majnata - май 30 вата, за да не си стопи и пробие черупката ще е това, обаче с 30 вата доста яйца трябва да запуснеш че да се топлиш. Това не е проблем, но дали пак не си пробива черупка и само с 30 вата не е ясно, всъщност може и да издържи да не съм голословен и не е хубаво човек да се подиграва на някой който копае за да осигури бъдещето на всички дето си гледат кефа на живота.Много мощни реактори със сигурност са трудни за реализация и ще има работа за всички да правят реакторчета както в зората на автомобилостроенето - 30000 фирми производителки на коли, а накрая само 3. Тези реакторчета ще видят сметката на целия технически прогрес, нали сега се пеят едни песни как машините ще сменят хората и те ще останат без работа. Много вода ще трябва да изтече по Дунав такива реакторчета да почнат да ги правят автомати и да ги палят и да обучават тези които ще си служат с тях . Нямат нищо общо със смартфоните. На реакторчетата производителките трябва да са милиони и над 10.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се забранят ли печките на дърва в градовете ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеTrakatrak' - нищо няма да им окапе, на никой не му капе нищо като се грее на слънце Проблема им е че печките прегарят обаче те упорито продължават на същия принцип да ги правят - Роси го е докарал до печка колкото яйце от кокошка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
...дюлева рикия ... а ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Студен термоядрен.... та хем да им е студено, хем косата да им окапе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Добре де , с какво да се греят 'орицата ...айде дай предложение ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМного е казано и написано по темата, а истината е, че София е тотално село, в което всеки си прави каквото си иска и никой не го еВе какво става. Точно като с кучкарския проблем, който съществува само и единствено в София.
По темата - прибирам се в петък вечер в "елитния" си квартал, не съм се прибирал от 10-на дни вкъщи. Отварям прозорците да прветря и влезе такава смрад, че ум да ти зайде, директно затворих и пуснах климатиците на Pure режим. Да се отбележи, че около мен няма нито цигански гета, нито тец...
На всички привирженици на кюмюра и дръвата мога да им пожелая само едно - да си заведат най-близките до комина, от който излизат л@йнтаа им, и да дишат, дишат, дишат - само тогава могат да разберат какво причиняват на останалите хора. И не, бедността не е оправдание. Никакво!!!
П.С. Бях във Велинград - ми и там не е съвсем китка, нищо че горят само дърва. Смрадта си е смрад, независимо от огромното количество борови гори наблизо. Във Велико Търново е същото, Враца, Видин, Благоевград, Плевен - абсолютно същата смрад. "Романтика"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМного е казано и написано по темата, а истината е, че София е тотално село, в което всеки си прави каквото си иска и никой не го еВе какво става. Точно като с кучкарския проблем, който съществува само и единствено в София.
По темата - прибирам се в петък вечер в "елитния" си квартал, не съм се прибирал от 10-на дни вкъщи. Отварям прозорците да прветря и влезе такава смрад, че ум да ти зайде, директно затворих и пуснах климатиците на Pure режим. Да се отбележи, че около мен няма нито цигански гета, нито тец...
На всички привирженици на кюмюра и дръвата мога да им пожелая само едно - да си заведат най-близките до комина, от който излизат л@йнтаа им, и да дишат, дишат, дишат - само тогава могат да разберат какво причиняват на останалите хора. И не, бедността не е оправдание. Никакво!!!
П.С. Бях във Велинград - ми и там не е съвсем китка, нищо че горят само дърва. Смрадта си е смрад, независимо от огромното количество борови гори наблизо. Във Велико Търново е същото, Враца, Видин, Благоевград, Плевен - абсолютно същата смрад. "Романтика"...
Коментар
-
Много е казано и написано по темата, а истината е, че София е тотално село, в което всеки си прави каквото си иска и никой не го еВе какво става. Точно като с кучкарския проблем, който съществува само и единствено в София.
П.С. Бях във Велинград - ми и там не е съвсем китка, нищо че горят само дърва. Смрадта си е смрад, независимо от огромното количество борови гори наблизо. Във Велико Търново е същото, Враца, Видин, Благоевград, Плевен - абсолютно същата смрад. "Романтика"...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGrosss - мисля че във всички големи и дори в малките градове има прекарана газ, но не се ползва защото не е по джоба на българите. Държавата това трябва да оправи като се намалят данъците хората ще имат повече пари в джобовете си. При тези европейски данъци и над 6 до 12 ПЪТИ по ниски доходи напълно естественно е газта да се продава в Европа от която България реално не е никаква част.
месец сметката за парно и топла вода както е в северните държави.Така и горите няма да се секът и
замърсяването ще намалее в пъти.Last edited by Grosss; 06.01.2018, 13:33.
Коментар
-
Grosss - мисля че във всички големи и дори в малките градове има прекарана газ, но не се ползва защото не е по джоба на българите. Държавата това трябва да оправи като се намалят данъците хората ще имат повече пари в джобовете си. При тези европейски данъци и над 6 до 12 ПЪТИ по ниски доходи напълно естественно е газта да се продава в Европа от която България реално не е никаква част.
D.Y.F-091066
Коментар
Коментар