един вид ваучери за стимулиране на хората да преминат към газификацията в домовете чрез намаляване на цените от държавата без пряко да се вадят пари от бюджета
    fuск the bеаr - give me the bееr

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      тнм, може ли аз да отговоря, макар да си се насочила към импе-то.
      Да, той е краен и вижда проблемът само при тъмнозелените, което не е на 100% вярно, но е факт, че при тях тази склонност да правят каквото си знаят и да живеят като бушмени в каменната ера, е много силно изразена.
      Не, не съм съгласен с мнението ти за бедността. Какво значи беден човек? Беден ли е пенсионерът с 200 лева пенсия и апартамент в центъра на голям град? Беден ли е човекът, работеш официално на минималната, а реално на 2 пъти по-висока? Беден ли е онзи, който изпива детските на потомците си? Бедни ли са мързеливите, които за 20 лв не искат да ти нацепят дървата? И т.н. - ми не, не са бедни, по-скоро са бедни умствено.

      В момента светът е много глобален -кеф ти Габрово, кеф ти София, кеф ти Берлин, кеф ти Крамолин, както казваше един набор в казармата, и аз наистина не разбирам какво е това мрънкане, че сме били бедни. Не одобрявам емиграцията, считам я за предателство, но нищо не пречи на който и да е, ако е чак толкова изпаднал тук, да отиде да бере ягоди в Англия или къпини в Швеция и да си докара някой лев. Познавам много хора, които бачкат 6 месеца навън и после 6 месеца си почиват у нас, като мога да кажа, че живетя сравнително добре. Та един ТИР-аджия си прави спокойно по 3К лева без никакъв проблем, а добрите си ги докарват и в евро. Това бедни хора ли са?

      Е, да, ама всеки иска да е на топличко, да си дръгне макарите или каквото там има 8 часа и накрая да се разпише на 2К - ами няма как да стане. преди 15 години 1000 лева бяха мечтана заплата, сега са стартова в София и младите и се мръщят. В източна България пък сериозна си вдигнаха стандарта - в един Пловдив, където на 800 кинта се избиваха преди 5 години, сега не можеш да намериш общаци. Ей го, бях във Велингард веднга след новата година - хотелът пълен до дупка със семейства с деца, а не беше евтин (250-300 кинта на вечер) - преди във Велинград имаше само софийски регистрации на колите на почиващите, сега имаше основно пловдивски, хасковски, варненски, че даже и толбухински.

      Та не е до бедност. Не е ебеден народът, мрънкащ и не желаещ да спазва законите е, а бедността му е просто оправдание.
      П.С. В същият хотел, само за инфо, 4 нощувки за новата година за двама са били 4К - как ти звучи, бедни ли сме? И пак е бил фул...
      Груйчи понякога имаш изключителни проблясъци.Браво.Беше удоволствие да прочета това

      Коментар


      • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

        Добре, нека тогава не говорим за бедни хора, а за такива с ниски доходи, които не са в състояние да покрият определен жизнен минимум.

        В единият от университетите, който съм завършила, за определени науки се изучаваше и законодателството, свързано с тях. Както и прецедентите, довели до големи промени в това законодателство.
        Например, големият смог в Лондон през 50 години на миналия век /не помня точната година/ води до приемането на закони и наредби, свързани с чистотата на въздуха. Не само в Англия, и на много други места в Европа.
        Доколкото си спомням, в разстояние от около 10 години се е работило в посока газифициране на града, а също така и за създаване на нещо като инспекторат / може би това не е точната дума/, който да следи за прилагане на новите наредби и закони. И така, след около десет години гратисен период в Лондон е забранено използването на твърдо гориво за отопление и има действащи институции, които да налагат и да контролират за изпълнението на забраната.
        Предполагам, че нашето екологично законодателство е синхронизирано с европейското, газификацията и топлофикацията на Голямото село са налице ... Оставам с впечатлението, че нещо с общинските наредби куца.

        П.П. Имам феноменална дългосрочна и плачевна краткосрочна памет
        Така де....
        Преди 70г са мислили защо,как,кога и колко ще струва....
        От нас се иска да приложим вече наученото и вървим по отъпканите пътеки....

