IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Понеже не искате или не можете да се справите с посоченият ник.
    Ако не искате четящите ще намалеят драстично от цирка който стана/става/
    Ако не можете ,тогава не заслужава да бъдете един от най добрите сайтове. Пускам сравнителни постове за броя на никовете който е направил.

Полки ,1912 ,2012 вече си личи че са едно и също лице десетки пъти закрити никови от вашите модератори и пак в сайта.... .
    само не мога да разбера кво толкова му се връзваш на малоумният БУФЕР ? игнор и готово.сам ще си се върне в кочинката.
    и мен се опита да ме провокира , след като му казах две три думи накриво преди две години и ме преследваше из всички теми. такива лекета разбират само от едно , НИКАКВО ВНИМАНИЕ, НЯМА ОТЪРВАНЕ ИНАЧЕ.
    жалко обаче , че ми е градски . прави лошо име на пловдивчани.
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      толкова ли си проста бабо цветано, че до сега не можа да разбереш, дори и всички никове да ми баннат, аз ще си регистрирам нов и ще продължа да пиша спазвайки правилата на форума и осмивайки пишман инвеститорки като теб

бабо цветано, мислиш, че знаеш всичките ми никове
      До инвестора !
      Дондуркате разни ненормални!Така ли?

Коментар

• толкова ли си проста бабо цветано, че до сега не можа да разбереш, дори и всички никове да ми баннат, аз ще си регистрирам нов и ще продължа да пиша спазвайки правилата на форума и осмивайки пишман инвеститорки като теб

бабо цветано, мислиш, че знаеш всичките ми никове

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Понеже не искате или не можете да се справите с посоченият ник.
        Ако не можете ,тогава не заслужава да бъдете един от най добрите сайтове. Пускам сравнителни постове за броя на никовете който е направил.

Полки ,1912 ,2012 вече си личи че са едно и също лице десетки пъти закрити никови от вашите модератори и пак в сайта.... .

Коментар

• Понеже не искате или не можете да се справите с посоченият ник.

Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          привет, крителине

аз лично си мисля, че отдавна трябваше да дойдеш до Пловдив за да изпием бутилка уиски и всичко останало .................. каквото и да означава това

също така мисля, че вече втора година очакваш това W, а това означава, че не си го отиграл добре и няма да има цял бардак с курви както ми обеща

какво ще кажеш сега ти --- как мисля
          Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
          2012 ако си полки не съм забравил за баса и ще те почерпя Виждам, че си се притеснил. След като позасра темата викам обаче д спреш да пишеш тук или админите на тиквестора ще продължават да толерират простотията

Коментар

• много е тежко да си мисирка, да имаш проблеми с психиката и една новина като при БАКБ да те изкара от равновесие и да се изложиш като кифла

Първоначално изпратено от Монти Днес в 10:40 Разгледай мнение
            Постът е от декември 2008....

Три години програмистите не можаха да се справят с форумният терорист и финансов измамник Полки ,1912 ,2012 ,Джак Даниелс...За сметка на това качествените форумци намаляха налоловина и желанията на някой да изложи нещо качествено също!
            Всеки ден ще поствам новият ник и писанията му докато бамнете ,него или мен.
            Първоначално изпратено от meche_cveti93 Днес в 11:17 Разгледай мнение
            П.П. След Сбогом!
            Едно 17 г. момиче ти пазва че си мръстник а ти като педал се смееш и глезотиш?
            Понеже докато е в командировка баща ми аз правя сделките в момента няма акции на Българо американска банка!
            Първоначално изпратено от Монти Днес в 12:27 Разгледай мнение
            Подценяваш спекулантите особенно футболните.
            Те последни влизат и първи напускат кораба защото са най ясно със слабостта на отбора си. Да му мислят инвеститорите особенно дългосрочните в други позиции. Най големи печалби има когато заложиш срещу своя отбор.

Коментар

• Постът е от декември 2008....

Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
              1912 толкова яко са го баннали , че и IP адреса си смених и пак не мога да влезна във форума
              Три години програмистите не можаха да се справят с форумният терорист и финансов измамник Полки ,1912 ,2012 ,Джак Даниелс...За сметка на това качествените форумци намаляха налоловина и желанията на някой да изложи нещо качествено също!
              Всеки ден ще поствам новият ник и писанията му докато бамнете ,него или мен.

Коментар

Днес е почивният ден на модераторите и някакви перверзни зоофили се разхождат и няма кой да ги спре . Колко хора напуснаха заради такива идиоти. В темите няма и двама човека да написат професионално мнение заради посоченият ник!.]
                лекувай се - кажи къде си за да може да ти се помогне - не отива на едно малко момиче подобни думи
                Last edited by 2012; 05.06.2011, 02:38.

Коментар

• Днес е почивният ден на модераторите и някакви перверзни зоофили се разхождат и няма кой да ги спре . Колко хора напуснаха заради такива идиоти. В темите няма и двама човека да написат професионално мнение заради посоченият ник!.

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                  ако има някоя мисирка като теб ще я изклатя винаги
                  Няма ли да поискаш ли 1000 БлаБТ срещу лихва от 12 % без гаранция...
                  А Пирамидо!
                  ]

цветито нали си я клатя когато поискам

Коментар

До ръководството на Инвестор ,докога във вашият сайт ще има условия за финансови престъпления и измами който подлежат на законови санкции!
                    Ето една обява на ник Полки ,Джак Даниелс , 1912 ,2012 и т.н.

Поздрави!
                    съвсем изперка цветанке .......... напиши до прокурорите на баща ти едно доносче какво се върши по тези сайтове

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                    цвети, ти нямаш 18 години или поне акъла ти не отговаря на набора който си обявила - 1993 год.
                    Да ама тате е работел с много апелативни прокурори и следователи на предишната
                    работа !
                    Каза колкото повече пишеш толкова повече хора разбират какъв мръстник си!
                    Каза ,че ще те погне лично този път когато ходи по избори в Пловдив и затова се намесих !
                    Моля, повече да не ми споменаваш името защото нямам нищо общо с теб и не мисля да имам ,съжалямам ,че се регистрирах в този форум да науча нещо за застраховането която професия мислех да избера!
                    Мойте съученици имат повече знания и възпитания от повечето пишещи тук!
                    Включих се в спора защото не ти прави чест да се правиш на палячо и клоун и да заместващ друг човек когото не познаваш.
                    Ще говоря с баба ми да не се използва този псевдоним повече ! Тя има друг и ако иска да пише може него да използва!
                    Беше приятно Булстрад да продам на 340 лв ,беше приятно в началото когато ме взимаха за голяма ,но злобата и завистта след това е уникална !
                    Сбогом !

Коментар

да, берти --- благодаря за отговора

мислех едно лично да ти пусна, но може и тук да те питам

можеш ли да ми услужиш с малко акции срещу лихва ............... например ще ти плащам по 1% месечно което е 12% годишна лихва и ще ти плащам лихвата направо в акции /може и в лева - както искаш/
                      До ръководството на Инвестор ,докога във вашият сайт ще има условия за финансови престъпления и измами който подлежат на законови санкции!
                      Ето една обява на ник Полки ,Джак Даниелс , 1912 ,2012 и т.н.

да, берти --- благодаря за отговора

мислех едно лично да ти пусна, но може и тук да те питам

можеш ли да ми услужиш с малко акции срещу лихва ............... например ще ти плащам по 1% месечно което е 12% годишна лихва и ще ти плащам лихвата направо в акции /може и в лева - както искаш/
                      Поздрави!

Коментар

• Инвестора,
                        случайно си погледнах профила преди малко и с изненада открих, че препоръчвам статии некви, дето дори не съм ги виждал, да не говорим за четене.ако си направите труда да проверите ще откриете , че освен във форума в други страници на сайта не влизам.
                        и ква излиза тя?
                        когато пиша не по темата , в една от малкото теми във форума ви, в които участвам активно ме триете щото е спам , в същото време обаче ми вменявате препоръки за статии , които дори не знам ,че съществуват и това си е в реда на нещата според вас .
                        Last edited by NYSERookie; 04.06.2011, 00:55.
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Защо няма графики при суровините, металите и горивата така както има графики при валутните двойки, индексите и акциите?

Смятате ли ги да въведете графики там където ги няма?
                          някой има ли на идея какви са отговорите на въпросите които поставих наскоро?

Коментар

• Първоначално изпратено от модератор Разгледай мнение
                            За момента няма опция за масово изтриване на коментари
                            от 11 ч до сега още 22 коментара-кого съм разсърдил...
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                              аз съм я избрал тази опция,но няма опция да ги изтрия всичките,а само по един след въпрос -Сигурни ли сте
                              За момента няма опция за масово изтриване на коментари

Коментар

• Първоначално изпратено от модератор Разгледай мнение
                                Здравейте,
                                изберете в блога си опция за одобрение на коментарите от вас. Екипът на Blog.bg ще провери сигнала ви и ще вземе мерки.

Поздрави
                                аз съм я избрал тази опция,но няма опция да ги изтрия всичките,а само по един след въпрос -Сигурни ли сте
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X