IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво става в тази държава ?Къде живеем?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Начи наистина ми харесва да чета коментарите в днес.бг когато има статия там за бащицата.

Подкрепата за нашиьо любящ управник там е 0.

Само група слабоумни и група бабички още си верват, че този човек не съсипа България и не изхарчи резервите на страната за милиарди.

http://www.dnes.bg/politika/2012/05/...ficit.159973,3
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Немам думи:

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/0...uvolnen.158787

Две заповеди една след друга получи Любомир Любенов, възстановен от Върховния административен съд за началник на образователния инспекторат в Стара Загора. С единия документ той бе назначен на поста, а с другия – моментално уволнен.

Несъвместимост със заеманата държавна служба е посочено като мотив в заповедта за уволнение, коментира пред Дарик назначеният и отстранен Любенов. „По-голяма безпардонност от тази заповед не съм виждал. Минути преди да я получа бях заплашен дори и по телефона да освободя поста”, каза той.

Потърпевшият се закани, че ще влезе в поредната съдебна битка, но този път ще търси възмездие за униженото си човешко достойнство. Той подчерта, че отива при адвоката си. „В законно установения срок отново ще потърся правата си в съда. Този път и като човек, чието достойнство бе унижено”, добави Любенов.

След близо две години съдебни дела Любомир Любенов бе възстановен на поста началник на районния инспекторат по образованието в Стара Загора с решение на 5-членен състав на ВАС. С него бе отменена заповедта на министъра на образованието Сергей Игнатов за дисциплинарното му уволнение. Решението влезе в сила на 8 май.
      Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Нямам думи:

http://www.dnes.bg/stranata/2012/05/...ercedes.158782

-годишният Митко Събчев от Филиала за хора със сетивни увреждания в Хасково се оказа собственик на Мерцедес.

Нещо повече - незрящият човек, който от 15 години не е напускал институцията, е паркирал неправилно на тротоар в Пловдив, за което общинска администрация го приканва доброволно да си плати глобата от 30 лева.

За абсурдната ситуация Митко Събчев и ръководството на Дома за стари хора в Хасково разбрали преди няколко дни, когато пристигнало писмото от града под тепетата. Това дало повод на директора на дома Вълко Пехливанов да разрови случая.
        Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Умното село.

Дори от огромна омраза към БКП е недопустимо да се гласува за Турците.

Пък и оня мазния Доган няма да помогне той просто ще се присламчи към управляващите.

Гласа ми отива за БСП-БКП с цел да се отървеме от ГЕРБ-БКП.

После ще се отърваваме от БСП-БКП с някоя друга комунистическа партия и така в омагьосан кръг.

Трагедията без край.

Тримата Глупаци - Умното Село
          http://www.vbox7.com/play:dab095e3

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            http://www.investor.bg/centralna-i-i...urciia,134385/

Ей на, и на тия вече само може да им дишаме прахта.
            Ирония на историята. Време оно сме били най процявтяващата провинция на загнилата им империя, а сега - най окаяното място на Балканите.

Днеска здраво ме е налегнал песимизма. Дано само числото 13 да е.

Симов - да вземем да поканим Ердоган за премиер ли
            Щото алтернатива на твоя любимец ББ наоколо не виждам....той и на туй се надява де, не е прозт.
            Па ще им пратим наш Доган, той ще ги "оправи", белким си сближим стандартите тогава
            Те пък щото ще го търпят наш Доган да им се фали по телевизора с обръчите си и с консултантската си дейност.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• http://www.investor.bg/centralna-i-i...urciia,134385/

Ей на, и на тия вече само може да им дишаме прахта.
              Ирония на историята. Време оно сме били най процявтяващата провинция на загнилата им империя, а сега - най окаяното място на Балканите.

Днеска здраво ме е налегнал песимизма. Дано само числото 13 да е.

Симов - да вземем да поканим Ердоган за премиер ли
              Щото алтернатива на твоя любимец ББ наоколо не виждам....той и на туй се надява де, не е прозт.
              Па ще им пратим наш Доган, той ще ги "оправи", белким си сближим стандартите тогава

Коментар

• Lyudmil Stoychev :

Много бих искал, драга редакция, не да продам, а да подаря своя бъбрек. Но съм принуден да търся купувач - иначе и без друго ще умра от гладна смърт в нашата "социална" държава.
                Знам, че никого не интересува тъпата ми историйка. Нямам пари, нямам семейство и приятели, нямам нищо. Работа никой не ми дава, държавна или частна, последните ми спестявания се стопиха и в момента имам средства само за двайсетина дни. След това? Благодарен съм на държавата ни за избора, който ми предоставя - да се самоубия, да започна да прося или да обявя гладна стачка пред общината. /И в трите случая хуманното ни общество само ще регистрира събитието, без да трепне и мускулче по каменната му муцуна/.
                А като продам бъбрека си, ще спася един човешки живот, нали така? То всъщност не е и продажба, моля се само на тоя, който ще получи бъбрека ми, да ми намери някаква работа. Не искам банкови сметки, коли и апартаменти -
                просто моля за уж записаното в Конституцията право на труд, за който да получавам заплата.

Щото иначе никой и пръста си не помръдва за мен. За мое нещастие не съм бездомен пес, за да се грижат за мен специални фондации, не съм и природен феномен, за да ме включат еколозите в някой проект и да ми отпуснат пари. Аз съм едно социално нищо на 50, метър и деветдесет на деветдесет, без особени белези, и имам само един бъбрек за продажба... Чакам да стане чудото и някой да се сети за мен, но в демократичната ни държава никога не стават чудеса.
                Не знам, сигурно ще има купувачи за бъбрека ми, чувал съм, че много българи се нуждаят от трансплантация. Чувал съм и че няма да е опасен за мен животът с един бъбрек, а организмът ще се приспособи към новите условия.
                Само ще помоля купувача си да ми намери работа. И, ако може, това да стане до двайсетина дни...

