IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще се случи на БФБ ако утре го няма форума на Инвестор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kif
    Ееее само аз ли смятам, че индексите ще паднат?
    хаххахаааа, обратното трябва да е))

няма да има кой да копи-пейства всички червенеещи индекси от Пакистан и Тумбукту...))

Коментар

• Нищо няма да се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
        Ееее само аз ли смятам, че индексите ще паднат?
        аз също смятам така :lol:
        "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
          Ако модератора чете,нека сложи и трети възможен отговор,че индексите няма да се променят.
          Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
            Добре заварили на всички стари пушки ,е и на някой от новите де,но не на всички

А темата според мен е актуална,защото вече зная за не един и два случая,в които хора взимат решение да купуват/малко случай/ или продават/болшинството случай/ само на базата на това,че някой нещо е написал като коментар.
            За обосновка въобще и дума не може да не става
            Мдаа...страхът е по-силен от разума доста често!
            Та за това и по лесно се манипулира чрез него!
            Оттам и логиката в твоя извод.

Коментар

• Един хубав ден за българската демокрация
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Ordinary Man
                Гледам, че липсва верният отговор в анкетата. Индексите няма да се променят, ще се променят обаче оборотите - ще спаднат още повече. Просто много хора няма да знаят какво да правят... Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.....
                Абе нещо не ми излезна третия възможен отговор на анкетата.Ако модератора чете,нека сложи и трети възможен отговор,че индексите няма да се променят.

А за това,че оборотите ще спаднат не съм съвсем сигурен,според мен по-скоро ще настъпи малък хаос и на база на опита и на грешката доста хора ще разберат какво се прави и какво не се прави на една борса като БФБ.Дори според мен оборотите ще се вдигнат

Коментар

• Е де, недейте закрива форума! Решението е ясно - преди 3 седмици форумец, наричащ себе си Излъганите Камили реши че може да си поиграе като копира чужди никове и си прави диалози сам със себе си! От тогава изчезна, заедно с всичките си клонинги! Мисля, че фокуса се нарича IP ban!
                  Просто Моди трябва да се развихри с метлата!
                  (за съжаление имаше случаи когато Моди се развихри и едни природозащитници ревнаха, че свободата на словото им била накърнена).
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• ТРАГЕДИЯ, ТРАГЕДИЯ... Няма ли форум, няма училище... и няма и обосновка за търговия от неграмотната сган!

Първоначално изпратено от Ordinary Man
                    Гледам, че липсва верният отговор в анкетата. Индексите няма да се променят, ще се променят обаче оборотите - ще спаднат още повече. Просто много хора няма да знаят какво да правят... Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.....

Коментар

• Гледам, че липсва верният отговор в анкетата. Индексите няма да се променят, ще се променят обаче оборотите - ще спаднат още повече. Просто много хора няма да знаят какво да правят... Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.....

Коментар

• Добре заварили на всички стари пушки ,е и на някой от новите де,но не на всички

А темата според мен е актуална,защото вече зная за не един и два случая,в които хора взимат решение да купуват/малко случай/ или продават/болшинството случай/ само на базата на това,че някой нещо е написал като коментар.
                        За обосновка въобще и дума не може да не става

Коментар

• Eвала на Хакинен! Малко слънце след бурята от неграмотници! И да... индексите вероятно ще се повишат, защото посерковците, които излязаха на дъното няма да има къде да плачат... и къде да пишат глупости. А също така - ще остане едно място по-малко, където ще пише какво лайно е БФБ...колко било надцено всичко и дъра-бъра. Те отчетите са вътре. Ама ... първите не седем, а седемнадесет (не сеемнайсе, както някои от грамотните пишат тук) години на хората им липсват. Няма и сметало, за да могат да си преместят фигурките и да видим какво ще стане след това. Коефициенти?! Хм...какво е това животно?!??....

Първоначално изпратено от Hakkinen
                          Новите тенденции са следните:

- част от участниците спамят с "Ъп ъп ъп..." ; "От утре излитаме"; "Ех, защо нямах малко кеш"

-друга част с "SOFIX-а на 800" ; "Ще си купя EUBG като стигне 2.50" ; "Как сте се набълбукали хахахахаха"

След това неизбежно представители на двете групи се сдърпват и изсипват 2 страници с обиди, подходящи за тийн-форум или форума на gol.bg.

От време на време някой от участниците се опитва да анализира и да напише нещо полезно, но шансът да попаднем на мнението му, измежду останалите е доста минимален...

Добре дошъл в НОВИЯТ ФОРУМ, kork

Коментар

• Не ми е работа да давам съвет но все пак.Автора на дадена тема подмпомогнат от инвестора не може ли да сложи някакъв филтър за влизане .И ако има поне 3-4 участващи в темата да допускат нов участник в нея.В противен случай той нама как да влезе и само може да чете.Да стане нещо като клуб.Знаете в клубовете без пропуск не става.И според мен за да те допуснат в дадена тема трябва да си доказал с името си и с писанията си в друг свободен форум какви са ти намеренията

Коментар

• Ееее само аз ли смятам, че индексите ще паднат?
                              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Re: Какво ще се случи на БФБ ако утре го няма форума на инве

Първоначално изпратено от nevermind
                                Първоначално изпратено от Keyser Soze
                                Понеже 90% от участниците в форума не го възприемат по начина ,по който би следвало! Използват го предимно за психическо раз/на/товарване,освобождаване на стрес,губене на време или нещо в тази насока!Освен това в България има доста хора ,които просто нямат работа през работно време ...на други просто им е интересно...трети просто обичат винаги да са в опозиция ,независимо за какво става дума
                                Лично моето мнение е ,че ако утре го няма форума ще се случи точно това,което се случва напоследък-АБСОЛЮТНО НИЩО!
                                aaaaaa. Soze.... obi4ainio nezapodozreni ... nai.setne neshto vqrno da kajesh!

Аз можех да пиша още по темата,но през работно време имам работа
                                "Най-големият номер на дявола бе да убеди света,че не съществува!"

Коментар

Working...
                                X