Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се забранят ли печките на дърва в градовете ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Сега разшириха завода си в Болярия, та затуй и някакъв приз за енвеститоре получиха. При подходяща посока на вятъра може да обгазят Русото. Тъкмо ще се включи в храченетоАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Туй е много верно-Кроношпана са големи разбойници(Австрийци май бяха)
Имат завод за правене на ПДЧ плоскости в Бургас-що чудо дърва се мъкнат ,що планини от дърва стърчат в двора им.....
На всичко отгоре осмърдяват една част от града,но си плащат където трябва и общината е глуха и сляпа....
мила Българска картинка.Last edited by tnm; 05.02.2017, 19:27.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Кой ти е казал че не знаем.Виж са пич у село всичко се знае.Знае се колко къщи и колко стаи се отопляват знае с всяка къща колко кубика е взела.Като ги събереш ще разбереш колко кубика са отрязани.Виж износът там може и да не се знае.Има една фирма Кроношпан ей тия разбойници изсякоха гората
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Кой ти е казал че не знаем.Виж са пич у село всичко се знае.Знае се колко къщи и колко стаи се отопляват знае с всяка къща колко кубика е взела.Като ги събереш ще разбереш колко кубика са отрязани.Виж износът там може и да не се знае.Има една фирма Кроношпан ей тия разбойници изсякоха гората
Имат завод за правене на ПДЧ плоскости в Бургас-що чудо дърва се мъкнат ,що планини от дърва стърчат в двора им.....
На всичко отгоре осмърдяват една част от града,но си плащат където трябва и общината е глуха и сляпа....
мила Българска картинка.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
1001 %
Коментар
-
[quote=priamid]Казах ти вече че не *** и дРъварите както им викаш не са причината за изсичането на горите особено на буковете.Причината са разни чужди инвеститори и нашата мафия която изнася дървен материал[quote] Самата истина !!! Войнстваща агресивност срещу "селендурщината" подсказвав селски комплекс за гражданинство)))) И така гражданетЕ от София да се самоанализират дале Не са по-гоелмеи селендури от селените)))) (по католице от папето)))))))) А Печките са най-големото изобретение и който селенин се е набил у кооперациа - да си носи гайлето, защото е съвсем логично че у софето гражданете са малцинство и като се набиеш в кооперация там се набиеш при селените.)))) това го знае всеко хлапе (извън софия, а вътре в софия го знаят и кореняците софиянци- да са живи и здрави защото ми са много симпатични и ми са гоуеми приятелЕ, целувки за тях спЕцеално))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение4i40 - колко секат в действителност ти не знаеш. Мислиш си че не се унищожават горите, но само така си мислиш. Пък аз съм сигурен че камините с водна риза трябва да се забранят и да се санкционира притежанието на подобно съоръжение. Постоянно се палят къщи от комините през зимата и на никой не му прави впечатление и те не горят дърва а ги изпушват и са като лами за кубици..дърва. Димът им мирише, омирисва населените места и хората се питат защо едно време не миришеше зимата така а сега живеят в дима-
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВ цяла Албърта няма платен паркинг. Нищо не си обиколил и кола да се паркира на улица е забранено - паркира се само на паркинг или в гараж и сграда без паркинг не може да има, събарят ги.
но сте прави де - Албърта е дълбока провинция, но си е и див капитализъм, и малко неща са free...
Печките за дърва вече са забранени да се инсталират в ново строителство, но не са махнали съществуващите.
А Калгари колкото и да се бие в гърдите - наистина е в средата на нищото, заобиколен от крави, степи и хубави места за каране на ски Питайте - тук съм вече 22 години and I am loving it !!life is simple and clear when you make the right choices
Коментар
-
Я виж,почти се получи отговора
Значи в Албърта няма проблеми(безплатно е ) паркирането,защото градовете там по дефолт са мислени с размах,че ще расте.
Тук никой не е мислил,че ще се разрастват толкова градовете,улиците са все същите като преди 100 години,но сградите вече са огромни и побират много люде.
Като сложим и типичната черта на Ганьо да има мерак да живее у центъра,или поне до центъра-и ето панаира е готов.
Като добавим и манталитета (бал съм ги другите)- става вече нетърпимо.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
чиче, между прочистване и безразборна сеч разликата е от земята до небето, или викаш да дадем златен медал на всички дрЪвари, че ни спасяват от глобалното затопляне. Според теб тъмнозелените направо санитарна сеч правят, а
Пътят към Ада е постлан с добри намерения!Last edited by X_Y; 05.02.2017, 11:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тва го тълкувам кат обида. Черпи едно голямо питие у Кръчма, па може и да ти се размине!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
4i40 - колко секат в действителност ти не знаеш. Мислиш си че не се унищожават горите, но само така си мислиш. Пък аз съм сигурен че камините с водна риза трябва да се забранят и да се санкционира притежанието на подобно съоръжение. Постоянно се палят къщи от комините през зимата и на никой не му прави впечатление и те не горят дърва а ги изпушват и са като лами за кубици..дърва. Димът им мирише, омирисва населените места и хората се питат защо едно време не миришеше зимата така а сега живеят в дима-D.Y.F-091066
Коментар
-
В такъв случай България е провинция на провинциите, за какво платено паркиране си говорим в някакви смешни градове тогава. Проблема е че в тях не се правят паркинги защото се строят сгради без паркинги а ако искаме тези "центрове" да не бъдат изоставени трябва да се правят задължително паркинги. Не знам колко си обикалял и по каква причина, но ако продължаваме така още ще пропаднем а в онази провинция се живее доста добре.Какво означава пустош, нима у нас земята е свършила..и ако забеляза писах там събарят сгради в такива центрове. Трябва ли да се похабят така средства след като е ясно докъде ще се стигне. Мислиш ли че хората няма да избягат от платеното паркиране и тези центрове няма да западнат и да се превърнат в гета.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар