IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полицаите ни 3 пъти повече като % от населението от Румъния

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    И престъпниците са ни три пъти повече от Норвегия.
    Щото Цецовата полиция ги организира и пази !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• И престъпниците са ни три пъти повече от Норвегия.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Закъсня...
        Вчера Наивника даде име на новата формация - ЧУКЧИ...(Чистите, Умни, Кадърни, Честни, Избиратели...)...
        Наивника е за председател а аз ще съм ковчежник.......
        Каролев и Донев, като представители на бизнеса, участващи във форума , ще развържат кесиите.....Скоро време и Керезов ще се появи, защото една банка ще се листва и трябват "инвеститори"........Та и от него малко, според възможностите му...
        ХААРЛИЯ ДА Е..!!!
        Ако не ви харесва БПФ - измислете по-хубаво име. Знаете що-годе програмата и най-веч основните приоритети - справяне с демографската криза, пресичане на обезбългаряването и хъхризацията на Отечеството ни, безжалостни реформи в здравната и пенсионната система, прогонване на крадливите концесионери и монополисти, програми за вътрешни и външни инвестиции в икономиката, възмездие срещу националните предатели, решителна и твърда външна политика, обожествяване на Дуче и т.н.

Последното е шега, разбира се.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Нека пръво опитаме с добро.

Да посветим септемврий на това - писане на програма и набиране на брой граждани, нужни за създаване на нашата БПФ (Български Патриотически Фронт)
          ееееее, най-спокойните местенца вече са заети
          ковчежник и консултант, браво, браво

Импе, не съм я чела темата и не знам какво точно иска партията
          само да си кажа мнението за името й БПФ - съдържа 2 последователни беззвучни съгласни и се явява ...малко пречка за звучното й възприемане от избирателите )

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Закъсня...
            Вчера Наивника даде име на новата формация - ЧУКЧИ...(Чистите, Умни, Кадърни, Честни, Избиратели...)...
            Каролев и Донев, като представители на бизнеса, участващи във форума , ще развържат кесиите.....Скоро време и Керезов ще се появи, защото една банка ще се листва и трябват "инвеститори"........Та и от него малко, според възможностите му...
            ХААРЛИЯ ДА Е..!!!
            Тц, Наивникът ако искаше да е политик.... До сега отдавна да е станал Нека Импето да регне партията, пък да видим Един консултант мога да стана

Коментар

• При положение ,че МВР- то е с най големият бюджет и постоянно към него му се наливат пари .Никаква реформа в системата не бе извършена от Цвък.Престъпността е нарастнала.Разкриваемостта на поръчковите убийствата е на кота 0 ,редно ли е СФС МВР да иска увеличаване на основните заплати поне с 25%,?http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=949820
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Що му се връзваш
                Тоя Владо не трябва ли да е запознат с политиката по-добре от нас или става въпрос за друг Владо ? Както се казва хвани единия .....
                Protokol;дадох инфо на база изказване на Владо,щот ми се струва ,че покрай катеренето на върховете и чукарите същото може и да му е убегнало

Коментар

Да посветим септемврий на това - писане на програма и набиране на брой граждани, нужни за създаване на нашата БПФ (Български Патриотически Фронт)
                  Закъсня...
                  ХААРЛИЯ ДА Е..!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    Владо визираната от Импето БПФ няма нищо общо със В.Симеонов и С.Бинев.На първият партийката се казва НФСБ/Национален фронт за спасение на България /а на вторият е ГОРД/Гражданско Обединение за Реална Демокрация/
                    Струва ми се ,че съфорумецът ни , тепърва ще регва нова партия .
                    Що му се връзваш
                    Тоя Владо не трябва ли да е запознат с политиката по-добре от нас или става въпрос за друг Владо ? Както се казва хвани единия .....
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Императорът

Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнение
                      Това не беше ли партията на СКАТ и Бинев?
                      Владо визираната от Импето БПФ няма нищо общо със В.Симеонов и С.Бинев.На първият партийката се казва НФСБ/Национален фронт за спасение на България /а на вторият е ГОРД/Гражданско Обединение за Реална Демокрация/
                      Струва ми се ,че съфорумецът ни , тепърва ще регва нова партия .

Коментар

• Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнение
                        малиииии, ама голямо си плямпало. Кога се регистрира, кога напраска 100 мнения, че и предимно в политика.
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Коментар

• Перверзиите на Цвъчко много скъпо взеха да ни излизат. Ок човекът явно си пада по воайорстване, ама айде да си държи желанията вкъщи. Стотици милиони за задоволяване на дребни страсти малко множко изглеждат.

Коментар

• Вола, не го разбираш правилно. Императора не иска да тормози циганите, а законите да се спазват от всички. За да се постигне това е необходимо да се регистрира партия с която да се противопоставим на статуквото на изборите. Трябва да го подкрепим, а не да се присмиваме !!!
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

Стига шлагери, императоре. Кажи си направо - ако ще увиваш хъхряците по лампите, няма нужда от сложни терминологии
                                Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

Working...
                                X