IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво става в тази държава ?Къде живеем?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• kyde jiveem

Коментар

• Цялата дандания с Боевски взе да намирисва. Имам усещане, че ако Боевски пропее пред ченгетата или медиите в Бразилия, може някой наши политици и полицаи да се окажат в доста деликатната ситуация на съучастници, за това и голямата грижа последните дни, на някой медии и държавни органи е да го изкарат невинен, жертва, измамен, притиснат от мизерия или каран насила. Вече какви ли не версии се тиражират за да му изчистят името. Например, хем нямал пари и бил потънал в заеми и за това едва ли не се жертвал да си изхрани дечицата с паница леща, хем най-скъпите адвокати от България хукват да го спасяват в Бразилия, тичат посланици, консули, наемат му апартамент там?! Кой им поема разноските? Нали бил нямал пари? Пита ли се някой за това?! Ей сега, самата Киролюба Бенатова каза, има 30 българи в тоя затвор. Някой да се е разтичал да вади тях или да им праща адвокати? За Боевски обаче, настана направо паника. Което ми говори, че има причина. .... Ситуацията май е деликатна като с Цар Киро и властта. Мисля си, че ще го осъдят, после бразилците за да не си развалят отношенията с нас, ще го пуснат да излежава уж присъдата в България, а президентът ще го помилва тихомълком и ще го изкарат по терлици.
      Last edited by Jay Gould; 08.11.2011, 20:50.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Живеем в държава, в която Кирил Рашков е женен за Костадинка. Имат син Ангел, Иван, дъщеря Събка. . .
        В същата тази държава българите смятат за селски и срамни имена от рода на Петранка, Донка и пр. и кръщават децата Мишел, Никол, Майкъл и прочие.
        Няма лошо, не казвам, че всички трябва да сме с някакви прабългарски имена. Но прав е ония дето каза - Циганите станаха българи, а българите цигани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          И аз гледах и бях потресен... Но какво да очакваме, когато всички кадърни лекари избягаха в чужбина? Ставия в Днес.бг - в България са останали 750 анестезиолози, при нужда от поне 1700... за какво говорим?
          Не че това е оправдание за престъпното бездушие на повечето от лекарите, взели участие в това УБИЙСТВО на младото момиче !!!

А в НК си има член - за престъпно бездействие на служебни лица -наказанията са до 10 години затвор, но осъдени, разбира се няма. По същият член би трябвало да влязат в затворът и стотици ушеви свини, стоящи мирно, докато мангалите грабят и убиватпред очите им... Боби Райнов помните ли?
          Импе в НК е визирано ,,длъжностно лице'' а не ,,служебни лица''.Лекарите не се водят като такива/справка чл.93 1 а и б / .Следователно как ще им се потърси нак .отговорност за да влезнат у затвора??
          Last edited by коки; 06.11.2011, 18:11.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

И аз гледах и бях потресен... Но какво да очакваме, когато всички кадърни лекари избягаха в чужбина? Ставия в Днес.бг - в България са останали 750 анестезиолози, при нужда от поне 1700... за какво говорим?
            Не че това е оправдание за престъпното бездушие на повечето от лекарите, взели участие в това УБИЙСТВО на младото момиче !!!

А в НК си има член - за престъпно бездействие на служебни лица -наказанията са до 10 години затвор, но осъдени, разбира се няма. По същият член би трябвало да влязат в затворът и стотици ушеви свини, стоящи мирно, докато мангалите грабят и убиватпред очите им... Боби Райнов помните ли?
            Aко това дете беше циганче лекарите да бяха пребити.Затова ги бият щото няма държава.Тези изроди трябва да се изгонят и да им се вземат дипломите.Трябва да се намери политик който да попита народа готов ли е да мре докато се реформира системата.Да каже че ще има много трагедии и болка но накрая ще има победа.И да започва.За вземане на подкуп затвор отнемане на диплома и загуба на трудовия стаж за пенсия.За грешки водещи до смърт затвор и отнемане на диплома.Който иска да е лекар в държавна болница ще получава заплата определена от държавата както беше про Тато и ще спазва правилата.Който не иска да ходи в частния сектор.Трябват политици мъже а не меки пишки и страхливци.Не може разни санитарки и сестри да се държат като гаулайтери.Само дебела тояга за мършата.Глад и бой.

Коментар

• И аз гледах и бях потресен... Но какво да очакваме, когато всички кадърни лекари избягаха в чужбина? Ставия в Днес.бг - в България са останали 750 анестезиолози, при нужда от поне 1700... за какво говорим?

Last edited by Императорът; 06.11.2011, 16:59.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                Ще го гледам ,но само от това ,което прочетох подозирам какъв кошмар е .Истината е ,че на никой не му се работи така ,както трябва - и много лекари и учители и полицаи ,за администрацията да не говорим .Ужасно е.
                rinaa; не ужасно а покарнителна е историята ,която разказват пред камерата тия две женици.Снощи като гледах предаването ,вярвай ми стана ми толко криво ,че това съдание на 19 години си е отишло така нелепо от тоя свят ,заради некомпетентността и мърливостта на ,,лекарите'' .Питам се докога и колко трябва да бъдат жертвите на тия убийци,за да приеме това правителство някакви мерки, а именно в НК да бъде вкаран член по който да им се търси наказателна отговорност ?.Та това си е направо престьпление! Тук http://tv7.bg/news/1752872.html също има видео материал ,касаещ тая и подобни трагедии
                Last edited by коки; 06.11.2011, 15:04.

