IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продажба на маркови дрехи

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• То е документ който се води на мое име. Нестава ли така?

Коментар

• Първоначално изпратено от Christian
      Дрехите са закупени от Англия, фактура имам и в нея пише откъде са закупени.

Да разбирам ли, че трябва да регистрирам само една фирма и всичко ще е легално? Единственото което ме притесняваше досега беше именно тези документи за продаване на съответната марка.
      Ами ти е трябвало да имаш фирма когато взимаш фактурата, за да бъде фактурата на нейно име. В ЕС няма значение дали си купил стоката от Пловдив или от Лондон

Коментар

• Дрехите са закупени от Англия, фактура имам и в нея пише откъде са закупени.

Да разбирам ли, че трябва да регистрирам само една фирма и всичко ще е легално? Единственото което ме притесняваше досега беше именно тези документи за продаване на съответната марка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Christian
          Имам фактура за всяко едно нещо, че съм го купил.
          Става дума за някакви малки количества дрехи, а не стотици или хиляди бройки...

Значи, ако дадената фирма няма представител за България няма проблеми да продавам така ли?
          За дрехите трябва да имаш фактура, ако си купил дрехите от ЕС нямаш проблем дори и марката да има тук друг представител.

Коментар

• Имам фактура за всяко едно нещо, че съм го купил.
            Става дума за някакви малки количества дрехи, а не стотици или хиляди бройки...

Значи, ако дадената фирма няма представител за България няма проблеми да продавам така ли?

Коментар

• Re: Продажба на маркови дрехи

Първоначално изпратено от Christian

.....
              1.При продажба на дрехи трябва да имаш фактура за тях
              2.Не се ли явяваш ТИ в ролята на "фирма вносител"?
              3.Зависи от марката, но има винаги вероятност при такова "неоторизирано" от тях пласиране на стоката им - да доведе до съдебен иск с/у вас...
              4.За да станеш представител 1во е добре да се свържеш с фирмата, а после става ясно какви са им дилърсите условия...Много е вероятно да те пренасочат към локален представител (в Румъния/Гърция обикновенно)...и да си наясно, че всички фирми имат изисквания за бр.магазини, площ, реклами, обороти...при някои е лудница....

п.с.Признавай си, че ти "произвеждаш" марката в некое шивашко гаражче в Родопите , е "оригиналдъ"

Коментар

• Продажба на маркови дрехи

При продажба на маркови дрехи трябва ли да имам някакъв документ за тях? Четох, че трябва да имам подписан договор с фирмата вносител, но тези марки нямат представител за България. Та поради това трябва ли да имам някакви документи?

Също така искам да попитам как мога да стана аз представител за дадена марка?

Благодаря предварително на всеки който се отзове

Желая Ви лек ден.
              Working...
              X