IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз първоначално се замислих, че няма файда да се спрат по тоя начин, но пак нещо не го намирам.

P.S. : Даже обърках бутоните за пращане с тая картинка

Коментар

• да му мисли киро с неговите компенсаторки

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
        И страниците сте оправили, само че не намирам тоя кирилизатор. Одеве пуснах на латиница съобщение и си мина по каналния ред. При мен ли е проблема ?
        може да се пише на латиница, защото URL-та имена на фирми и т.н. често са на латиница
        не е удачно да бъде забранена
        и е удачно постинг на латиница да мине (при което да бъде изтрит)
        но има кирилизатор
        той се намира над полето за писане, най-вдясно
        над десния горен ръб на полето за писане

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
          Здравейте,
          вече има съобщение което подканя за писане на кирилица и насочва към Кирилизатора
          а самият кирилизатор по подразбиране е на Фонетична кирилица (има и БДС)
          и
          вече няма да има писания на латиница
          а много яко!

всичко си работи

сега остава да намерите умно решение и за броя на новите теми на калпак?

Коментар

• И страниците сте оправили, само че не намирам тоя кирилизатор. Одеве пуснах на латиница съобщение и си мина по каналния ред. При мен ли е проблема ?

Коментар

• Харесва ми кирилизатора :-)

Коментар

• Здравейте,
                вече има съобщение което подканя за писане на кирилица и насочва към Кирилизатора
                а самият кирилизатор по подразбиране е на Фонетична кирилица (има и БДС)
                и
                вече няма да има писания на латиница

Коментар

С ИЕ8 бетата съм. Като си цъкна да вляза в някоя тема и да речем мина на таба с кобоса и върна пак на вашия таб си седи кобоса на вид въпреки, че съм цъкнал вашия таб. След като му дам рефреш и го оправя. Отделно, че чат-пат има лаг в ъпдейта на брояча явно в темите и има ново мнение, но темата не е ъпната.
                  благодаря

Коментар

• С ИЕ8 бетата съм. Като си цъкна да вляза в някоя тема и да речем мина на таба с кобоса и върна пак на вашия таб си седи кобоса на вид въпреки, че съм цъкнал вашия таб. След като му дам рефреш и го оправя. Отделно, че чат-пат има лаг в ъпдейта на брояча явно в темите и има ново мнение, но темата не е ъпната.

Коментар

• Днес ми се наложи да се регистрирам под нов ник,за да ви помоля да ми изпратите нова парола на пощата.Няколко пъти повтарям процедурата,но парола не получавам-иначе последното съобщение от инвестор.бг е от вчера по темата ОТЦК.Ника ми е milom.Ако трябва да се смени пощата или нещо друго, кажете как да процедирам по нататък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Едуард_Вичинян
                        Първоначално изпратено от Blagoy
                        До ДВИ-то: Как ще коментирате слуховете за съкращения в Инвестор БГ АД. Като публична компания не трябва ли това да се обяви - колко, кога, защо?
                        ДВИ-то къде си?
                        Здравейте,

Слухове по принцип не коментираме, но това, което можем да кажем е, че съществено събитие освен нормалната флуктуация на кадри не е имало и съответно не е имало какво да се обявява.

Поздрави,
                        Едуард Вичинян,
                        ДВИ на Инвестор.БГ АД
                        LOL

Коментар

• Първоначално изпратено от Blagoy
                          До ДВИ-то: Как ще коментирате слуховете за съкращения в Инвестор БГ АД. Като публична компания не трябва ли това да се обяви - колко, кога, защо?
                          ДВИ-то къде си?
                          Здравейте,

Слухове по принцип не коментираме, но това, което можем да кажем е, че съществено събитие освен нормалната флуктуация на кадри не е имало и съответно не е имало какво да се обявява.

Поздрави,
                          Едуард Вичинян,
                          ДВИ на Инвестор.БГ АД

Коментар

• Първоначално изпратено от Blagoy
                            ДВИ-то къде си?

Коментар

• извиненията се приемат
                              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Поздравления за кирилицата !

+1 Най - после да се сети някой, че трябва да се пази розния език. Препоръчвам Ви да помогнете и на БФБ да изпишат имената на публичните компании търгувани на БФБ на кирилица, че е голям срамът за това , което са сътворили в XETRA- та.

Коментар

Working...
                                X