IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• класация

Пълна статистика за 2003 г. - ZIP

Коментар

• klasacia

следобяд в 14:30 борсата ще обяви резултатите и ще ги публикуваме

Коментар

• klasacia

може ли някъде да се види класирането по брой сделки и обеми на БФБ за ИП и брокери
        за 2003 г.

Коментар

• forum - upgrade

Predi vreme bqhme predlojili da napravite taka, che da moje da se upload-vat grafiki. Dali ima razvitie po tozi vupros
          i oshte neshto
          Zashto ne moje da se tursqt mneniq na uchastnici po nik-a, s koito pishat? Mnogo po-udobno shte bude. V povecheto drugi forumi tazi opciq e nalice

Коментар

• въпрос

Препоръчвам ви да погледнете в старите материали, защото той се пази там някъде, щом казвате че е публикуван.
            Аз лично вече нямам спомен в какъв вариант по-точно го публикувахме.

Целият списък изчезна от харда ми, тъй като хард диска ми се "скапа".

Има го в Асоциацията на индустриалния капитал, можете да го поискате оттам.

Коментар

• въпрос

Преди време публикувахте списък с броя акционери в най-голямите публични дружества. Възможно ли е да публикувате актуален списък.
              http://forexnews.bg

Коментар

• уточнение

От АП казаха, че това е допълнение към годишният списък и Агенцията за приватизация ще реши срещу какво ще се продават.
                Вероятно това ще стане по досегашният ред. Публичните срещу компенсаторни инструменти. Непубличните срещу всички позволени платежни средства.

Коментар

• уточнение

Стефане, стига се заяжда с Мариян!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• уточнение

Spequlant, V kraina smetka mai nikoi ne znae tova

Коментар

• уточнение

Момчета защо сте написали в новини "За непубличните дружества инвеститорите ще предпочетат да плащат в инвестиционни бонове"? За публичните дружества не може ли също да се плаща с инвестиционни бонове. Нали и те са в общия кюп на непарични платежни средства. Или публичните дружества са в друг списък и се плащат само с КИ?
                      Добрият, стар Батя

Коментар

• ПИСНА МИ

Petre, ami to tova e politika na saita za jalost na vsichki.

Коментар

• ПИСНА МИ

Писна ми да ме клонират и да изказват всякакви мнения по мой адрес на мен и на семейството ми.
                          Или вземете мерки или ви казвам едно чао завинаги

Коментар

• пиратки

Да речем 600 без ДДС на месец

Коментар

• пиратки

а, ако ще си се събираме само мъжка компания, без мен, то едно гадже няма в тоя форум, ти купон искаш
                              виж, за рекламата си прав, като гледам поне 20-тина банера има на сайта, колко може да струва един банер, някой може ли да каже, ако е от бранша

Коментар

• пиратки

Инвесторе, няма ли да направите един купон за коледа
                                ние ви правим форума, от там капят рекламите, по едно малко може да черпите поне

Коментар

Working...
                                X