Майтап-не майтап, ама работи
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се забранят ли печките на дърва в градовете ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнениеАбе вие сте улави тука. Аз като си отворя заран прозорчето и ми замирише едно убаво на дръвцета ... ммм.
А вечер като влезна във вецето и ме лъхне смрадта на цигарата на наематея отдолу..
ПС. Майтап разбира се....
Коментар
-
Психиатъров - аз проблеми с местните цигани от Факултето нямам. Но цялата тая гнусна измет, струпала се около Факултето няма място в кварталът. И няма значение кой кога се е заселил някъде, а кой го е сторил законно и кой не.
Пешов - аз пък не мога да проумея толерастията ти към тия изроди. И аз нямам нищо против никой свестен циганин, но това не значи, че трябва да си мълча, когато в кварталът ми разни мръсни катунари се самонастаняват на чужда земя, крадат, просят, ровят по кофите, продават дрога, вонят, препускат по улиците с мръсните си каруци и зимата ни тровят с кюмбетата си... защото когато ми съсипят здравето, няма те да ми плащат лечението - отрепките, които не са вкарали в здравната система и стотинка.
Не мисля, че плащам данъци, осигуровки и т.н., за да могат някакви получовеци, които нищо не плащат и нищо не допринасят за тая държава и това общество, да имат всевъзможни привилегии пред мене.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПотреблението на ток пада стремглаво. Само за пример, ще дам в сравнение с 2006-2007, в началото на 2009 се потребяваше около 47 % по-малко. Колкото повече се качва цената, толкова повече хората наблягат на икономии, а това е бизнес за милиарди. За това им пречи не праха, а това, че хората сменят начина на отопление. Нито в Канада, нито в Лондон е забранено топленето с дърва, в Лондон просто си имат условия, но тук целта е не да се сложат условия, а да се забрани изцяло. Снощи Трайчо Трайков каза пред камерите нещо което ме навява на някой мисли, в голяма връзка с тук разразилата се дискусия.
Проблем е когато се горят боклуци и автомобилни гуми - ТОВАЕ ЗАБРАНЕНО И СЕГА просто да се санкционират нарушителите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнениеНе разбирам какво против дървата имате.
Ако се имат пред вид въглищата сменете заглавието.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от psihiatura Разгледай мнениеАми ако и ти живееш цял живот заграден отвсякъде с цигани ще разбереш.Колкото до това кой е натрапника е малко по сложно.Според имитатора циганите били натрапниците но Факултето и маалата на Костантин Величков съществуват доста преди той да се натрапи в тоя район.През 70 и 80те години миропомазаните от тато МВР и МНО получиха безплатно земя в този район и построиха доста ведомствени блокове като съсипаха хубавото кварталче и прилежащите към него поляни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеФинния прах е проблема и точно заради печките през зимата в градовете нормите му скачат 4-5 пъти над допустимите .
http://communities.canada.com/montre...30/320975.aspx
В Канада също са забранени защото хората
са сметнали, че 40$ на данъкоплатец струва 1 кило изгорено дърво под фромата лечението на последствията.
Иначе в един голям град, особено в България, можеш да се тровиш по твой избор с каквото си искаш. Освен че не е удобно да се топлиш на 7-мия етаж в панелката с дърва... Но: например в Гармиш-Партенкирхен е разрешено, обяснено с какви дърва да се топлиш и съм сигурен че въздухът не е по-лош от този в Лондон.
http://www.klick-dein-brennholz.de/kreis/
Така е и в Швейцария, Австрия, Швеция и много други страни, с чист въздух, екологичен разум и висока покупателна способност на населението. Та да се лишиш от уюта на камината за мен е просто един недостатък на гъсто населените места. Нещо като мястото за паркиране пред дома, собственият двор етс.Last edited by Kosto; 20.01.2011, 10:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИмператора не се заяждай с мангалите щото току виж сме останали без теб.Честно казано не разбирам злобата и омразата срещу тях.
Коментар
-
Финния прах е проблема и точно заради печките през зимата в градовете нормите му скачат 4-5 пъти над допустимите .
http://communities.canada.com/montre...30/320975.aspx
В Канада също са забранени защото хората
са сметнали, че 40$ на данъкоплатец струва 1 кило изгорено дърво под фромата лечението на последствията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеАко четеш доста по-надолу ще разбереш.
Това е като ПАСИВНОТО ПУШЕНЕ.
Тровиш другите и твърдиш, че икономисваш.
В Лондон и Канада са збранени !!!!!!!.
Може да се ползват само специално сертифицирани които не пушат.
И щетите които се нанасят на здравеопазването са 10-ки милони.
Обясни ми по-подробно ако имаш време.
Коментар
Коментар