IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полицаите ни 3 пъти повече като % от населението от Румъния

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Ами аз виждам 2 варианта.

1. Да регистрираме партии още сега, които евентуално да спечелят изборите.
    2. Да допуснем, че лопатите не са лопати.
    Нека пръво опитаме с добро.

Да посветим септемврий на това - писане на програма и набиране на брой граждани, нужни за създаване на нашата БПФ (Български Патриотически Фронт)
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Десетки ушеви отново служат за почетен ескорт на т.нар. "цар" киро !!!!

http://www.blitz.bg/news/article/151935

Ето с какво се занимават прасетата, които ние храним... и които искат да им плащаме с 25% повече !!! А когато същият този Веселин Христов подаде преди година оплакване, че рашкови го заплашват с убийство, никой не си мръдна пръста да го защити... събитията които последваха ги знаем !!!

Кога някой ще потърси сметка на Маймуната заради това, че използва Българската полиция като лична охрана на мегапрестъпници, а отказва да защити живота и имота на данъкоплатците ???
      Ами аз виждам 2 варианта.

1. Да регистрираме партии още сега, които евентуално да спечелят изборите.
      2. Да допуснем, че лопатите не са лопати.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Десетки ушеви отново служат за почетен ескорт на т.нар. "цар" киро !!!!

http://www.blitz.bg/news/article/151935

Ето с какво се занимават прасетата, които ние храним... и които искат да им плащаме с 25% повече !!! А когато същият този Веселин Христов подаде преди година оплакване, че рашкови го заплашват с убийство, никой не си мръдна пръста да го защити... събитията които последваха ги знаем !!!

Кога някой ще потърси сметка на Маймуната заради това, че използва Българската полиция като лична охрана на мегапрестъпници, а отказва да защити живота и имота на данъкоплатците ???

Коментар

• Еееех, обяснявам аз обяснявам...

БЛАГОДАРЕНИЕ на огромния свински щат имаме голяма и безнаказана престъпност.

Ако няма полиция, няма как да има престъпност, защото няма да има кой да пази престъпниците от народния гняв
          tnm

Коментар

Като писани кокенца ги гледаме тия прасета, а полза никаква - въпреки огромният свински щат, имаме и огромна и безнаказана престъпност !!! Че и осигуровки им плащаме (тия пари въобще не влизат в милиардът), че и по една капа стотачки при ранното пенсиониране...
            Да служат до 50, а после още 8 години като селски пъдари - като искат държавна пенсия !!! И всеки ушев, уличен в корупция или в престъпно бездействие, да бъде лишаван от целият си трудов стаж !!!
            текст: Евтим Евтимов
            музика: Тончо Русев

Ако някой някъде предава
            своето отечество и слава,
            (x2):
            ако клетвата за дълг прегази -
            моята полиция ни пази.

Ако някое продажно братство
            граби от народното богатство,
            (x2):
            истината днес е само тази -
            родната полиция ни пази.

Припев: (x2)
            Хора, подарете цвете,
            хора, запомнете ни добре!
            (x2):
            Гордост е да служиш в редовете
            на България и МВР.

Ако някой вярата убива
            и престъпниците сам прикрива,
            (x2):
            ако някой пред лъжата лази -
            нашата полиция ни пази.

Припев: (x2)
            Хора, подарете цвете,
            хора, запомнете ни добре!
            (x2):
            Гордост е да служиш в редовете
            на България и МВР.
            "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от zaRko Разгледай мнение
              Чете и въздишайте:

http://www.capital.bg/politika_i_iko..._pari_sreshtu/

незнаех че съществуват още такива преференции....но Дянков тук ми харесва!

На полицайте им е много ясно, че ако догодина ГЕРБ си замине тези чудни условия на работа няма да ги видят повече, затова сега искат да вземат каквото могат!!
              Като писани кокенца ги гледаме тия прасета, а полза никаква - въпреки огромният свински щат, имаме и огромна и безнаказана престъпност !!! Че и осигуровки им плащаме (тия пари въобще не влизат в милиардът), че и по една капа стотачки при ранното пенсиониране...
              Да служат до 50, а после още 8 години като селски пъдари - като искат държавна пенсия !!! И всеки ушев, уличен в корупция или в престъпно бездействие, да бъде лишаван от целият си трудов стаж !!!

