If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И страниците сте оправили, само че не намирам тоя кирилизатор. Одеве пуснах на латиница съобщение и си мина по каналния ред. При мен ли е проблема ?
може да се пише на латиница, защото URL-та имена на фирми и т.н. често са на латиница
не е удачно да бъде забранена
и е удачно постинг на латиница да мине (при което да бъде изтрит)
но има кирилизатор
той се намира над полето за писане, най-вдясно
над десния горен ръб на полето за писане
Здравейте,
вече има съобщение което подканя за писане на кирилица и насочва към Кирилизатора
а самият кирилизатор по подразбиране е на Фонетична кирилица (има и БДС)
и
вече няма да има писания на латиница
а много яко!
всичко си работи
сега остава да намерите умно решение и за броя на новите теми на калпак?
Здравейте,
вече има съобщение което подканя за писане на кирилица и насочва към Кирилизатора
а самият кирилизатор по подразбиране е на Фонетична кирилица (има и БДС)
и
вече няма да има писания на латиница
С ИЕ8 бетата съм. Като си цъкна да вляза в някоя тема и да речем мина на таба с кобоса и върна пак на вашия таб си седи кобоса на вид въпреки, че съм цъкнал вашия таб. След като му дам рефреш и го оправя. Отделно, че чат-пат има лаг в ъпдейта на брояча явно в темите и има ново мнение, но темата не е ъпната.
С ИЕ8 бетата съм. Като си цъкна да вляза в някоя тема и да речем мина на таба с кобоса и върна пак на вашия таб си седи кобоса на вид въпреки, че съм цъкнал вашия таб. След като му дам рефреш и го оправя. Отделно, че чат-пат има лаг в ъпдейта на брояча явно в темите и има ново мнение, но темата не е ъпната.
Днес ми се наложи да се регистрирам под нов ник,за да ви помоля да ми изпратите нова парола на пощата.Няколко пъти повтарям процедурата,но парола не получавам-иначе последното съобщение от инвестор.бг е от вчера по темата ОТЦК.Ника ми е milom.Ако трябва да се смени пощата или нещо друго, кажете как да процедирам по нататък.
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Едуард_Вичинян
Първоначално изпратено от Blagoy
Първоначално изпратено от Blagoy
До ДВИ-то: Как ще коментирате слуховете за съкращения в Инвестор БГ АД. Като публична компания не трябва ли това да се обяви - колко, кога, защо?
ДВИ-то къде си?
Здравейте,
Слухове по принцип не коментираме, но това, което можем да кажем е, че съществено събитие освен нормалната флуктуация на кадри не е имало и съответно не е имало какво да се обявява.
До ДВИ-то: Как ще коментирате слуховете за съкращения в Инвестор БГ АД. Като публична компания не трябва ли това да се обяви - колко, кога, защо?
ДВИ-то къде си?
Здравейте,
Слухове по принцип не коментираме, но това, което можем да кажем е, че съществено събитие освен нормалната флуктуация на кадри не е имало и съответно не е имало какво да се обявява.
+1 Най - после да се сети някой, че трябва да се пази розния език. Препоръчвам Ви да помогнете и на БФБ да изпишат имената на публичните компании търгувани на БФБ на кирилица, че е голям срамът за това , което са сътворили в XETRA- та.
Коментар