IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Има ли капитан на кораба-майка?
    Благодаря, Jekata

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      http://www.investor.bg/news/article/119038/261.html

Тризвезден хотел, член на БХРА, ще плаща за музика по 150 лв. на легло за година

ДОБРЕ ЛИ Е?
      Има ли капитан на кораба-майка?

Коментар

• Включете ограничението на редовете в подписа на юзърите, някои гамени влачат след три-буквен пост по цял роман от Достоевски.
        Един ред е напълно достатъчен за "житейската мъдрост" на всеки форумен трол.
        Айде за поетичните хайку натури в политическите теми може и до три. Там така или иначе не влизам.

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/119038/261.html

Тризвезден хотел, член на БХРА, ще плаща за музика по 150 лв. на легло за година

ДОБРЕ ЛИ Е?

Коментар

• Ехооо, оправете си датата за концерта на 8 ЮЛИ.......написали сте ЮНИ.....става въпрос за главното каре...

Коментар

• Здравейте, БФБ-София има технически проблем с разпространяването на данните за сделките. Работят по него.

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                Всичко е нормално, просто няма сделки след това, не е проблема в сайта, няма търговия.
                Глупости
                http://img807.imageshack.us/img807/9744/trades2006.png
                |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                |___________||__|___|)
                (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                  Инвесторе, последните сделки в http://www.investor.bg/trades са към 11:16 часа
                  Всичко е нормално, просто няма сделки след това, не е проблема в сайта, няма търговия.

Коментар

• Инвесторе, последните сделки в http://www.investor.bg/trades са към 11:16 часа
                    |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                    |___________||__|___|)
                    (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• пазари и маркетиране

Привет,

От известно време следя форумите и все нещо ми липсва! Мисля, че ми липсват анализите за вътрешните пазари на стоки и услуги, оразмеряване, движение, обеми... Възможно ли е да се направи форум за пазарни анализи. Форум, който да е в пряка полза на дребния и среден бизнес.

Поздрави: Дурак
                      Вроденият порок на капитализма е неравното разпределение на благата. Вродената добродетел на социали

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Има ли някаква промяна в общите условия за писане във форума?
                        Има ли някакво занижаване в изискванията ви при избор на модератори?

Надявам се това мнение да не бъде изтрито самоволно......
                        Инвесторе, няма ли да получа отговор? Какво се ошумолявате?

Кажете ми защо в Денят на траур се трият мнения, свързани с катастрофата?

Обслужвате нечии интереси ли?

Коментар

• Има ли някаква промяна в общите условия за писане във форума?
                          Има ли някакво занижаване в изискванията ви при избор на модератори?

Надявам се това мнение да не бъде изтрито самоволно......
                          Last edited by anon6706; 16.06.2011, 17:32.

Коментар

• инвестора,
                            продължавам да препоръчвам статии в профила си , които не съм чел .направете нещо по въпроса .
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              само не мога да разбера кво толкова му се връзваш на малоумният БУФЕР ? игнор и готово.сам ще си се върне в кочинката.
                              и мен се опита да ме провокира , след като му казах две три думи накриво преди две години и ме преследваше из всички теми. такива лекета разбират само от едно , НИКАКВО ВНИМАНИЕ, НЯМА ОТЪРВАНЕ ИНАЧЕ.
                              жалко обаче , че ми е градски . прави лошо име на пловдивчани.
                              не можа да събереш балъчета от форума да ти плащат за уроци и си подви опашката

петър караиванов номер 2 ............ в пловдивско изпълнение

хайде, че аз отивам на мача, а вие се успокоявайте една на друга

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                До инвестора !
                                Дондуркате разни ненормални!Така ли?
                                цветанке , виж се какво си написала сутринта

Първоначално изпратено от meche_cveti93, Днес в 11:17
                                П.П. След Сбогом!
                                Едно 17 г. момиче ти пазва че си мръстник а ти като педал се смееш и глезотиш?
                                Понеже докато е в командировка баща ми аз правя сделките в момента няма акции на Българо американска банка!
                                и си помисли кой е ненормалния

Коментар

Working...
                                X