ДА
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трибуна ли е Investor.bg на дребния инвеститор ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от katФорума на Инвестор е трибуна на дребния инвеститор , иначе - НЕ.
Другото , което си написал аз съм ЗА +1
Лесните пари поприварсват и е логично да изчезнат up-даun навиячите
';-)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Само четаПървоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от kefalaКакво Е бе Импе!!!Ти имаш 12000,други по-малко!!!
А Инвесторът го обичам, не мога да си представя животът си без същият... :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мариян ЙордановПървоначално изпратено от psycoholicT+2 или Т+3 -> въпроса е, че няма ликвидност! Разкажи ни повече в сочна и вълнуваща статия и после я дай да я коментираме във форума ;-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Re: Трибуна ли е Investor.bg на дребния инвеститор ?
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от attПървоначално изпратено от Мариян ЙордановПървоначално изпратено от JekataКолко му е да се пусне : Изпратихме въпросите свързани с това, това и това до БФБ-София, но досега няма отговор или отказаха коментар.
Както спомена някой ако това бе станало то нямаше да има такъв тип тема. Отговорността от Инвестора падаше върху БФБ.
и вътре изброени въпросите
Лично аз съм пращал въпроси на поне 100 директори на публични дружества, говорил съм си с някой от тях, обещавали са, говорил съм с други техни служители, обещавали са, други не са обещавали
Но не пускам че еди кой си не иска да даде интервю, защото редакцията не дава Иначе на мен не ми пречи да кажа, че някой не иска да говори, но няма такова нещо в професионалните медии, освен при някакъв повод. Но тук БФБ си е казала "Това е"
какво повече да каже? не просто го е казала, но и го е направила така и съответно БАЛИП днес каза че иска да сменя ръководството
Коментар
-
Първоначално изпратено от attПървоначално изпратено от Мариян ЙордановПървоначално изпратено от JekataКолко му е да се пусне : Изпратихме въпросите свързани с това, това и това до БФБ-София, но досега няма отговор или отказаха коментар.
Както спомена някой ако това бе станало то нямаше да има такъв тип тема. Отговорността от Инвестора падаше върху БФБ.
Лично аз съм пращал въпроси на поне 100 директори на публични дружества, говорил съм си с някой от тях, обещавали са, говорил съм с други техни служители, обещавали са, други не са обещавали
Но не пускам че еди кой си не иска да даде интервю, защото редакцията не дава Иначе на мен не ми пречи да кажа, че някой не иска да говори, но няма такова нещо в професионалните медии, освен при някакъв повод. Но тук БФБ си е казала "Това е"
какво повече да каже? не просто го е казала, но и го е направила така и съответно БАЛИП днес каза че иска да сменя ръководствотоBULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мариян ЙордановПървоначално изпратено от JekataКолко му е да се пусне : Изпратихме въпросите свързани с това, това и това до БФБ-София, но досега няма отговор или отказаха коментар.
какво повече да каже? не просто го е казала, но и го е направила така и съответно БАЛИП днес каза че иска да сменя ръководството
Коментар
-
Първоначално изпратено от JekataКолко му е да се пусне : Изпратихме въпросите свързани с това, това и това до БФБ-София, но досега няма отговор или отказаха коментар.
Коментар
Коментар