Коментар

• Не им се поема отговорност, а за разрешаване на чисто професионални предизвикателства....изобщо не можем да говорим. Няма ги тези хора на честта или ако ги има, агресивната посредственост (и професионална, и чисто човешка) ги смазва

Коментар

• Ще го гледам ,но само от това ,което прочетох подозирам какъв кошмар е .Истината е ,че на никой не му се работи така ,както трябва - и много лекари и учители и полицаи ,за администрацията да не говорим .Ужасно е.

Коментар

• Снощи Венета Райкова и екипа на „Горещо” излъчиха покъртително предаване за жестоката смърт на 19-годишната Деяна Георгиева, която стана поредната жертва на здравната ни система . Деяна остани малкото си бебе Майкъл сираче, заради безумния ад да вървиш надолу в кръговете му в българските болници.На 12 септември тази година 19-годишната Деяна Георгиева ражда син. На 24 октомври новороденият Майки остава сираче – Деяна умира. Между тези две дати тя обикаля няколко столични болници. Диагнозата й е неясна, а състоянието й непрекъснато се влошава.“Бабо, умирам! Закълнете се, че ще ми гледате детенцето!” – са едни от последните думи на 19-годишната Деяна. Близките й смятат, че тя е жертва на лекарска грешка.Гледайте истината за смъртта на едно момиче от каченият днес видео запис тук http://vbox7.com/play:m40db3b867 Има ли разлика между този смъртен случай и убийството на момчето в Катуница?Ако един лекар от нехайство, безотговорност , незаинтересованост е допуснал по този мъчителен начин да си отиде това младо момиче , не го ли поставя на едни везни с убийците от Катуница?Как може да изпишат родилка в такова състояние- не разбирам, как след това спи спокойно и пак се нарича лекар?Защо само за определенихора се пращат правителствени самолети за спешното им лечение в София.А кой ще носи отговорност за бебето, останало сирак в началото на живота си?Трябва да се събудим от този кошмар.А Венета Райкова освен да се суполиви покрай тези две нещастни жени, абсолютно нищо не им предложи като помощ! Това нейното е журналистически егоизъм, а не гражданска позиция!

Коментар

• Малко международен опит - бразилски полицаи спират излитащ самолет на контрабандисти на дрога, използвайки колата си като таран:

http://www.btv.bg/videos/novini/vide..._dvijenie.html

А нашите свини не смеят да спрат дори една мангалска каруца !!!!

Коментар

Ми мълчи та - отдавна сме разбрали, че на Боко устата му е голяма само тука - извън България, когато трябва да защити интересите на държавата, той е като мишка !!! Никога начело на държавата не е заставало такова нищожество !!!
                          Импе спомняш ли си група Ера която оно време изпълняваше песента ,, Не е лесно'' Ако ли не ето ти я тук http://vbox7.com/play:a9d48f9f Та във фейса ей какъв текст на песента са постнали .
                          Сънувах странен сън в къщата си в Банкя-
                          всички ние бяхме големи жълти тикви,
                          които спокойно си растяха в задния двор на Кобурга.

Един ден стопанинът дойде, огледа ни,
                          ... откъсна ни, наряза ни на парчета,
                          поръси ни хубаво със захар,
                          изпече ни в една фурна,
                          натовари ни на една талига
                          и тръгна да ни пробутва в политиката.
                          Мене ме пробута на две момчета с кожени якета -
                          те ме опитаха и ме изплюха - не обичали сладко.
                          В този миг аз се събудих и изкрещях:

Не е лесно, не е лесно да си тиква.
                          Не е лесно, не е лесно.

Драги посетители,
                          добре дошли в ресторант "ГЕРБ".
                          Персоналът на заведението,
                          начело с главния готвач (............. ..............),
                          който в момента приготвя специалитета
                          си от недоклатени реформи,
                          ви пожелава приятно прекарване и добър апетит.
                          Шеф дьо сал - Цв.Цв. - бие престъпниците като барабани.
                          За вашето настроение се грижи оркестър
                          с диригент Тетка Цачева - бас профундо...., е шегувам се - само се бръсне, не е чак бас...
                          И накрая - конферанс,
                          илюзии и сценична акробатика -
                          Фидос Фидосов - в скоро време ще го признаят за континент .

Не е лесно, не е лесно.

Така, сега можем да попееме заедно.
                          Готови ли сте? (Е-е-е-е) - гледайте Боко:

Не е лесно, не е лесно да си (тиква)
                          http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...93701198_n.jpg
                          .
                          Last edited by коки; 05.11.2011, 20:37.

Коментар

• Ми мълчи та - отдавна сме разбрали, че на Боко устата му е голяма само тука - извън България, когато трябва да защити интересите на държавата, той е като мишка !!! Никога начело на държавата не е заставало такова нищожество !!!

Коментар

• Турция ни удари енергетиката – правителството мълчи!
                              http://lubamanolova.info/analizi/201...lstvoto-malchi

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...aichinskite_i/

Коментар

Working...
                                X