        пп Чета новините, че общинските съветници щели да гласуват за билет 1 лв в замърсени дни....

        пардон - евентуално, със закъснение от 3 месеца, може би да се приложи догодина и т.н.

        Да ева и свинските черва, ненаяли се и натъпкани с л...а....

        пп Да така е...Помниш кога беше млада и убава какви си ги вършила, а сега си само убава и нищо не помниш....

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

          ето ти го другото предложение - ДА МРАТ, БАЛ СЪМ ГИ!!!
          Ако дилемата е да избера между един осигуряващ се на максимума, незамърсяващ индивид и мърльо, който гори гуми, не се осигурява и го трови, считам, че изборът е елементарен! Или не е?

          Да си човек е преди всичко действия и поведение, а след това биологична единица - много хора бъркат поредността и оттам идва проблемът...
          П.С. За Тракащия - живея на гранична улица на средно голям парк, при това доста добре поддържан, на най-високота точка в София преди Околовръстното, та щом тук е смрад (у Гея МилеФ), представи си как е по другите места. Та бал съм ги, да мрат или да влизат у ред.
          БЕДНОСТТА НЕ Е ОПРАВДАНИЕ ЗА СВИНЩИНАТА НА ИНДИВИДА!
          Не съм чак такъв капацитет, но ми се струва, че по-високите точки на София (над 620 до 700 м. над м. в.) са в зоната на смога. Там страданието е най, защото бълваното отдолу се задържа именно малко по-височко при инверсия. Днес сутринта било особено омъглено дори надолу. Утре се връщам и ще проявя повече съпричастност в ругатните.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

            Абе не е отклоняване от темата, точно по темата си е.
            Виж, с баба ти съм съгласен - мъдра жена, като моята баба, която със завършено основно образование имаше повече акъл от половината ми колеги. Та погледнато от тази гледна точка - да, бедни сме. Но бедността пак е духовна, а не друга, защото все искаме да се надскачаме (което само по себе си е добро), но като не стане, разочорованеието много бързо минава в отчаяние и отрицание на всичко и всички и работа напук, което е мега тъпо. Но да, такива сме си...

            И все пак няма как да се сравняваш с Германия по заплати, пък да искаш данъците ти да са най-ниските в Европа, нали? Няма как да давап пример с винетките в Швейцария, а удобно да забравяш колко струва кило домати (примерно) там. Няма как да не отчиташ, че 50% от населението на Земята няма достъп до течаща вода, а едно 70% живеят с под 1 долар на ден и да твърдиш, че си беден - не е удобно някакси, нали?

            Иначе и аз съм ходил доста по села и паланки и съм виждал крайна мизерия, особено в тъмнозелените квартали. Но съм виждал (покрай разни благотворителни инициативи) и многодетно семейство с 9 деца (ако не ме лъже паметта), който живееха с 1/4 от моите пари на месец, които пръскам за глупости, и бяха щастливи, децата бяха спретнати, изпрани, макар и с поизносени дрехи, и не помолиха никога за помощ! Та може, стига да искаш...

            Просто хората в България сме си мрънкачи в основната част (и аз не правя особено изключение), та все се сравняваме с някой, от който след това ще ни стане кофти и ще страдаме - някакъв особен мазохизъм е това. Вярно е, че човек е голям, колкото са големи мечтите му, но не и когато тези мечти му носят само покруса. Влязохме във философска категория, а тя май вече не е за тук.

            Липсват закони и по-точно правоприлагане, но това е вече друг дебат.
            П.С. За датите в Кръчмата си права - тогава ще мина да почерпя, ама верно помниш като слон -дано не съм те обидил нещо, че ще е доживот сигурно
            Добре, нека тогава не говорим за бедни хора, а за такива с ниски доходи, които не са в състояние да покрият определен жизнен минимум.

