IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще се случи на БФБ ако утре го няма форума на Инвестор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kork
    Първоначално изпратено от boshko
    Не думай! Дано не изчезне най-важната тема - Бисери и Вицове, че тогава я закъсахме.
    boshko,майтапа настрана,но /колкото и на нас да ни се струва безумно/ има хора които наистина взимат решенията си на база на този форум.Интресно ми е,ако утре няма кой да им казва какво да правят,какво ще се случи?
    Честно да ти кажа, съмнявам се че нещо (било то добро или лошо) ще се случи.
    В рамките на няколко дни ще се намери форум-заместник и ще се почне старата песен на нов глас.

Коментар

• Ще намалеят глупостите и по вестниците, щото сега разни тъпи журналисти директно преписват от форума. И като попаднат на някое от тъпите мнения, и като го "изредактират" малко, и се ражда такава глупост, че ум да ти зайде....
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
        Новите тенденции са следните:

- част от участниците спамят с "Ъп ъп ъп..." ; "От утре излитаме"; "Ех, защо нямах малко кеш"

-друга част с "SOFIX-а на 800" ; "Ще си купя EUBG като стигне 2.50" ; "Как сте се набълбукали хахахахаха"

След това неизбежно представители на двете групи се сдърпват и изсипват 2 страници с обиди, подходящи за тийн-форум или форума на gol.bg.

От време на време някой от участниците се опитва да анализира и да напише нещо полезно, но шансът да попаднем на мнението му, измежду останалите е доста минимален...

Добре дошъл в НОВИЯТ ФОРУМ, kork
        ............:-(

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
          Новите тенденции са следните:

- част от участниците спамят с "Ъп ъп ъп..." ; "От утре излитаме"; "Ех, защо нямах малко кеш"

-друга част с "SOFIX-а на 800" ; "Ще си купя EUBG като стигне 2.50" ; "Как сте се набълбукали хахахахаха"

След това неизбежно представители на двете групи се сдърпват и изсипват 2 страници с обиди, подходящи за тийн-форум или форума на gol.bg.

От време на време някой от участниците се опитва да анализира и да напише нещо полезно, но шансът да попаднем на мнението му, измежду останалите е доста минимален...

Според мен много и от по-старите участници се усетиха, че много новаци са навлезли и се опитаха да има дават акъл, мнения и теми за размисъл. Всеки по-наблюдателен знае за какво иде реч. Аз като по-нов, също наблюдавам това явление...дори и най-новите форумци узнаха, че идват постоянно още по-нови участници и намират смисъл във викането като пред ресторант на Слънчев Бряг. Това си мисля аз.

Коментар

• Re: Какво ще се случи на БФБ ако утре го няма форума на инве

Първоначално изпратено от Keyser Soze
            Понеже 90% от участниците в форума не го възприемат по начина ,по който би следвало! Използват го предимно за психическо раз/на/товарване,освобождаване на стрес,губене на време или нещо в тази насока!Освен това в България има доста хора ,които просто нямат работа през работно време ...на други просто им е интересно...трети просто обичат винаги да са в опозиция ,независимо за какво става дума
            Лично моето мнение е ,че ако утре го няма форума ще се случи точно това,което се случва напоследък-АБСОЛЮТНО НИЩО!
            aaaaaa. Soze.... obi4ainio nezapodozreni ... nai.setne neshto vqrno da kajesh!

Коментар

• ще се вдигнат относително, разбира се.
              няма да има хората хъде да четат глупости на търкалета

Коментар

• shte se zaformqt sedqnki v gradinkite, parkovete, kru4mite i kafenetata...

sve mesta na prosperirali "investitori" i "spekulanti".....
                kakto edno vreme se politikanstvashe na bira i shah po parkove i pred bani i kak se raziskvaha taktikite na bulgarskite veliki futbolisti!

sega ve4e shte sa "cobos"-i......

PS. ala onezi,deto izprashtaha ORGH da se meri s nqkoq Super Nova!

Коментар

• Първото, което ще стане е че ще паднат акциите на инвестора .. хахаха !

Ми да го закриват, казано честно, ако някой си взема решенията на базата на писаници в форума - още по зле за него.

Коментар

Първоначално изпратено от kork
                    Отдавна не бях чел темата за оптимизма а и въобще повечето теми в този форум.След като си изгубих няколко часа в четене,равносметката е следната-90% небивалици и глупости и 10% добри и обосновани мнения.Резонно,аз веднага започвам да си задавам някой въпроси.Едва ли съм първият който си ги задава,но четейки темите просто не мога да не остана с впечатлението,че във форума напоследък се вихрят много колоритни участници.От доста години чета форума,но толкова /без/интерсни никове и толкова волнодумство не бях дори и предполагал,че може да се прочете тук.

Очаквам с интерес да прочета мненията и на други участници.Може пък и да съм в голяма заблуда и заради това,че не следя темите редовно,да съм изпуснал новите тенденции във форумстването.

Понеже 90% от участниците в форума не го възприемат по начина ,по който би следвало! Използват го предимно за психическо раз/на/товарване,освобождаване на стрес,губене на време или нещо в тази насока!Освен това в България има доста хора ,които просто нямат работа през работно време ...на други просто им е интересно...трети просто обичат винаги да са в опозиция ,независимо за какво става дума
                    Лично моето мнение е ,че ако утре го няма форума ще се случи точно това,което се случва напоследък-АБСОЛЮТНО НИЩО!
                    "Най-големият номер на дявола бе да убеди света,че не съществува!"

Коментар

• Новите тенденции са следните:

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                        Не думай! Дано не изчезне най-важната тема - Бисери и Вицове, че тогава я закъсахме.
                        boshko,майтапа настрана,но /колкото и на нас да ни се струва безумно/ има хора които наистина взимат решенията си на база на този форум.Интресно ми е,ако утре няма кой да им казва какво да правят,какво ще се случи?

Коментар

• Хората винаги са имали нужда от лаладжилъци.

Коментар

Първоначално изпратено от kork
                            Отдавна не бях чел темата за оптимизма а и въобще повечето теми в този форум.След като си изгубих няколко часа в четене,равносметката е следната-90% небивалици и глупости и 10% добри и обосновани мнения.Резонно,аз веднага започвам да си задавам някой въпроси.Едва ли съм първият който си ги задава,но четейки темите просто не мога да не остана с впечатлението,че във форума напоследък се вихрят много колоритни участници.От доста години чета форума,но толкова /без/интерсни никове и толкова волнодумство не бях дори и предполагал,че може да се прочете тук.

Очаквам с интерес да прочета мненията и на други участници.Може пък и да съм в голяма заблуда и заради това,че не следя темите редовно,да съм изпуснал новите тенденции във форумстването.
                            Затова борсата пада
                            много случайни хора дойдоха на пазара
                            по форума си личи че все още отиваме на зле

Коментар

• Не думай! Дано не изчезне най-важната тема - Бисери и Вицове, че тогава я закъсахме.

Коментар

• Какво ще се случи на БФБ ако утре го няма форума на Инвестор

0
                                Индексите ще се вдигнат
                                0%
                                0
                                Индексите ще спаднат
                                0%
                                0
                                Индексите няма да се променят
                                0%
                                0
                              Working...
                              X