Коментар

• Чете и въздишайте:

http://www.capital.bg/politika_i_iko..._pari_sreshtu/

незнаех че съществуват още такива преференции....но Дянков тук ми харесва!

На полицайте им е много ясно, че ако догодина ГЕРБ си замине тези чудни условия на работа няма да ги видят повече, затова сега искат да вземат каквото могат!!

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13 Разгледай мнение
                  Мамка му и мечка! Ако знаеш само колко си прав, направо ще паднеш!!!
                  А бе, знам аз знам. Ама как да накарам ората да ми поверват не знам !!!
                  tnm

Коментар

• Аз мисля, че свинете нарочно само "регистрират" бандитите и ги пускат - щото ако ги изловят - и садиите ги изпозатворят - какво ще правят после? Народът ще им каже - фащайте се на работа, прасета !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Ако закрият МВР, ще изчезне и престъпността, защото няма да има кой да я организира и пази. Ами нали ще ги линчуваме бандитите бре !!!
                      Мамка му и мечка! Ако знаеш само колко си прав, направо ще паднеш!!!

Коментар

А докато прасетата реват за 25% увеличение на заплатите,

Граждани от Старозагорско правят опълчение срещу хъхрещите бандити !!!

Защо свините не отидат при тия хора, принудили се да наемат частни охранителни фирми, които да пазят имотът им - и не им обяснят защо трябва да получават 25% по-големи заплати от данъците на същите тия Български граждани?

Ей-заради това казвам, че най-добре МВР да бъде закрито и на частните охранителни фирми да се даде статут на частни милиции. Те поне ще пазят тия, които им плащат, за разлика от прасетата.
                        Ако закрият МВР, ще изчезне и престъпността, защото няма да има кой да я организира и пази. Ами нали ще ги линчуваме бандитите бре !!!
                        tnm

Коментар

• А докато прасетата реват за 25% увеличение на заплатите,

Граждани от Старозагорско правят опълчение срещу хъхрещите бандити !!!

Защо свините не отидат при тия хора, принудили се да наемат частни охранителни фирми, които да пазят имотът им - и не им обяснят защо трябва да получават 25% по-големи заплати от данъците на същите тия Български граждани?

Ей-заради това казвам, че най-добре МВР да бъде закрито и на частните охранителни фирми да се даде статут на частни милиции. Те поне ще пазят тия, които им плащат, за разлика от прасетата.
                          Last edited by Императорът; 21.08.2012, 13:19.

Коментар

Думите "полицейски" и "труд" не са ли антоними?
                            Не са !!! Вие си мислите, че полицията има за задача да пази гражданите от бандитите. Грешно предположение дами и господа. Кое е вярното. Ето кое. Полицията има за цел да пази организираните бандити и техните организатори политиците от народния гняв. Предположете го бре !!! Имате право да предполагате всичко. И ще видите как всичко си идва на мястото, и че полицаите много баш си заслужават получаваните пари.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнение
                              Не са антоними, никога не са били и никога няма да бъдат! Не можеш да слагаш всички под един знаменател!! По-добре да се свали правителството, от колкото да чета подобни глупости и то от ... достатъчно зрял човек
                              да речем, че не са антоними, то ти тогава как би нарекъл дейността, което служителите в МВР извършват, при положение, че сме на първо място по брой милиционери на 1000 души от населението в ЕС и пак на едни от първите места по брой на различните видове престъпления, извършвани на 1000 души население? Труд ли е, работа ли е, какво? Щото за мен е бездействие, мързел, криене по храстите, бягане от проблемите, мълчаливо пушене и т.н., но не и труд, който следва да се заплаща от моята заплата. Щото нали не сте забравили, уважаеми г-да/другари милиционери, че вашите заплатите се изплащат от осигуровките и данъците върху моята, че даже и осигуровките ви покривам, което правя само за мангалите и за вас - като се замисля, ами то май това е една от основните причини за братската ви обич с тях.
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Думите "полицейски" и "труд" не са ли антоними?
                                Не са антоними, никога не са били и никога няма да бъдат! Не можеш да слагаш всички под един знаменател!! По-добре да се свали правителството, от колкото да чета подобни глупости и то от ... достатъчно зрял човек

Коментар

Working...
                                X