            В единият от университетите, който съм завършила, за определени науки се изучаваше и законодателството, свързано с тях. Както и прецедентите, довели до големи промени в това законодателство.
            Например, големият смог в Лондон през 50 години на миналия век /не помня точната година/ води до приемането на закони и наредби, свързани с чистотата на въздуха. Не само в Англия, и на много други места в Европа.
            Доколкото си спомням, в разстояние от около 10 години се е работило в посока газифициране на града, а също така и за създаване на нещо като инспекторат / може би това не е точната дума/, който да следи за прилагане на новите наредби и закони. И така, след около десет години гратисен период в Лондон е забранено използването на твърдо гориво за отопление и има действащи институции, които да налагат и да контролират за изпълнението на забраната.
            Предполагам, че нашето екологично законодателство е синхронизирано с европейското, газификацията и топлофикацията на Голямото село са налице ... Оставам с впечатлението, че нещо с общинските наредби куца.

            П.П. Имам феноменална дългосрочна и плачевна краткосрочна памет
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

            Коментар


            • Хайде сега, глезотии.. Беден е този, чието физическо здраве е застрашено поради липса на средства- недохранване, липса на покрив над главата или отопление зимата. Останалите не са бедни, а са лигльовци

              Коментар


              • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

                Може, може ...

                Всъщност, явно с теб имаме разминаване относно разбиранията си за бедността. Баба ми казваше, че беден е този човек, който няма възможност да сбъдне желанията си. А формирането на тези желания е въпрос на семейни традиции, възпитание и донякъде - образование и придобит мироглед.
                Светът и преди и бил глобален. Предците ми са обикаляли няколко империи, за да търгуват или да се образоват. Но винаги са се завръщали.
                И аз познавам много хора, които работят навън и се прибират да си харчат парите в България. Живеят горе долу добре, но тъй като са видели свят и са почувствали разликата, често си смятат бедни... Предполагам, защото желанията им са се променили.
                Факт е обаче, че аз познавам все повече хора, които работят на две места, за да свържат двата края. Или че започват да продават имоти, за да си покриват месечните разходи /пенсионери/. За мен това е равнозначно на бедност.

                П.П. Извинявам се за отклоняването от темата!
                Абе не е отклоняване от темата, точно по темата си е.
                Виж, с баба ти съм съгласен - мъдра жена, като моята баба, която със завършено основно образование имаше повече акъл от половината ми колеги. Та погледнато от тази гледна точка - да, бедни сме. Но бедността пак е духовна, а не друга, защото все искаме да се надскачаме (което само по себе си е добро), но като не стане, разочорованеието много бързо минава в отчаяние и отрицание на всичко и всички и работа напук, което е мега тъпо. Но да, такива сме си...

                И все пак няма как да се сравняваш с Германия по заплати, пък да искаш данъците ти да са най-ниските в Европа, нали? Няма как да давап пример с винетките в Швейцария, а удобно да забравяш колко струва кило домати (примерно) там. Няма как да не отчиташ, че 50% от населението на Земята няма достъп до течаща вода, а едно 70% живеят с под 1 долар на ден и да твърдиш, че си беден - не е удобно някакси, нали?

                Иначе и аз съм ходил доста по села и паланки и съм виждал крайна мизерия, особено в тъмнозелените квартали. Но съм виждал (покрай разни благотворителни инициативи) и многодетно семейство с 9 деца (ако не ме лъже паметта), който живееха с 1/4 от моите пари на месец, които пръскам за глупости, и бяха щастливи, децата бяха спретнати, изпрани, макар и с поизносени дрехи, и не помолиха никога за помощ! Та може, стига да искаш...

                Просто хората в България сме си мрънкачи в основната част (и аз не правя особено изключение), та все се сравняваме с някой, от който след това ще ни стане кофти и ще страдаме - някакъв особен мазохизъм е това. Вярно е, че човек е голям, колкото са големи мечтите му, но не и когато тези мечти му носят само покруса. Влязохме във философска категория, а тя май вече не е за тук.

