IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продажба на маркови дрехи

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Christian, не си слагай главата в торбата с глупости ако си купил марковите дрехи по интернет или по разни разпродажби в Англия - количествата, купени по този начин са предназначени за крайни клиенти.
    Ще си навлечеш големи проблеми, ако фирмата производител открие, че има "представител" в България, който си прави каквото си иска.

Виждала съм го с очите си - и професионално и покрай онлайн пазаруването.
    Не се занимавай - ще си спестиш проблеми. Ако си мислиш че ще избиеш рибата с цени на марковите си дрехи, си закъснял няколко години - вече масово хората пазаруват по интернет и знаят цените извън БГ.
    Портал за интернет пазаруване

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Тва 98 набора ти ли е?
      Не, кръстчето...

пп Маркови дрехи има само в магазин "Хумана"......

Коментар

• марката определя цената, но доколко цената определя качеството, не винаги може да бъде гаранция.

Коментар

• Първоначално изпратено от achi_mm Разгледай мнение
          Съгласен съм до някАде с последното мнение! Но не слагам всички магазини под общ знаменател!
          Брей Ти си много компетентен. А този линк в подписа ти май съм го виждал някъде. Целия Отбор ли сте тука?

Коментар

• Първоначално изпратено от Noize Разгледай мнение
            Продажбата на маркови дрехи е поредната криминална схема, защото такива дрехи в България не се внасят, няма какво да бе убеждавате.
            http://storecatalog.alle.bg/

Коментар

• Съгласен съм до някаде с последното мнение! Но не слагам всички магазини под общ знаменател!
              Монтаж Врати

Коментар

• Според мен марковите дрехи не заслужават цените си, но само марките гарантират по някакъв начин за качеството си.
                Модата се променя, стилът остава!
                Карта на магазините за дрехи

Коментар

• Марковите дрехи се купуват в лъскавия бутик... всичко друго е извращение.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от gigito98 Разгледай мнение
                    Може ли тук да продавам някой от дрехите си които не нося?
                    Тва 98 набора ти ли е?

Коментар

• Може ли тук да продавам някой от дрехите си които не нося?

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki
                        Кристиянчо, пак ли ти бре, пиле

преди няколко месеца отваряше сайт за продажба на маркови спортно стоки, а сега вече и магазин за маркови дрехи

тогава говорехме дали ЕТ или ЕООД да ти е фирмата, а сега отново пак въпросът ти около фирмата ти се върти

сега мога да предположа и каква ще е следващата ти тема, а именно "верига от магазини за маркови дрехи"

аз съм от Пловдив и мога да ти отделя няколко часа за да ти обясня нещата как стоят - обади ми се на лични ако искаш
                        Колега дай линк да видя какво сте коментирали за ЕТ или ЕООД щото и мен ме интересува нещо си .

Коментар

• http://lex.bg/laws/ldoc/2133094401

по скоро това :

http://lex.bg/laws/ldoc/2133079553

http://lex.bg/laws/ldoc/2134680576

и най-вече чл. 172 б. от НК

http://lex.bg/bg/laws/ldoc/1589654529

Щото нарушаването на НК си е лоша работа , а пук нарушаването на другите закони - само глоба.

Първоначално изпратено от Christian
                          SStoilov, търсих в нета информация именно за тези продажби на маркови стоки, но неможах да намеря нищо. Ако знаеш къде има дай ми линк и ще чета!

Коментар

• SStoilov, търсих в нета информация именно за тези продажби на маркови стоки, но неможах да намеря нищо. Ако знаеш къде има дай ми линк и ще чета!

Коментар

• АМи сядаш, прочиташ казаещите те закони, гледаш да не правиш нещо, което е забранено в закона и нямаш проблеми.

Щом искаш да продаваш онлаин те касаят поне наколко закона. Сега да взема аз да ги прочета и да ти кажа какво и как да правиш ?

Между другото къде пише, че печата е задължителен ?

Та българщината е това - след като не си даваш зор да прочетеш касаещите те закони, ти какво отношение очакваш ?

Някой да ти го напише наготово, да ти отвори магазин и да ти превежда печалбата ли ?

п.с.

сега ако те мързи да четеш и мислиш , отиваш при адвокат , плащаш 50 кинта и той ти отговаря на въпросите.

Ама да слушаш друг си има своите рискове.

Първоначално изпратено от bate Goiko
                              За фирмата съм си разяснил нещата (касов апарат, печати, осигуровки и т.н.)...

Е, това е българщината, вместо да се опита човек да отговори на въпроса той гледа как да се подиграва!

Пак казвам фирмата ще се направи, въпроса ми беше друг! Явно обаче тук отговор няма да получа, тъй като всеки се прави на оригинален...
                              За кой от въпросите все още нямаш отговор???
                              Да кажем, че имам фирма (например ЕТ), плащам си данъци, осигуровки и т.н.
                              Въпроса ми е какъв е реда, за да мога да внасям маркови стоки (колко са маркови незнам, но пише, че са) и да ги продавам онлайн законно.
                              Оточнение около стоките - внос от Англия, съответните марки нямат представител за България, имам документ на мое има за тях (количество, марки, цени, от коя държава са закупени).
                              Другия ми въпрос е, ако съответната марка има представител за България какви са действията които трябва да извърша, за да мога да ги продавам законно.

Това е, ако някой може да ми отговори да го направи, ако ли не здраве да е и Ви моля без подигравателни постове и такива които не са по някой от въпросите по горе

Лек ден на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
                                За фирмата съм си разяснил нещата (касов апарат, печати, осигуровки и т.н.)...

Е, това е българщината, вместо да се опита човек да отговори на въпроса той гледа как да се подиграва!

Пак казвам фирмата ще се направи, въпроса ми беше друг! Явно обаче тук отговор няма да получа, тъй като всеки се прави на оригинален...
                                За кой от въпросите все още нямаш отговор???
                                Да кажем, че имам фирма (например ЕТ), плащам си данъци, осигуровки и т.н.
                                Въпроса ми е какъв е реда, за да мога да внасям маркови стоки (колко са маркови незнам, но пише, че са) и да ги продавам онлайн законно.
                                Оточнение около стоките - внос от Англия, съответните марки нямат представител за България, имам документ на мое има за тях (количество, марки, цени, от коя държава са закупени).
                                Другия ми въпрос е, ако съответната марка има представител за България какви са действията които трябва да извърша, за да мога да ги продавам законно.

Това е, ако някой може да ми отговори да го направи, ако ли не здраве да е и Ви моля без подигравателни постове и такива които не са по някой от въпросите по горе

Лек ден на всички!

Коментар

Working...
                                X