If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте
в името на темата ще присъстват стария и новия код за улеснение
новия код ще бъде добавен при старта на системата XETRA
Здравейте и от мен !
Ако правилно съм разбрал новия код ще се въведе чак при старта, т.е. бил съм близо
Не е ли доста по-удачно това нещо да се случи сега и да се свиква до старта или има друга причина. Да речен вероятна промяна в последния момент на кодовете?
До модератора - възможно ли е да обедените двете теми за Ютекс холдинг в една или едната просто да изчезне. А вероятно има и други дублирани теми и би било по лесно за потребителите да се ориентират ...
Сорри, ако прошението ми е много тъпо, но има много неща в живота ми по които не съм отворен.
До модератора - възможно ли е да обедените двете теми за Ютекс холдинг в една или едната просто да изчезне. А вероятно има и други дублирани теми и би било по лесно за потребителите да се ориентират ...
Сорри, ако прошението ми е много тъпо, но има много неща в живота ми по които не съм отворен.
Марияне, една забележка по отношение на въпроса за корекцията - той не е никак ясен. В момента според мен трендът е негативен, тоест корекцията би трябвало да е нагоре. Според тълкуването ти корекция е движение надолу и има сравнение с подобни анкети от преди, което не е много точно. Като цяло, отделете малко повече време като оформяте въпросите си - може да получети доста повече информация. Не е само заради тази анкета.
Коментар