и да получиш +150 лв съответно върху него и ДДС към месечната си фактура, а те ти обясняват че това е дарение от теб... Не че се почувствах приятно, но... имате ли техници на адреса по ваше желание,желателно е да им стоите/дишате във врата и да замервате всички метри вложен кабел и материали, всички действия. Плътно до тях, ако трябва снимайте на клип...иначе ще имате удоволствието +150 +ДДС
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българи-пазете се от Виваком
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеДааа, и аз съм пострадал клиент на нет1, закупен от виваком... Отваря се ниша за нови оператори, защото този олигопол не кефи хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Сателитен интернет съм слагал 2000г в нов български и училището до него. Голяма мизерия - тука има тука няма.
А сателитни телефони има от по рано. На еверест от 80-те съм сигурен че ги ползват
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеНай-накрая дойде спасението от монополистите
Жив и здрав да е Мъск!
А сателитни телефони има от по рано. На еверест от 80-те съм сигурен че ги ползватНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеДааа, и аз съм пострадал клиент на нет1, закупен от виваком... Отваря се ниша за нови оператори, защото този олигопол не кефи хората.Last edited by anonymous6718; 16.02.2022, 19:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cloxy Разгледай мнениеОткакто Vivacom купиха NET1, където бях, започнаха само проблеми. А днес тотално решиха да ми спрат Интернета, месец и половина преди да изтече предплатения ми договор. Ето цялата история:
https://toshkov.com/vivacom/
Оплаквате се от Виваком, обаче при мен се представят по-добре от А1, с които се разделихме най-вече заради услугите им заспали в минимум предходното десетилетие. Аз съм извадил късата клечка при А1, Вие при Виваком. Олигополния модел няма да доведе до добруване на клиентите.
Мен ме издразни това, че Виваком ми вдигнах таксата. Инфлация - добре, повече разходи-добре, ама като е така как продължавате да продавате същите пакети на предишните цени, като за старите си клиенти сте вдигнали цената?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cloxy Разгледай мнениеОткакто Vivacom купиха NET1, където бях, започнаха само проблеми. А днес тотално решиха да ми спрат Интернета, месец и половина преди да изтече предплатения ми договор. Ето цялата история:
Коментар
-
Откакто Vivacom купиха NET1, където бях, започнаха само проблеми. А днес тотално решиха да ми спрат Интернета, месец и половина преди да изтече предплатения ми договор. Ето цялата история:
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЕххехехеххе, мен още Мтел си ме тупаха с по два лева всеки месец
Коментар
-
Първоначално изпратено от zepter Разгледай мнениеНякой знае ли от кога мобилните оператори са запонали да начисляват пари за просрочени фактури?
Коментар
-
Първоначално изпратено от zepter Разгледай мнениеНякой знае ли от кога мобилните оператори са запонали да начисляват пари за просрочени фактури?
Коментар
Коментар