IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво става в тази държава ?Къде живеем?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дянков лъжеца и Борисов най-големия манипулатор в държавата.

Току що ме уведомиха, че са дали заповедите за новите заплати в бюджетните.

Пълна лъжа е това, че има увеличение с 30%. Няколко процента се е увеличила заплатата до 3%

Лъже като арменски поп. Вкарали са класа в основната заплата. Въпреки, че не е бил в основната заплата класа се е зачитал. Тъй, че тия шашми и маневри са чист прах в очите на хората.

Минималната заплата се дига за да се обезцени труда на хората и така една чистача да взима вече колкото една медицинска сестра и една учителка.

Пенсионерите прах в очите заради изборите досега ги държаха на просешка тояга.

И простия народ УРА УРА УРА щото е прост не за друго.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Новината е малко стара, но ме потресе http://btvnews.bg/kriminalno/29-godi...rababa-si.html
      Имам чувство, че живеем сред изроди на всяка крачка.

Коментар

• Работничките в шивашката фирма „Артекс" са подложени на психически тормоз, съобщава всекидневникът „24 х 7 Родопи". Работят по 10-12 часа в ужасна жега, без почивни дни и заплащане на извънреден труд. Заплатите им са около 300 лева, на всичкото отгоре всеки ден пътуват за базата на фабриката, която се намира в Кърджали, в цеховете на бившата „Булфанко". Напрежението на работното място е толкова огромно, че повечето напускат работа, но въпреки това им се налага да потърсят и психиатрична помощ, разказват потърпевши от условията на работа в немската фирма.
        Според разказа на потърпевшите, положението и в другите два шивашки цеха – „Върбица" и „Алтекс" е идентично. Преди около две седмици работничките от последната фирма били задържани на работните си места близо 24 часа без прекъсване. Оправданието на отговорниците в цеха било, че трябвало да изпълнят спешно поръчка за чужбина.

http://rodopi24.blogspot.com/2012/08/12-300.html
        Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• АИКБ: Диференциран подход към индексиране на пенсиите е крачка назад
          http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...-nazad,138429/

Тепърва ще се разбере, че увеличенията за пенсии и заплати всъщност не са това което Дянков и измамния Герб казват.

А това да се дига минималната заплата единствено ще доведе една чистачка накрая да взима колкото една учителка.

Толкова измамно управление България не е имала от 1997-ма година досега.

Коментар

• Без автомобили в Морската градина на Варна от днес 6 авг 2012
            http://www.dnes.bg/stranata/2012/08/...ot-dnes.165543

Много готина снимка.

Коментар

• Аз бащицата ваша ви заявявам, че нема да се разплащам с държавните учреждения и бизнеса. Аз бащицата ваша тея пари съм ги предоставил на определени банки да оперират с тах и да печелбарстват съответно и аз, защото майта воля е волята небесна и няма друга освен нея. Мене не ме интересува, че народа може да пукне и бизнеса да фалира, икономиката да се съсипе, защото аз съм бащицата ваша и вие трябва да ме обичате и да ми се радвате винаги когато видите моята мазна самодоволна физиономия.

Резултатите от действията ми са, че само НАП намали приходите си с 1 милиард лева за 2010-та спряо 2009-та. Тея пари ще рефлектират навсякъде и ще доведат до орязване на разходите. По малко пари повече проблеми.

100 милиона прибрани от пенсионните фондове в държавата.
              Резервите на здравната каса бог да ги прости.
              Добре, че се дигна шум до небето когато се посегна и на сребърния фонд та не знам до момента конвертираха ли го в ДЦК или още не са.

Магистрали за сметка на народа. Що битум и асфалт се купува от Вальо Златев и Нефтохим не е истина. Простия народ така и не разбра, че и магистралите не се строят за него а се строят за да се прави оборот на Нефтохим.

Жалко за народа който затъва с всеки ден а това е само 3 години досега.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                Мотото на Бащицата: Геноцид и магистрали.

Мотото на Хитлер: Геноцид и магистрали.
                Що плюеш Хитлер
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Симов, не сравнявай Бойко с Хитлер, че ще накараш много народ да гласува за него !

Коментар

• Открийте разликите.

Мотото на Бащицата: Геноцид и магистрали.

Мотото на Хитлер: Геноцид и магистрали.

Коментар

• Хляба поскъпна с 10%

Фермери очакват тежка година за зърно-производството
                      http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...stvoto,134811/
                      -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      добив от 3.5 млн. тона пшеница, вместо планираните 4 млн. тона и понасяне на загуби в бранша

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Аз лично ще гледам да следя дали това е така. Или пак лъжеме нещастния прост гърчещ се народ с цел да го обереме с още.

Коментар

• Цялото управление в момента е предимно всекидневно само лоши новини и няколко магистрали. Метрото се почна още от Царя и Доган после и от тройната и всяко едно управление щеше да го направи.

Е как народа да е щастлив с такъв управник.

Коментар

• Ето в каква държава живеем - тази на мафията - http://alchemicaltechnologies.blogsp...g-post_29.html

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                            Тва от снимката е нашия велик водач. За 3 години управление вече шкембака му е двоен.

Същото се наблюдава и при Дянков
                            Това е доста характерно за българската политическа "класа."

Влезат в "голямата политиката" и вместо да отслабнат от труд, напрежение, нерви и т.н., по незнайни причини удвояват килограмите.

Помните ли Тарио Магарински какво стройно синьо комсомолче беше?

Ето го тук вече опитен дупетатин-шопар.
                            Пред него е Павел Чернев, да не ги объркате...

Обяснява го с това, че спрял цигарите...

Вредна е тази работа политиката, изтощаваща.
                            Last edited by vmankov; 29.07.2012, 17:58.

Коментар

• Пребоядисано БКП, че и по-зле.

Врагове искат да откъснат децата от вярата
                              Пловдивският митрополит Николай критикува в проповед законопроект
                              http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/0...viarata.165009

Пловдивският митрополит Николай остро разкритикува текст от проект на Закон за детето, забраняващ въвличането на деца в религиозни дейности по време на проповед в Смолян днес.

Това би означавало не само да се забрани вероучението, но и да забраним на родителите да кръщават децата си, да забраним на децата да се кръстят, посочи той.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Прав е. ГЕРБ се превръща в по-вредно за България и от БКП което дори то не си позволи да направи това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Ти би ли издал и изпълнил смъртна присъда?
                                На човекът убил или изнасилил детето ми ли? Не, не мога да я издам. Просто ще я изпълня

Коментар

Working...
                                X