                Липсват закони и по-точно правоприлагане, но това е вече друг дебат.
                П.С. За датите в Кръчмата си права - тогава ще мина да почерпя, ама верно помниш като слон -дано не съм те обидил нещо, че ще е доживот сигурно
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  тнм, може ли аз да отговоря, макар да си се насочила към импе-то.
                  Да, той е краен и вижда проблемът само при тъмнозелените, което не е на 100% вярно, но е факт, че при тях тази склонност да правят каквото си знаят и да живеят като бушмени в каменната ера, е много силно изразена.
                  Не, не съм съгласен с мнението ти за бедността. Какво значи беден човек? Беден ли е пенсионерът с 200 лева пенсия и апартамент в центъра на голям град? Беден ли е човекът, работеш официално на минималната, а реално на 2 пъти по-висока? Беден ли е онзи, който изпива детските на потомците си? Бедни ли са мързеливите, които за 20 лв не искат да ти нацепят дървата? И т.н. - ми не, не са бедни, по-скоро са бедни умствено.

                  В момента светът е много глобален -кеф ти Габрово, кеф ти София, кеф ти Берлин, кеф ти Крамолин, както казваше един набор в казармата, и аз наистина не разбирам какво е това мрънкане, че сме били бедни. Не одобрявам емиграцията, считам я за предателство, но нищо не пречи на който и да е, ако е чак толкова изпаднал тук, да отиде да бере ягоди в Англия или къпини в Швеция и да си докара някой лев. Познавам много хора, които бачкат 6 месеца навън и после 6 месеца си почиват у нас, като мога да кажа, че живетя сравнително добре. Та един ТИР-аджия си прави спокойно по 3К лева без никакъв проблем, а добрите си ги докарват и в евро. Това бедни хора ли са?

                  Е, да, ама всеки иска да е на топличко, да си дръгне макарите или каквото там има 8 часа и накрая да се разпише на 2К - ами няма как да стане. преди 15 години 1000 лева бяха мечтана заплата, сега са стартова в София и младите и се мръщят. В източна България пък сериозна си вдигнаха стандарта - в един Пловдив, където на 800 кинта се избиваха преди 5 години, сега не можеш да намериш общаци. Ей го, бях във Велингард веднга след новата година - хотелът пълен до дупка със семейства с деца, а не беше евтин (250-300 кинта на вечер) - преди във Велинград имаше само софийски регистрации на колите на почиващите, сега имаше основно пловдивски, хасковски, варненски, че даже и толбухински.

                  Та не е до бедност. Не е ебеден народът, мрънкащ и не желаещ да спазва законите е, а бедността му е просто оправдание.
                  П.С. В същият хотел, само за инфо, 4 нощувки за новата година за двама са били 4К - как ти звучи, бедни ли сме? И пак е бил фул...
                  Може, може ...

                  Всъщност, явно с теб имаме разминаване относно разбиранията си за бедността. Баба ми казваше, че беден е този човек, който няма възможност да сбъдне желанията си. А формирането на тези желания е въпрос на семейни традиции, възпитание и донякъде - образование и придобит мироглед.
                  Светът и преди и бил глобален. Предците ми са обикаляли няколко империи, за да търгуват или да се образоват. Но винаги са се завръщали.
                  И аз познавам много хора, които работят навън и се прибират да си харчат парите в България. Живеят горе долу добре, но тъй като са видели свят и са почувствали разликата, често си смятат бедни... Предполагам, защото желанията им са се променили.
                  Факт е обаче, че аз познавам все повече хора, които работят на две места, за да свържат двата края. Или че започват да продават имоти, за да си покриват месечните разходи /пенсионери/. За мен това е равнозначно на бедност.

                  П.П. Извинявам се за отклоняването от темата!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

                  Коментар


                  • тнм, може ли аз да отговоря, макар да си се насочила към импе-то.
                    Да, той е краен и вижда проблемът само при тъмнозелените, което не е на 100% вярно, но е факт, че при тях тази склонност да правят каквото си знаят и да живеят като бушмени в каменната ера, е много силно изразена.
                    Не, не съм съгласен с мнението ти за бедността. Какво значи беден човек? Беден ли е пенсионерът с 200 лева пенсия и апартамент в центъра на голям град? Беден ли е човекът, работеш официално на минималната, а реално на 2 пъти по-висока? Беден ли е онзи, който изпива детските на потомците си? Бедни ли са мързеливите, които за 20 лв не искат да ти нацепят дървата? И т.н. - ми не, не са бедни, по-скоро са бедни умствено.

