Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полицаите ни 3 пъти повече като % от населението от Румъния
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗакъсня...
Вчера Наивника даде име на новата формация - ЧУКЧИ...(Чистите, Умни, Кадърни, Честни, Избиратели...)...
Наивника е за председател а аз ще съм ковчежник.......
Каролев и Донев, като представители на бизнеса, участващи във форума , ще развържат кесиите.....Скоро време и Керезов ще се появи, защото една банка ще се листва и трябват "инвеститори"........Та и от него малко, според възможностите му...
ХААРЛИЯ ДА Е..!!!
Последното е шега, разбира се.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНека пръво опитаме с добро.
Да посветим септемврий на това - писане на програма и набиране на брой граждани, нужни за създаване на нашата БПФ (Български Патриотически Фронт)
ковчежник и консултант, браво, браво
Импе, не съм я чела темата и не знам какво точно иска партията
само да си кажа мнението за името й БПФ - съдържа 2 последователни беззвучни съгласни и се явява ...малко пречка за звучното й възприемане от избирателите )
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗакъсня...
Вчера Наивника даде име на новата формация - ЧУКЧИ...(Чистите, Умни, Кадърни, Честни, Избиратели...)...
Каролев и Донев, като представители на бизнеса, участващи във форума , ще развържат кесиите.....Скоро време и Керезов ще се появи, защото една банка ще се листва и трябват "инвеститори"........Та и от него малко, според възможностите му...
ХААРЛИЯ ДА Е..!!!
Коментар
-
При положение ,че МВР- то е с най големият бюджет и постоянно към него му се наливат пари .Никаква реформа в системата не бе извършена от Цвък.Престъпността е нарастнала.Разкриваемостта на поръчковите убийствата е на кота 0 ,редно ли е СФС МВР да иска увеличаване на основните заплати поне с 25%,?http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=949820Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЩо му се връзваш
Тоя Владо не трябва ли да е запознат с политиката по-добре от нас или става въпрос за друг Владо ? Както се казва хвани единия .....Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНека пръво опитаме с добро.
Да посветим септемврий на това - писане на програма и набиране на брой граждани, нужни за създаване на нашата БПФ (Български Патриотически Фронт)
ХААРЛИЯ ДА Е..!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеВладо визираната от Импето БПФ няма нищо общо със В.Симеонов и С.Бинев.На първият партийката се казва НФСБ/Национален фронт за спасение на България /а на вторият е ГОРД/Гражданско Обединение за Реална Демокрация/
Струва ми се ,че съфорумецът ни , тепърва ще регва нова партия .
Тоя Владо не трябва ли да е запознат с политиката по-добре от нас или става въпрос за друг Владо ? Както се казва хвани единия .....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Императорът
Нека пръво опитаме с добро.
Да посветим септемврий на това - писане на програма и набиране на брой граждани, нужни за създаване на нашата БПФ (Български Патриотически Фронт)Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеТова не беше ли партията на СКАТ и Бинев?
Струва ми се ,че съфорумецът ни , тепърва ще регва нова партия .Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеТова не беше ли партията на СКАТ и Бинев?Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Коментар
-
Вола, не го разбираш правилно. Императора не иска да тормози циганите, а законите да се спазват от всички. За да се постигне това е необходимо да се регистрира партия с която да се противопоставим на статуквото на изборите. Трябва да го подкрепим, а не да се присмиваме !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Да посветим септемврий на това - писане на програма и набиране на брой граждани, нужни за създаване на нашата БПФ (Български Патриотически Фронт)Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
Коментар