IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравно осигуряване,Здраве,Доктори и Корупцията в системата

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• marketleverage

Толкова са ни много лекарите че 50% да ги изнесем пак ще имаме за износ още 50%. Как искаш да идат да работят в Бърза помощ ? Ами разбира се че няма да искат да лекуват хора които са в тежко състояние , човек като приритва никак не върви да го изнудваш. Пък из болниците си ги мятат из коридорите , мотат си ги и капе ли капе.Влез в болница да видиш как сестрите раздават едно и също хапче на всеки в отделението , като ги питаш за какво е викат не знам на всички го даваме. Аз знам едно такова хапче е " Туп" 10- 50 хиляди долара в джоба на ясно кой в болницата , после са се обърнали на туристи и не слизат от самолетите да ходят до тая или оная фармация..Ти мислиш че в Ю Кей вземат много ? Ти не знаеш какви милиони могат дасе направят тук , рядко някой лекар не може да си позволи да не кара джип на лизинг и да плаща по 30 лева на ден.Въобще не си играят тези хора ...Наглите 2 !
    D.Y.F-091066

Коментар

• dived

Все ще стъпят накриво като - Наглите , ще уморят някой който ще им е фатален и ще го отнесат с все милиардите които смучат пиявиците им с пиявици ненаситни.
      D.Y.F-091066

Коментар

• мани-мани егати диетолозите сте се насъбрали тук в тази темичка!
        Хора луди ли сте да ядете само чушки и домати, това е най-малкото досадно.
        На едни купон в Студентски град замезвахме само с чушки пълнени с домашно сирине и пихмедомашна ракия и на третата чашка бъхме по леглата по двойки, по тройки толкова се бяхме нацуцали, чене си знаехме нито имената, нито пола дори.
        Вие знаете ли колко км са изминавали дедите ни през турсктото робство за едната пържола? Ходили са чак до Белград и Букурещ, а някои и до виена за вурстчета. Недейте така да се оплаквате едните от месото, другите че го нямат в изобилие. Някои религии които използват методи за зобмиране забраняват месото и товане е случайно. А постите не са диета! Тука имало май и луди еколози.
        това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Първоначално изпратено от divedi
          Човешкото тяло има нужда само от жива храна, не от мъртва като месото, което се разлага в човешкото тяло.

В миналото българите са били здрави, защото постоянно са постели, месо са яли само на големи празници.
          в миналото докато го е имали българското село там само месо са яли зимата и постите са били само за да се поизчиствят от всички тежки храни защото плодове и зелечунци са били дефицит през този сезон ама как и да е да не говорим за първобитните хора дето разстения са яли само като си наберът и за суровата храна и някакви открития като огъня

Казвам ти в месото има амино киселини които нямат заместител в разстенията(проверих го с по знаещи от мен) и с липсата им си скъсяваш живота, но това си е твои избор... само ако имаш деца до 18 не ги лишаваи от месо защото ще е вредно за развитието им след това сами да решават...
          mWPCloud.com

Коментар

• Моята лична лекарка ми даде два последователни болнични листа по време на грипната епидемия. Не бях добре и се върнах за втори. Първият беше за четвъртък и петък, после поисках в понеделник до сряда, а тя ми каза че ми дава до петък защото има епидемия. И наистина не бях добре, защото имах сърцебиене и много дълбока кашлица така че ми дойде добре. Оказа се, че поради прекъсването в събота и неделя е трябвало да ми се подпишат още двама лекари на втория болничен (ЛКК). Болничният ми беше върнат от НОИ. Работодателят ми изплати първия ден, но останаха 4 неизплатени. Можех да преглътна но лекарката се държа невъзпитано, да не кажа грубо. И сега искам да ви попитам знаете ли къде да подам жалба и въобще какво мога да направя?
            Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
              Първоначално изпратено от divedi
              Човешкото тяло има нужда само от жива храна, не от мъртва като месото, което се разлага в човешкото тяло.
              ... и от жива бира!
              Аз предпочитам умряла бира, умряло прасе и умрели растения, стига с това живоядство, аз да не съм д-р Лектър...
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                Първоначално изпратено от divedi
                ... и от жива бира!
                абе живо уиски има ли...
                http://milom.blog.bg/

Коментар

... и от жива бира!
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Човешкото тяло има нужда само от жива храна, не от мъртва като месото, което се разлага в човешкото тяло.

В миналото българите са били здрави, защото постоянно са постели, месо са яли само на големи празници.

Коментар

• Лекарите са хора със всички предимства и недостатъци.За този здравословен живот за който пишеш мнгого не ти вярвам,но винаги допускам ,че всичко е възможно.Не го приемай лично говоря по принцип.Аз също съм почитател на здравословното хранене занимавам се с това от 15 години,все пак мисля ,че най-вредното нещо са крайностите.

Коментар

Не пуша, не пия алкохол, не ям месо и се опитвам да се храня здравословно.

На лекарите трябва да се плаща само за здрави хора, за да имат стимул да ги излекуват.

Лекарите не знаят почти нищо за здравословното хранене.

Най-добрата храна за човека са суровите плодове, зеленчуци, ядки и билки.

Суровоядство
                        http://www.surovo.hit.bg/start.htm
                        по принцип е така но не трябва да се отрича месото напълно - по спомени в месото има важни амино киселини които организма ти няма как да си набави по друг начин - няма ги в разстенията... вече след 18 всеки е свободен да реши как да си съкрати живота но ако имаш деца поне до 18 задължително месо
                        mWPCloud.com

Коментар

• Не пуша, не пия алкохол, не ям месо и се опитвам да се храня здравословно.

На лекарите трябва да се плаща само за здрави хора, за да имат стимул да ги излекуват.

Лекарите не знаят почти нищо за здравословното хранене.

Най-добрата храна за човека са суровите плодове, зеленчуци, ядки и билки.

Суровоядство
                          http://www.surovo.hit.bg/start.htm

Коментар

• Парите ти само за алкохол и цигари надхвърлят мнгократно здравните ти вноски така ,че престъпленията спрямо самият теб надвхвърлят многократно престъпленията които върши здравната мафия, поне някои от тях правят нещо за хората.А повечето Българи включително и аз изкаме да получаваме най-хубавите и качествени неща ама друг да плаща,истината според мен е ,че всичко си го правим ние ,а не определена група.

Коментар

• Депутатите увеличиха глобите за неизплатени здравни осигуровки

Здравната каса ще плаща лихви на изпълнителите на медицинска помощ в случаите, когато им е наложила финансова санкция и трябва да възстанови сумата. Това решиха депутатите при гласуване на второ четене на промените в Закона за здравното осигуряване, предаде репортер на Агенция „Фокус”. При отмяна на санкцията от съда, директорът на РЗОК е длъжен в три дневен срок да извърши плащането на медицинската помощ, за която е наложена санкция.
                              Депутатите увеличиха драстично и глобите за неизплатени здравни осигуровки. Така длъжностно лице на работодател или работодател, който не заплаща вноските за осигуряване на лица, за които е длъжен да плати, ще се наказва с глоба в размер от 2 000 до 4 000 лв. (сега глобата е от 1000 до 2000 лв.) за физическите лица или имуществена санкция за едноличните търговци и юридическите лица в размер от 4 000 да 8 000 лв. За повторно нарушение глобата е от 4 000 до 8000 лв., а имуществената санкция е от 10 000 до 15 000 лв.”. В сега действащите текстове тази глоба е от 2000 до 4000 лв.
                              Самоосигуряващо се лице, което не плаща дължимите осигурителни вноски за срок, по-дълъг от три месеца ще се наказва с глоба от 500 до 1000 лв., а за повторно нарушение - с глоба от 1000 до 3000 лв. при сума от 50 до 100 лв. досега. Лице, което не изпълни задължението си за подаване на декларация за здравно осигуряване ще се наказва с глоба от 500 до 1 000 лв., а за повторно нарушение - с глоба от 1 000 до 3 000 лв.”
                              Длъжностно лице на работодател или работодател, който не предостави информация, дължима по този закон, или дава невярна информация за осигурителните си отношения с НЗОК, ще се наказва с глоба от 500 до 1000 лв. за физическите лица, с имуществена санкция от 500-1000 лв. за едноличните търговци и със имуществена санкция от 2000 – 4000 лв. за юридическите лица
                              За повторно и за всяко следващо нарушение глобата е 2000 лв. а имуществената санкция е 2000 лв. за едноличните търговци и 8 000 лв. за юридическите лица.
                              http://www.focus-news.net/?id=n1317293

Здравната мафия продължава изнудването и грабежа!

Коментар

• висока температура и отпадналост са симптомите на козия грип, който се лекува с антибиотци.
                                това не е вярно със сигурност антибиотиците не деистват на вируси
                                mWPCloud.com

Коментар

Working...
                                X