IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Новините на Инвестора

... и освен това въпросните кредити не ги отпуска министерството, а няколко банки. Министерството ги гарантира.

Коментар

• Новините на Инвестора

Инвесторе, ако искате поне малко да запазите авторитета си и да продължим да ви четем новините, бъдете по-прецизни!

Не стига че поствате чужди новини като свои, но явно не гледате. Ето днес има две новини с аналогично съдържание - едната е че Министерство на труда е отпуснало 42 млн кредити, а другата - че същите кредити са отпуснати на малкия бизнес. Защо се потваряте?
      А освен това има и абсурдни разлики - цифрата в заглавието на едната новина е сбъркана.

Коментар

• Nepubli4ni drujestva

V nepublichno drujestvo kak moje da se izpolzva ako ima6 nad 10% i izob6to ima li na4in da se protivopostavi6 na majoritarq

Коментар

• Trade balance

Глупости. Няма никаква (доказана) формула за връзка между търг. дефицит и изменението на валутата.
          Търг. баланс е само един от многото фактори за движението да валутите.

Коментар

• Trade balance

Abe naposleduk sa se navuidili razni politikani v foruma, predlagam da se iztrijat. Tova e ikonomicheski site i na nikoj ne mu dreme za politika!

Коментар

• Trade balance

Shtom e malko za formulata , moje li da se obob6ti ? Ili primero pri dvoino uveli4avane na deficita skolko % bi trqbvalo da padne valutata ? Ili moje bi kam tova trqbva da se pribavi lihvenniq diferencial ?

Коментар

• Trade balance

Ima! No poleto, koeto predostavja investora e mnogo malko!

4NG i uspeh!

Коментар

• Trade balance

Ima li vrazka vav formulen vid m/u izmeneniteto na targovskiq deficit i kursa na valutata ?

Коментар

• zaprazniavane

няма грешка в изчисляване на поскъпването на еврото от дъното при 0.822 през октомври 2001 г.

1.262/0.822-1=53.5%

Коментар

• zaprazniavane

С колко е поскъпнало нещо което е било 0,822 и е станало 1,262?
                      Наздраве!

Коментар

• zaprazniavane

Само преди 2 години (през октомври 2001 г.) еврото се разменяше срещу 0.822 долара, като оттогава поскъпна с 53.5%.

Iavno reportercheto veche e pocherpeno, ama mu e prosteno.
                        Haide nazdrave!!!

Коментар

• Велчев разреши на 14 дружества да имат безмитни ма

........Е кажи ги кой са,де!

Коментар

• втори ЦПТ

Ще могат ли чрез Cobos да се подават пазарни и лимитирани поръчки за дружества на втория ЦПТ?
                            Честита Коледа и приятно посрещане на навата година!

Коментар

• втори ЦПТ

мисля, че наистина е 7-ми, защото от Агенцията за приватизация казаха 7-ми.
                              изчисленията също по-скоро навеждат към 7-ми

Коментар

• втори ЦПТ

Репортер видя ли това от днешния бюлетин на борсата:
                                "Във връзка с публикация в ДВ, бр. 111/22.12.2003 г., на основание чл. 2, ал. 3 и 4 от Приложение No 9 към Правилника на борсата, БФБ-София уведомява всички заинтересовани лица, че началната и крайната дата на централизирания публичен търг са респективно 06.01.2004 и 02.02.2004 г."

Какво мислиш? Има някакво разминаване с вашата информация
                                Аз лично мисля че от БФБ пак са сгафили. Писали са че ДВ е от 22-ри а той е от 23-ти и така първия ден на ЦПТ е 7-ми а не 6-ти
                                Все пак съм по склонен да вярвам на вас!
                                През тази година отново доказахте че сте най-полезния източник на информация за нас спекулантите на БФБ.
                                Весели празници и дано и през 2004-та да сте толкова точни!!!
                                Добрият, стар Батя

Коментар

Working...
                                X