IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мъж на годината 2010

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Моят фаворит даже не го номинираха

Бях за "Бабата героиня от село Шума", която "разкри" килърите около виличката на един малоимотен и с доказани средства българин /и на него да му се свети името, че е чист като сълза от цигари откъм Благ-д БТ към Близкия изток с малко допълнения/

Коментар

• Ох, добре, че не видях тия снимки снощи преди да си легна

Коментар

• Мъж на годината

Разбира се г-н Плевненлиев!
        Ами мъж и то прекрасен-та дрънка както се вика! На чист човешки език! Просто на човешки език! Желая му успех, въпреки виро-главието на българите! Кураж човече!

Г-н Казийски също-ама като се ожени и докаже нещо и за семейството си, освен за себе си! Добър спортист! Също браво! Има време за мъж на годината!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
          Лесен въпрос - това е Плевнелиев. От спорт не се интересувам, но от инфраструктура - да.
          Интересно ми е дали го познаваш?
          Както е интересно какво казва Гамизов за него...
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• гласувах за Отец Иван , защото понякога сред обикновените хора има такива , чиито дела са достойни за уважение

Коментар

• Да ви имам проблемите и терзания журналистически. Като гласувате п...а на годината, обадете ми се, имам няколко номинации, може да ползвате и 50-70 % същите кандидати като за мъЖьЬie на годината
              Last edited by Jay Gould; 06.11.2010, 23:22.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Лесен въпрос - това е Плевнелиев. От спорт не се интересувам, но от инфраструктура - да.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Интересно - какво ли търси в тая анкета индивидът с визия на примат, който, като министър на вътрешните работи, оставя циганският терор да вилнее необезпокояван из България ?!!?

Е, как какво - първо място естествено, нали догодина ще става президентин и требе да му позачистим имиджа.
                  П.С. Интерсно ми е дали ако ББ ( да се свети името Му) вземе, че издигне едно магаре за Президент,ще иде поне на балотаж. Ти как мислиш? Аз мисля, че ще вземе едни 30-35%, щото олигофрените в Бг чакащи Бащицата (бил той Светиня му или друг оправяч) да ги оправи (по правило във всички възможни места) са поне 1/3 от населението, и то българското такова. За останалите етноси да не отварям реч......
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Интересно - какво ли търси в тая анкета индивидът с визия на примат, който, като министър на вътрешните работи, оставя циганският терор да вилнее необезпокояван из България ?!!?

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ...како мейси, и под 9 чумбера да се забулиш пак ще си личиш!
                      自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнение
                        хубава снимка на Пламен Константинов си сложил с призив да подкрепим Казийски...
                        абе и аз това си помислих, ама си викам айде, да не издребняваме

иначе 100% подкрепа за Казийски

Коментар

• Е те с Матей стават 4!

Коментар

• хубава снимка на Пламен Константинов си сложил с призив да подкрепим Казийски...
                            http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• Мъж на годината 2010

Мъж на годината 2010

Близо 120 журналисти от София и страната направиха своите предложения за номинации за Мъж на годината. Те включиха в личните си класации имената на 93-ма мъже и 3 жени. Сред тях има основно политици и спортисти, малко журналисти, артисти, режисьори, музиканти, писатели.

Най-много точки събраха волейболистът Матей Казийски, министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев и вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов (по азбучен ред). За тримата номинирани за Мъж на годината може да гласува всеки, който иска,до 26 ноември (включително)[ .

От тези тримата най -много заслужава Матей Казийски.
                              Затова предлагам да го подкрепим
                              http://manoftheyear.bg/2010/finalistite.php
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
                            Working...
                            X