То е документ който се води на мое име. Нестава ли така?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продажба на маркови дрехи
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ChristianДрехите са закупени от Англия, фактура имам и в нея пише откъде са закупени.
Да разбирам ли, че трябва да регистрирам само една фирма и всичко ще е легално? Единственото което ме притесняваше досега беше именно тези документи за продаване на съответната марка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChristianИмам фактура за всяко едно нещо, че съм го купил.
Става дума за някакви малки количества дрехи, а не стотици или хиляди бройки...
Значи, ако дадената фирма няма представител за България няма проблеми да продавам така ли?
Коментар
-
Re: Продажба на маркови дрехи
Първоначално изпратено от Christian
.....
2.Не се ли явяваш ТИ в ролята на "фирма вносител"?
3.Зависи от марката, но има винаги вероятност при такова "неоторизирано" от тях пласиране на стоката им - да доведе до съдебен иск с/у вас...
4.За да станеш представител 1во е добре да се свържеш с фирмата, а после става ясно какви са им дилърсите условия...Много е вероятно да те пренасочат към локален представител (в Румъния/Гърция обикновенно)...и да си наясно, че всички фирми имат изисквания за бр.магазини, площ, реклами, обороти...при някои е лудница....
п.с.Признавай си, че ти "произвеждаш" марката в некое шивашко гаражче в Родопите , е "оригиналдъ"
Коментар
-
Продажба на маркови дрехи
При продажба на маркови дрехи трябва ли да имам някакъв документ за тях? Четох, че трябва да имам подписан договор с фирмата вносител, но тези марки нямат представител за България. Та поради това трябва ли да имам някакви документи?
Също така искам да попитам как мога да стана аз представител за дадена марка?
Благодаря предварително на всеки който се отзове
Желая Ви лек ден.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар