If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В интерес на истината “календара”, който отброяваше дните “падна” от главната страница в деня, който бе сменен дизайна на Investor.bg. Дизайнерите решиха, че брояча, а и други надпидси нямат място на главната страница тъй като я правят “тежка” за четене. От друга страна ежедневно доста “независими” медии отброяват оставащите дни от 800-те на Симеон и едва ли е голяма загуба, че Investor.bg не ги брои. Тук може би е място за предложения къде може да бъде сложен календара, без да утежнява обаче главната или друга страница .
Относно моята персона и евентуални назначения нека ги коментираме когато и ако те станат факт!
Много държа (предполагам и не само аз) да получа ясен отговор на две неща:
1. Преди около 2 години в този сайт на видно място имаше календар, който отброяваше колко от 800-тте дни на Симеон остават. Това стоеше и до скоро. Защо го махнахте, или къде е ако не сте го махнали?
2. Няма ли да има конфликт на интереси, или как ще се отрази това на обективността ви, ако Любо Леков стане съветник на Н. Василев и влезе в борда на "Булгартабак"? (потвърдете или опровергайте информацията, която аз лично научих от последния БАНКЕР).
Разбирате, че и двата въпроса са свързани с независимостта в политиката на този сайт.
дали някой не може да помогне, нйакой знае ли дали Нели е още в комисията. Много ще съм благодарен, ако ми кажете на кой телефон мога да я намеря, тука е единственото място от където очаквам отговор.
Коментар