                    В момента светът е много глобален -кеф ти Габрово, кеф ти София, кеф ти Берлин, кеф ти Крамолин, както казваше един набор в казармата, и аз наистина не разбирам какво е това мрънкане, че сме били бедни. Не одобрявам емиграцията, считам я за предателство, но нищо не пречи на който и да е, ако е чак толкова изпаднал тук, да отиде да бере ягоди в Англия или къпини в Швеция и да си докара някой лев. Познавам много хора, които бачкат 6 месеца навън и после 6 месеца си почиват у нас, като мога да кажа, че живетя сравнително добре. Та един ТИР-аджия си прави спокойно по 3К лева без никакъв проблем, а добрите си ги докарват и в евро. Това бедни хора ли са?

                    Е, да, ама всеки иска да е на топличко, да си дръгне макарите или каквото там има 8 часа и накрая да се разпише на 2К - ами няма как да стане. преди 15 години 1000 лева бяха мечтана заплата, сега са стартова в София и младите и се мръщят. В източна България пък сериозна си вдигнаха стандарта - в един Пловдив, където на 800 кинта се избиваха преди 5 години, сега не можеш да намериш общаци. Ей го, бях във Велингард веднга след новата година - хотелът пълен до дупка със семейства с деца, а не беше евтин (250-300 кинта на вечер) - преди във Велинград имаше само софийски регистрации на колите на почиващите, сега имаше основно пловдивски, хасковски, варненски, че даже и толбухински.

                    Та не е до бедност. Не е ебеден народът, мрънкащ и не желаещ да спазва законите е, а бедността му е просто оправдание.
                    П.С. В същият хотел, само за инфо, 4 нощувки за новата година за двама са били 4К - как ти звучи, бедни ли сме? И пак е бил фул...
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

                      Грую: + 638 211

                      Много по-просто е. Проблемът е в незаконните развъдници и свърталища. Просто те трябва да бъдат прегазени с булдозери, а сгaнта в тях: съдена по бързата процедура и пратена да чука камъни... защото демокрацията не значи едни да безчинстват на воля, а останалите да ги търпят, жертвайки живота и здравето си.


                      Тнм - тия ли са бедни, дето вземат купища помощи + какви ли не незаконни доходи, а не плащат абсолютно нищо? От денонощните пиршества на същите тия - "бедните" половината квартал не може да спи лятно време !!! Бедни са когато трябва да поемат отговорност и да се вържат като хора, ама не и когато 24 часа в денонощието плюскат и се наливат с ракия !!!
                      Ваше Величество, когато написах "бедни", нямах предвид "твоите приятели". Прави ми впечатление, че ти редовно свеждаш нещата до тях.
                      Нима хората, работили цял живот на три смени във фабриките или тези, които са ни държали ръката с молива в първите ни ученически години или медицинските работници, които са ни лекували и сега вземат около 300 - 400 лева пенсия не са бедни!? А може би тези с две малки деца и доход от около 1200 лв също са си насмогнали, според теб!?
                      Не може всички да живеят в София и другите няколко големи градове, където се генерират високи доходи. Бедни има и те не принадлежат само към един определен етнос.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

                      Коментар


                      • Бате Пешо, ти си по-крайна инстанция от мен, егати Ама то плевенско не прощава (и аз имам корени от там по майчина линия, както вече съм казвал) - такива пъпеши като само около дъбницте стават - да не се обидиш сега

                        Сега, никой не казва, че тъмнозелените са единствените виновни - аз дадох пример със себе си, като около мен такива, в количествата, които са при Импе-то, няма, ама пак има невероятна смрад. А че неговите тъмнозелени правят дивашка смрад, много по-голяма от нормалната и човекът е в правото си да протестира, считам, че две мнения по този въпрос няма!

                        Разбира се, у нас е някаква изключителна гордост да си търсим оправдания и никога да не сме виновни ние, а някой друг. Някои са особено горди, че са бедни и с това им качество всичко им е позволено, други пък много държат на това, че са били роби под турско, трети пък обвиняват комунизма/демокрацията за всичките си несполуки, а реално нито едно от горните неща не е вярно. Нито българинът е беден (дори и най-бедните у нас са по-богати от поне 80% от световното население, а и всеки реално има покрив над главата си и някоя трошка, която да пракира в калта, помпозно наречена парк или градинка), нито е бил роб под турско, нито пък комунизмът или демокрацията са му виновни, че е тъп като галош и нищо не става от него/нея. Ама е удобно да се изкарваме жертви.

