If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето, не е по-дълго от това за бременните:
Бременни НЕРАВНОСТОЙНО третирани относно 410 дни майчинство
Кой е виновен, че нямаме резервен вариант за снабдяването с газ?
Грешиш.
Преброй буквите или ги погледни във Word със шрифт Courrier
Използвам възможността да се извиня за причинените неудобства от името на целия екип.
Към момента не наблюдаваме проблеми с логването във форума и на сайта. Моля, ако някой все още среща трудности да изтрие кукис на браузъра си и да опита отново. В случай на проблем – очакваме своевременно сигнализиране в темата, на мейла или на телефоните на редакцията.
От днес при писането на мнения е въведен кирилизатор – намира се над прозореца за писане на ново съобщение, от дясно. Към използващите латиница за публикуване на постове ще се подхожда като съобщенията им ще бъдат премахвани и ще бъдат връщани в личната им поща, като така няма да се губят.
От нас и Вас зависи форумът да е приятно място и да не се измъчваме взаимно с постове на други езици. В крайна сметка трябва да ценим родния си език и да се уважавме взаимно.
Припомняме, че е прибегнато до обединяване на регистрациите за анализатори на сайта Investor.bg и на форумните регистрации. Ако някой все още не е обединил двата си профила или не си е създал регистрация във форума – моля прочетете следната статия:
Investor.bg улеснява достъпа до изискващите регистрация услуги
От "Кой е виновен, че нямаме резервен вариант за снабдяването с газ?" стана "Кой е виновен за спирането на газа за България?"
Има огромна разлика в смисала и анкетата, нали така ????
това заглавие не се събира
тъй че едва ли е било някога
та кое заглавие да бъде, но моля предложете някое което се събира
иначе двата въпроса са коренно различни, наистина
Амииииии, беше се събрало?!
Ето, не е по-дълго от това за бременните:
Бременни НЕРАВНОСТОЙНО третирани относно 410 дни майчинство
Но може да се смени на по-кратко така мисля:
"Виновни за липса на резервен план за газа?"
От "Кой е виновен, че нямаме резервен вариант за снабдяването с газ?" стана "Кой е виновен за спирането на газа за България?"
Има огромна разлика в смисала и анкетата, нали така ????
това заглавие не се събира
тъй че едва ли е било някога
та кое заглавие да бъде, но моля предложете някое което се събира
Здравейте,
моля който има проблеми да си изтрие кукитата и да пробва пак
мисля че има напредък
поне потбителите с които говорихме по телефона, вече могат да ползват форума нормално
на мен ли ми се струва или пипнаха нещо по въпроса с логването и вече не изхвърля?
Не знам за "изхвърлянето", но днес цял ден но мога да се логна. След като рестартирах паролата успях, но пак нещо не е у ред. Темите ги отварям единствено в "нов прозорец"
Мненията ми не са препоръка за взимане на инвестиционно решение
дали е възможно да изтривате мнения писани на други азбуки ... само се кьоравим, а те са на хора които не им дреме за нищо свързано с България и предимно спамят и досаждат???
И аз имам времеви лаг между писането на коментар и появяването му във форума ( и преброяването с +1 на брояча на коментари)!
Забелязах, че е така от тази година - да не би да има нещо общо с рефрешването на инфо от БФБ на 15 минути?
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Здравейте,
нека поставим ново начало на обратната връзка
въведох си името и паролата, кликнах отметка запамети ме на този компютър
браузвах навсякъде в портфейл в сделки, главната, компании, обзори, затварях и отварях прозорците (и с IE и с Мозила)
после се рестартирах
И все още съм логнат и под Мозила и под IE
в настройките има опция, която забранява запаметяване на пароли, може би е включена и затова на някои се губи сесията
тук не съм зад прокси, зад фаъруол и т.н.
Моля за обратна връзка дали някои има някакъв проблем, като молбата ми е да бъде описан детайлно - браузер, зад файъруол, през прокси, операционна система и т.н.
Благодаря
Направих същото като Вас ,но за да ви напиша това пск се налага наново да си въвеждам името и паролата Сърфирането в сайта стана изключително бавно .
Ако за да се избегне това трябва да променя нещо в настройките си моля подскажете .Благодаря
здравейте, кой е интернет доставчикът ви, с какъв браузър и каква версия на браузера
може ли да ми пратите телефон на лично съобщение, за да се свържем с вас и да проучим проблема по-добре
Коментар