Първоначално изпратено от niki5
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови правила във форума на Investor.bg
Collapse
X
-
niki5
ti da ne se zanimash s first to default constructions
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от niki5Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от niki5Първоначално изпратено от orchisНапълно съм съгласен с всички, коит изказват опасения за двоен стандарт. Имам следните въпроси към екипа на Investor.bg
1) Споменавате че модераторите (ще) са повече от един. Как смятате да осигурите обектнивността, единността на критериите и моралните ценности на всеки един от тях? Някакъв специален курс ли ще минават? Сертификат ли ще получат?
v tezi producti ne sam se nabutal oste
Aide koga ste ma pokanjat ot investora- da iznesa seminar varhy retail structure products- the next level za bg invetora
pak credit linked notes ne sa za men oste- tuk v germanija gi napraviha dostapni za retails. Naprimer moga da si kupja multi credit linked notes varhu bmw, porsche i Daimler. ima i varhu strani ot nashija region, no balgarija ne sam ja vidjal oste tam.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Хубаво е да има правила,още по-хубаво е,те и да се спазват!
Да важат за всички,от първия,до последния,без изключения!
Да,сигурно е утопия,но поне на теория би трябвало да е така.Не съм чел темата изцяло,но дано това което се планира е за доброто на форума.Мисля,че всички ще спечелим от това.
пс
Иначе,не зная дали забелязвате какво се случва по другите теми,измамени камили,пипони,мастъровци и други подобни са в стихията си.Както и да е,това едва ли е по темата
Приятни почивни дни на всички
Коментар
-
niki5
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от niki5Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от niki5Първоначално изпратено от orchisНапълно съм съгласен с всички, коит изказват опасения за двоен стандарт. Имам следните въпроси към екипа на Investor.bg
1) Споменавате че модераторите (ще) са повече от един. Как смятате да осигурите обектнивността, единността на критериите и моралните ценности на всеки един от тях? Някакъв специален курс ли ще минават? Сертификат ли ще получат?
v tezi producti ne sam se nabutal oste
Aide koga ste ma pokanjat ot investora- da iznesa seminar varhy retail structure products- the next level za bg invetora
pak credit linked notes ne sa za men oste- tuk v germanija gi napraviha dostapni za retails. Naprimer moga da si kupja multi credit linked notes varhu bmw, porsche i Daimler. ima i varhu strani ot nashija region, no balgarija ne sam ja vidjal oste tam.
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от niki5Първоначално изпратено от orchisНапълно съм съгласен с всички, коит изказват опасения за двоен стандарт. Имам следните въпроси към екипа на Investor.bg
Aide koga ste ma pokanjat ot investora- da iznesa seminar varhy retail structure products- the next level za bg invetoraНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Егати, не съм предполагал, че това ще е най-коментираната тема на деня
Инвестор-а затягат мерките във форума с цел очевидно да стане по-полезно и приятно място за споделяне на мнения. А тука цял ден се ръсят какви ли не глупости и то предимно от тези хора, които усещат, че ще бъдат най-засегнати от новите мерки явно Подкрепям kif, че за някои участници единственото решение е бан !!!
А да не говорим пък, че някои искат и психологически профил на модераторите да им се представи... Еми естествено, че ще приемат такава политика, каквато те преценят. На мен лично ще ми хареса ако ограничат безмислените теми и разговори до минимум и ще опитам да допринеса за това, както съм го правил и досега - с ЛС на модератора. Приканвам и всички останали участници да направите същото.
П.С. Петък вечер е, стига сте седели пред тези компютри, излезте се разтоварете малко. Аз лично това смятам да направя. Приятна вечер
Коментар
-
niki5
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от niki5Първоначално изпратено от orchisНапълно съм съгласен с всички, коит изказват опасения за двоен стандарт. Имам следните въпроси към екипа на Investor.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиИмаме прекрасна азбука и само тоталното невежство и неграмотност се прикриват като се пише на олигофреница. Но невежеството си е невежество и никаква олигофреница не може да го скрие.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5Първоначално изпратено от orchisНапълно съм съгласен с всички, коит изказват опасения за двоен стандарт. Имам следните въпроси към екипа на Investor.bg
1) Споменавате че модераторите (ще) са повече от един. Как смятате да осигурите обектнивността, единността на критериите и моралните ценности на всеки един от тях? Някакъв специален курс ли ще минават? Сертификат ли ще получат?Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchisНапълно съм съгласен с всички, коит изказват опасения за двоен стандарт. Имам следните въпроси към екипа на Investor.bg
1) Споменавате че модераторите (ще) са повече от един. Как смятате да осигурите обектнивността, единността на критериите и моралните ценности на всеки един от тях? Някакъв специален курс ли ще минават? Сертификат ли ще получат? Надявам се не се изхожда от идеята, че всеки, който прочете Правилата вече може да е модератор.
2) Как точно (ще) оценявате работата на тези хора? В смисъл дали я вършат добре - от което им зависи заплатата. По брой изтрити мнения?!?!?
3) Има ли отделен (независим) контрол върху дейността им? Т.е. ако някой изтрие мнение, което не е трябвало да трие, какво следва? Кой ескалира процеса до началника на модератора? Друг модератор?!?!?
4) Ако се появят критики към Investor.bg кой точно ще реши дали те трябва да останат?
Тъй като дълбоко се съмнявам, че сте си задавали подобни въпроси, се надявам да преосмислите отговорността, която следва от подобни действия. Ще се радвам, ако получа ясни отговори.
И още: Наложената цензура не е ли от финансов интерес на Инвесторр.БГ????Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
niki5
Първоначално изпратено от orchisНапълно съм съгласен с всички, коит изказват опасения за двоен стандарт. Имам следните въпроси към екипа на Investor.bg
Коментар
Коментар