IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трибуна ли е Investor.bg на дребния инвеститор ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Re: Трибуна ли е Investor.bg на дребния инвеститор ?

Колко му е да се пусне : Изпратихме въпросите свързани с това, това и това до БФБ-София, но досега няма отговор или отказаха коментар.
      Както спомена някой ако това бе станало то нямаше да има такъв тип тема. Отговорността от Инвестора падаше върху БФБ.

Коментар

Първоначално изпратено от Jekata
        Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
        И какво мога да направи медия, като само брокерите виждат офертите в дълбочина?
        Да препрограмира Xetra или да препрограмира COBOS?
        По същата логика, може медия да бъде обвинена, че не се е преборила с бедността в света или не е накарала слънцето да намали интензитета си, за да не причинява глобалното затопляне.
        Какво по точно трябва да направим по проблемите освен да ги отразяваме?
        Отразили сме че не за всички са в дълбочина офертите и т.н.
        Питали сме БФБ за промяна, казаха че така ще е.
        Няма петиция, която да отразим или каквото и да е.
        Какво точно трябва да направи една медия?
        Да отразява или нещо друго?

Марияне, много добре знаеш какво имам предвид. Далеч съм от мисълта, че се вся и всьо. Просто както ги имаше предходните статии за Xetra (за които съм благодарен), така можеше да има и синтезиран отговор по наболелите въпроси. Досега такъв като долния нямаше и затова се роди тази тема. Колко трудно щеше да е на 3-ия ден да има нещо подобно : Питали сме БФБ за промяна, казаха че така ще е.Как се взема интервю от някого, който не иска да говори?
        +1 И БАЛИП да четат какво пишем, щото хич не са готови за понеделник, щеше се наложи ново събрание да правят , че да ги сметя тези старчоци от СД на борсата
        Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

И какво мога да направи медия, като само брокерите виждат офертите в дълбочина?
          По същата логика, може медия да бъде обвинена, че не се е преборила с бедността в света или не е накарала слънцето да намали интензитета си, за да не причинява глобалното затопляне.
          Марияне, много добре знаеш какво имам предвид. Далеч съм от мисълта, че сте вся и всьо. Просто както ги имаше предходните статии за Xetra (за които съм благодарен), така можеше да има и синтезиран отговор по наболелите въпроси. Досега такъв като долния нямаше и затова се роди тази тема. Колко трудно щеше да е на 3-ия ден да има нещо подобно : Питали сме БФБ за промяна, казаха че така ще е.Как се взема интервю от някого, който не иска да говори?

Коментар

И какво може да направи медия, като само брокерите виждат офертите в дълбочина?

И какво мога да направя, за да се оправят цветовете в кобоса?
            Интервю?
            Как се взема интервю от някого, който не иска да говори?
            Няколко пъти отправях питането. Не е само до цветовете. Фундаменталния за мен проблем е разнопоставеността на брокера и кобоса. Тия няколко пъти или питания на още поне 10 човека можеше да има някакъв отзив от този тип. За това става въпрос защото като го няма отзива и виж какви мисли ми идват в главата и не само на мен. А са оправдани в случая. Не е заяждане цялата тема, а просто да вървим към по-добро

Коментар

• Първоначално изпратено от 0007
              На крив кобос, и цветовете му пречат хахаха
              Говори си, не ми пречиш
              Прави го обаче в темата за петрола. За друго става въпрос тук.

Коментар

Интервю?
                Няколко пъти отправях питането. Не е само до цветовете. Фундаменталния за мен проблем е разнопоставеността на брокера и кобоса. Тия няколко пъти или питания на още поне 10 човека можеше да има някакъв отзив от този тип. За това става въпрос защото като го няма отзива и виж какви мисли ми идват в главата и не само на мен. А са оправдани в случая. Не е заяждане цялата тема, а просто да вървим към по-добро

Коментар

• На крив кобос, и цветовете му пречат хахаха

Коментар

Интервю?

Повод за тия размисли са неадекватното отношение на медията вече 10-ина дни след пускането на Xetra-та. Въвеждането на новата система породи редица въпроси. Едните от техническо естество като майндъра, цветово изменение в офертите, часа, кирилицата и т.н., а други възникнаха в контекста на ефективния и прозрачен пазар. Визирам възможността на брокерите да виждат цялата дълбочина за разлика от дребния инвеститор с кобос ограничен до първите 10 ценови равнища.
                    Тези въпроси бяха поставяни десетократно в няколко теми. Само аз на няколко пъти адресирах постове към Мариян Йорданов в тези няколко теми, но нито един отговор не получих.
                    Възникна въпросът доколко обективна медия е Инвестора и доколко отразява интересите на дребните инвеститори, които чрез кликовете си качват рекламните приходи, а и допринася за повишаване на нивото на капиталовия ни пазар. Към момента за съжаление щраусът е заврял главата си в пясъка.
                    Който има мнение по въпроса да заповяда !

Ами ето това кажи, потърсих този и този за мнение от борсата, по тези и тези въпроси, обаче за сега или въобще отказа. И така отговорността остава за тяхна сметка и отпада от инвестор!
                    Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Като прочетоха вместо вас новите правила на БФБ и ви ги представиха в лесен за възприемане вид бяхте доволни, нали? А сега ги плюете.......
                      Аз на черното бяло не мога да кажа. Но можеш ли ти да го направиш в описаното в поста. Правилата на няколко места бяха "смляни". От друга страна мисля, че всеки сам си ги е прегледал "за всеки случай". Да, няма нито една медия мисля до момента да е поставила тези въпроси, но с оглед на този форум доста по-лесно стигат настроенията на част от пазарните участници и както казва Мариян : "Благодаря, дадохте ми идея за нещо!"

Коментар

Интервю?

Повод за тия размисли са неадекватното отношение на медията вече 10-ина дни след пускането на Xetra-та. Въвеждането на новата система породи редица въпроси. Едните от техническо естество като майндъра, цветово изменение в офертите, часа, кирилицата и т.н., а други възникнаха в контекста на ефективния и прозрачен пазар. Визирам възможността на брокерите да виждат цялата дълбочина за разлика от дребния инвеститор с кобос ограничен до първите 10 ценови равнища.
                        Тези въпроси бяха поставяни десетократно в няколко теми. Само аз на няколко пъти адресирах постове към Мариян Йорданов в тези няколко теми, но нито един отговор не получих.
                        Възникна въпросът доколко обективна медия е Инвестора и доколко отразява интересите на дребните инвеститори, които чрез кликовете си качват рекламните приходи, а и допринася за повишаване на нивото на капиталовия ни пазар. Към момента за съжаление щраусът е заврял главата си в пясъка.

Коментар

• Като прочетоха вместо вас новите правила на БФБ и ви ги представиха в лесен за възприемане вид бяхте доволни, нали? А сега ги плюете.......
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Нека поясня, че става въпрос медията, а не форума. Да се има предвид при гласуването и нека не бъде опорочавано

Коментар

• Форума на Инвестор е трибуна на дребния инвеститор , иначе - НЕ.
                              Другото , което си написал аз съм ЗА +1

Коментар

• Трибуна ли е Investor.bg на дребния инвеститор ?

0
                                3. Не мога да преценя
                                0%
                                0
                                2. Не
                                0%
                                0
                                1. Да
                                0%
                                0
                              Working...
                              X