                        Правилата са прости и ясни - като не можеш да си позволиш (или не искаш) да живееш по правилата на цивилизования човек - бой и глоби и у лево. И не, няма да се местя аз, защото аз създавам, правя нещо, давам стойност за държавата, от мен има полза, а ще се премести илитератът/мутрата/селтакът, който е решил, че всички трябва да се съобразяват с него, щото, видите ли, бил беден! Ми разликата между всички такива мрънкачи и "бежанците" с айфоните е точно 0.

                        Айде лека и доходна - сутринта четох, че имало страшен смог в София, та не се дишала, ама моят нос друго казваше - сутринта се дишаше, защото не бяха запалили кюмбетата, виж снощи към 9 часа пак само отворих за 5 секунди и затворих - няма нужда да тровя децата си - по-добре да дишат застоял въздух, отколкото отровен!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                          Тънъмънчева всеки има право да се изказва ама неистини не бива.Пий едно кафе и да е приятен денат ти
                          Благодаря, вече го изпих!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

                            Пий преди това една ракия, че да не се стряскаш от кошмари.

                            П.П. Сал ти ли, като пръв капацитет имаш право да се изказваш за енергетиката!?
                            Тънъмънчева всеки има право да се изказва ама неистини не бива.Пий едно кафе и да е приятен денат ти

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

                              Грую: + 638 211

                              Много по-просто е. Проблемът е в незаконните развъдници и свърталища. Просто те трябва да бъдат прегазени с булдозери, а сгaнта в тях: съдена по бързата процедура и пратена да чука камъни... защото демокрацията не значи едни да безчинстват на воля, а останалите да ги търпят, жертвайки живота и здравето си.


                              Тнм - тия ли са бедни, дето вземат купища помощи + какви ли не незаконни доходи, а не плащат абсолютно нищо? От денонощните пиршества на същите тия - "бедните" половината квартал не може да спи лятно време !!! Бедни са когато трябва да поемат отговорност и да се вържат като хора, ама не и когато 24 часа в денонощието плюскат и се наливат с ракия !!!
                              Бояна Драгалевци Симеоново Павлово КняжевоГорубляне Витоша Ливадите Вадите незаконни развъдници ли са???Или незаконни свърталища???

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

                                А, и това също тоже е вярно.

                                Защо, защо - веднага ще ти обясня защо - защото на тая територия дори държавната измяна вече не се наказва - дори не със смърт, но никак !!! В истинските държави изменниците, които с пълно съзнание и разбиране за последствията, са нанесли огромни щети - демографски, военни, икономически на страната си, биват екзекутирани !!! А тук простият народ дори си преизбра картофоглавото животно... за трети път !!!


                                Друг въпрос, че дори при евтино, но все пак платено отопление с газчица или точец, Мангау ПАК ще пълни кюмбето с гуми и пластмаси - защото: откъде накъде ще даде 30-40 лв на месец за отопление с ток, вместо да си купи ракия?

                                От Чесънчето им туриха електромери, стопираха до голяма степен кражбите на ток, които преди бяха тотално масови - затова сега протохуманоидите ни отмъщават, тровейки ни с кюмбетата. Тия неща няма как да се вкарат в пътя без бич и олово !!! 10 000 години живеят между цивилизовани народи и все така си остават в каменната ера.
                                Миташки ква е тая омраза към циганите бе това не е човешко.Не те са виновни че ние българите сме мързеливи некадъни крадливи и невъзпитани.Не може в една държава мангалите да са виновни за сичко ай земи се осъзнай.Ходите да гласувате за Курнелия и баце и после циганите виновнио.Циганите ли са виновни че от 500 поръчкови убийства ни едно не е разкрито.Кой стреля по бирника насред София и защо?Кой уби Кюлев Луканов бай Миле братя Илиеви?Оня простак ви замазва очите с метрото и вие простите софиянци го величаете и избирате циганите ли да разкрият убийствата?

                                Коментар

                                Working...
                                X