IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• До модератора - възможно ли е да обедените двете теми за Ютекс холдинг в една или едната просто да изчезне. А вероятно има и други дублирани теми и би било по лесно за потребителите да се ориентират ...

Сорри, ако прошението ми е много тъпо, но има много неща в живота ми по които не съм отворен.

Благодаря предварително

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      Имат сигурно много работа и не могат да ти отговорят.
      С тия спамъри верно не е лесно, ама . . .
      Като минава мода да им спомене нещо

Коментар

• Имат сигурно много работа и не могат да ти отговорят.

Коментар

• Абе не че нещо, ама на слепи ли се правите ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
            Ако това са окончателните кодове на емитентите дали не е време да ги смените та да "превключим" и ние по-лесно ?
            Благодаря предварително !

Коментар

• Ако това са окончателните кодове на емитентите дали не е време да ги смените та да "превключим" и ние по-лесно ?
              Благодаря предварително !

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                Джоан, модераторе, останалите, четящи това,
                има автоматични скриптове, които реагират при употребата на предефиниран набор от думи и при употребата им, достъпа за писане се отнема за няколко дни -> ако бъде инсталиран във форума ще бъде справедливо, тъй като не човек, а машина ще решава съдбата на младите и буйните! :-) А Моди ще трябва само да ъпдейтва списъка!
                Абсолютно безмислено е - ще използват !@#$%^ знаци и няма да ги лови скрипта - има много форуми къде е така слагат се интервали и всякакви други истории на обидните думи, смисъла се запазва но скрипта не го вижда.... просто не трябва да има цензура. А за много груби обиди седмичен бан на Ай-пи то.

Коментар

• Джоан, модераторе, останалите, четящи това,
                  има автоматични скриптове, които реагират при употребата на предефиниран набор от думи и при употребата им, достъпа за писане се отнема за няколко дни -> ако бъде инсталиран във форума ще бъде справедливо, тъй като не човек, а машина ще решава съдбата на младите и буйните! :-) А Моди ще трябва само да ъпдейтва списъка!
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                    Хмм, тва за ползването на модератора за уреждане на форумни сметки е малко изнасилено изказване, но няма да го приема лично!
                    И, разбери ме, ти, Джоан и другите защитници на онеправданите - аз съм за цялостното премахване на пошлоста и профанизма от форума!
                    Това че някои само го отнесоха, е жалко, наистина, но не можете да ме убедите, че не го заслужаваха!
                    Но както по-долу писах, повечето мърлячи бяха поизметени през изминалата седмица, за което съм повече от въодушевен! ;-)
                    Знаеш ли, по принцип си прав и аз съм на същото мнение.

Проблемът е, че принципът (да се премахне профанизма) трябва да се приложи на практика - тоест сам няма да се премахне, а някой трябва да го направи. Този някой с такива права, е модераторът.

Обаче, модераторът не е Бог (както и никой от нас не е) и в никакъв случай не може да бъде съдник за профанизма или липсата му - просто защото хората са различни, имат различни виждания за нещата и различен начин да ги изразяват.

Така че трудно мога да приема някой човек (а не Бог) да има правото да изтрива мнения на другите човеци само защото ги е преценил като глупави.

Изтриване на мнения може да бъде оправдано само при наличие на явни и недвусмислени обиди. Иначе линията между модериране с цел културен диалог и цензура (тоест триене на неудобни мнения) става много тънка и незабележима. И лесно се преминава.

Затова ми се струва (лично на мен) по-приемливо да се оставят мнения с обиди, отколкото да се трият мнения с предполагаеми (от човека с право да трие) обиди или пък такива с предполагаем (пак от него) профанизъм или глупост.

Кой е най-умният от нас всички (вкл. модераторите), та да му дадем правото да съди останалите и да ги класифицира като умни или глупави и на тази база да им забранява да изказват мнения?! Въпросът е очевидно риторичен.....

Мисля, че Волтер си го е казал най-добре "Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще се боря за правото ти да го казваш"

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                      Първоначално изпратено от johny-bravo
                      Какво рИвете всички бе? Баси, от едно оплакване стана егати митинга. Гледайте борсата. Изпускате да направите някой лев!
                      tq ne pozatvorili veche
                      По принцип говоря

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo
                        Какво рИвете всички бе? Баси, от едно оплакване стана егати митинга. Гледайте борсата. Изпускате да направите някой лев!
                        tq ne pozatvorili veche

Коментар

• Какво рИвете всички бе? Баси, от едно оплакване стана егати митинга. Гледайте борсата. Изпускате да направите някой лев!

Коментар

• и аз това казвам, че не трябва да се трие, ама изтриха поста на оптимистка към ОК. Ама ти разбрал недоразбрал анализаторстваш, без да имаш идея за кво става дума и откъде тръгна всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf66
                              Psyco, относно форумната ми младост си в голяма заблуда, не гледай броя на мненията и датата на регистрация, аз читател старче, не писател....
                              И не се опитвайте и ти и Боунс да използвате модераторите да разчиствате форумните си сметки с някои от участниците във форума, които не ви изнасят.
                              Че и Боунс е отправял много лични нападки, ама не са го трили и баннвали, пак и много други.
                              На никoй не му пука, че ОК бил аверче на Мариан.
                              Ей ти си голям разбирач мене като са ме обиждали тук да не мислиш че някой е трил, тука крадеца вика дръжте крадеца. Като гледам колко си запознат и с колко поста си сигурно и ти си поредния клонинг!!!!!
                              Изобщо не трябва да се трие освен наистина крайно обидни думи, какви лични сметки те гонят аз за това не пиша напоследък - пишат хора без грам аналитични способности, виж че дори не могат да уцелят правилните теми ............

Коментар

• Хмм, тва за ползването на модератора за уреждане на форумни сметки е малко изнасилено изказване, но няма да го приема лично!
                                И, разбери ме, ти, Джоан и другите защитници на онеправданите - аз съм за цялостното премахване на пошлоста и профанизма от форума!
                                Това че някои само го отнесоха, е жалко, наистина, но не можете да ме убедите, че не го заслужаваха!
                                Но както по-долу писах, повечето мърлячи бяха поизметени през изминалата седмица, за което съм повече от въодушевен! ;-)
                                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Working...
                                X