IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grigorius
    Ето, не е по-дълго от това за бременните:
    Бременни НЕРАВНОСТОЙНО третирани относно 410 дни майчинство
    Кой е виновен, че нямаме резервен вариант за снабдяването с газ?
    Грешиш.
    Преброй буквите или ги погледни във Word със шрифт Courrier

Коментар

• Поздравления за кирилицата !

Коментар

• Здравейте,

Използвам възможността да се извиня за причинените неудобства от името на целия екип.

Към момента не наблюдаваме проблеми с логването във форума и на сайта. Моля, ако някой все още среща трудности да изтрие кукис на браузъра си и да опита отново. В случай на проблем – очакваме своевременно сигнализиране в темата, на мейла или на телефоните на редакцията.

От днес при писането на мнения е въведен кирилизатор – намира се над прозореца за писане на ново съобщение, от дясно. Към използващите латиница за публикуване на постове ще се подхожда като съобщенията им ще бъдат премахвани и ще бъдат връщани в личната им поща, като така няма да се губят.

От нас и Вас зависи форумът да е приятно място и да не се измъчваме взаимно с постове на други езици. В крайна сметка трябва да ценим родния си език и да се уважавме взаимно.

Припомняме, че е прибегнато до обединяване на регистрациите за анализатори на сайта Investor.bg и на форумните регистрации. Ако някой все още не е обединил двата си профила или не си е създал регистрация във форума – моля прочетете следната статия:

Investor.bg улеснява достъпа до изискващите регистрация услуги

http://www.investor.bg/?cat=5&id=73006

Оставаме отворени за Вашите коментари и препоръки

Поздрави и успешен ден

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
          Първоначално изпратено от Grigorius
          Модератори,

защо е сменео името на темата ми?!

От "Кой е виновен, че нямаме резервен вариант за снабдяването с газ?" стана "Кой е виновен за спирането на газа за България?"

Има огромна разлика в смисала и анкетата, нали така ????
          това заглавие не се събира
          тъй че едва ли е било някога
          та кое заглавие да бъде, но моля предложете някое което се събира

иначе двата въпроса са коренно различни, наистина
          Амииииии, беше се събрало?!

Ето, не е по-дълго от това за бременните:
          Бременни НЕРАВНОСТОЙНО третирани относно 410 дни майчинство

Но може да се смени на по-кратко така мисля:
          "Виновни за липса на резервен план за газа?"

Коментар

• Първоначално изпратено от Grigorius
            Модератори,

От "Кой е виновен, че нямаме резервен вариант за снабдяването с газ?" стана "Кой е виновен за спирането на газа за България?"

това заглавие не се събира
            тъй че едва ли е било някога
            та кое заглавие да бъде, но моля предложете някое което се събира

иначе двата въпроса са коренно различни, наистина

Коментар

• Модератори,

Коментар

• Здравейте,
                моля който има проблеми да си изтрие кукитата и да пробва пак
                мисля че има напредък
                поне потбителите с които говорихме по телефона, вече могат да ползват форума нормално

Коментар

• През Internet Explorer продължава да реже съобщенията от дясната страна.
                  Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1914
                    на мен ли ми се струва или пипнаха нещо по въпроса с логването и вече не изхвърля?
                    Не знам за "изхвърлянето", но днес цял ден но мога да се логна. След като рестартирах паролата успях, но пак нещо не е у ред. Темите ги отварям единствено в "нов прозорец"
                    Мненията ми не са препоръка за взимане на инвестиционно решение

И още нещо:
                    човешката глупост е

Коментар

• Май страниците останаха да се отличават, да се опресняват автоматично сделките, както и да им се добавят секунди за цвят

Коментар

• Първоначално изпратено от 1914
                        на мен ли ми се струва или пипнаха нещо по въпроса с логването и вече не изхвърля?
                        Доживяхме го, да

Коментар

• на мен ли ми се струва или пипнаха нещо по въпроса с логването и вече не изхвърля?

Коментар

• здравейте,

дали е възможно да изтривате мнения писани на други азбуки ... само се кьоравим, а те са на хора които не им дреме за нищо свързано с България и предимно спамят и досаждат???

благодаря

Коментар

• И аз имам времеви лаг между писането на коментар и появяването му във форума ( и преброяването с +1 на брояча на коментари)!
                              Забелязах, че е така от тази година - да не би да има нещо общо с рефрешването на инфо от БФБ на 15 минути?
                              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                                Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                                Здравейте,
                                нека поставим ново начало на обратната връзка

въведох си името и паролата, кликнах отметка запамети ме на този компютър
                                браузвах навсякъде в портфейл в сделки, главната, компании, обзори, затварях и отварях прозорците (и с IE и с Мозила)

после се рестартирах

И все още съм логнат и под Мозила и под IE

в настройките има опция, която забранява запаметяване на пароли, може би е включена и затова на някои се губи сесията

тук не съм зад прокси, зад фаъруол и т.н.
                                Моля за обратна връзка дали някои има някакъв проблем, като молбата ми е да бъде описан детайлно - браузер, зад файъруол, през прокси, операционна система и т.н.

Благодаря
                                Направих същото като Вас ,но за да ви напиша това пск се налага наново да си въвеждам името и паролата Сърфирането в сайта стана изключително бавно .

Ако за да се избегне това трябва да променя нещо в настройките си моля подскажете .Благодаря
                                здравейте, кой е интернет доставчикът ви, с какъв браузър и каква версия на браузера
                                може ли да ми пратите телефон на лично съобщение, за да се свържем с вас и да проучим проблема по-добре

Коментар

Working...
                                X