Коментар

• До MSIMOV

MSIMOV: "Просто се дразня, че Борисов ме измами да гласувам за него и му пожелавам да му опадне косата до скалп, да получи хемороиди и да не може да си седне на задника, стомаха му да се скапе от колит, гастит и язва едновременно и да не може да се уяжда както си иска."

Като чета какви клетви си му отправил, мисля си: дали на следващите избори няма да гласуваш за други Б.Борисов. И ще се окаже че пак са те измамили
                  Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• "Две свирепи катастрофи с мотори вдигнаха на крак полицаи и лекари в „Пирогов”. Първият инцидент е станал в следобедните часове вчера, когато двама бясно каращи мотористи са успели да се натресат едновременно в една и съща кола. Двамата си спретнали гонка на улица "1" в столичния квартал "Бистрица", близо до "Околовръстното шосе". И двамата мотористи са много тежко пострадали, единият е със счупен гръбнак и с опасност за живота.

Зверска катастрофа отново с участието на мотор стана и на бул. „Брюксел” в посока на летището. 26-годишен мъж налетял с мотора си върху автомобил и след удара е с откъсната до лакътя дясна ръка. Останалата част от крайника му е с натрошена кост до рамото. Разплисканата кръв от младежа е била толкова много, че хората от спешната помощ трябвало да измият основно линейката."

Ах колко пъти съм бил свидетел как мотористи нарочно форсират моторите си покрай спирка на градския, как бясно поемат на зелено по Цариградско, как карат по пътищата в страната. Катастрофа било според журналистите. Аз му викам възмездие.
                    Законите на държавата може и да не ги спазват, но от законите на физиката измъкване няма.

Коментар

• Борисов за да си прави рейтинг и когато му изнася може спокойно да натопи някой без да е виновен.

Натопиха шефа на НЕК ама той ги направи за смях. Е после беше уволнен.

И в децата си ще се кълне докато ви гледа в очите и пак ще ви лъже като дърт циганин.

Нямате си ни най-малка представа колко измамен и опасен човек е субекта Борисовски.

Коментар

• Един ден Борисов ще бъде хванат в това, че сам си скалъпва МВР новини за да си прави рейтинг и тогава ще бъще неговото пълно падение.

Дано чуждите граничните пунктове извадят документ, че са проверявали комбайна с подобна машина или същата.

Такъв срам я чака България когато Борисов бъде хванат в скалъпване на МВР новини, че Шенген няма да го видим и след 100 години.

Не, че и в момента Борисов не е хванат в скалъпване на МВР новини. Мога да дам поне 3 примера.

Ех прости Българино виж докъде се докара Борисов да те управлява.

Коментар

• Магистрали и борба с измислената престъпност това е целия ПИ АР на Борисов от както е на власт.

А реално истината е съвсем друга. Извади се доклад за разкриваемостта на престъпленията и той беше плачевен.

Обаче като се направи някой такъв случай да се изтъпанчи Борисов веднага и да почне да обяснява как некадърното му управление веднага лови престъпниците и народа вика ура.

На мен Борисов ми е напълно ясен що за стока е и списъка с неразкритите престъпления не е никак къс.

Проблема е, че народа БЪРЗО ЗАБРАВЯ ЛОШИТЕ НОВИНИ И ГЛЕДА ДА ПОМНИ САМО ДОБРИТЕ.

Изобщо не ми пука какво мисли народа. Просто се дразня, че Борисов ме измами да гласувам за него и му пожелавам да му опадне косата до скалп, да получи хемороиди и да не може да си седне на задника, стомаха му да се скапе от колит, гастит и язва едновременно и да не може да се уяжда както си иска.

Коментар

• Аз ви казвам, че ни управлява изключително мръсен и опасен човек.

Бандата дето обрала заложна къща почнали арестите по домовете 7 минути след обира.

Отвратително лъжливо гадно изедническо Борисово управление дето половин година не можа да разбере кой е убиеца на Яна. Ще ми говори, че знаели кой ще извърши грабеж.

Сами си ги организират. Сами си ги извършват. Чист Пи Ар

Същото важи и за уж задържаните митнически служители. Скапано прогнило измамно и некадърно изедническо Борисово управление.

Отврат. Народа ни е некачествен като цяло това е вярно но чак пък да заслужава отвратителното Борисово управление е нередно.

Коментар

• Бременна жена в кома още чака помощ от здравната каса

30 000 евро са необходими за лечението на 27-годишната Станислава Христова
                              Историята на 27-годишната Станислава Христова е потресаваща. Момичето постъпва е болница „Света Марина” във Варна бременна в петия месец и след прекаран инсулт. На 9 април младата жена получава мозъчен кръвоизлив и постъпва в отделението по реанимация в болницата.
                              Станислава била адекватна и се чувствала добре. През това време се оказало, че лекарите не дават големи гаранции за пълното й възстановяване. Ако тя бъде оперирана, можело да загуби зрението си или говора, дори имало опасност от фатален край.

От варненската болница поискали от Министерството на здравеопазването да съдействат, за да бъде командирован италиански професор, който да извърши изключителното сложната операция. За сложната интервенция били нужни 30 000 евро, а докато близките на младата жена и лекарите от болницата чакат, Станислава получава втори инсулт.

В рамките на 20 дни жената получава два инсулта, като след втория изпада в кома, а парите за операцията още не са отпуснати от Здравната каса. Станислава Христова има дъщеря, която е само на 7 години

Last edited by badboy333; 05.05.2012, 21:43.

Коментар

Working...
                              X