IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Внасяме либийския дълг към България във фонда Бенгази !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dude_01
    Първоначално изпратено от justpassingby
    ... s oste 100 amerikanski takiva...
    hahaha.. nali tova e problema, tia oste 100...
    otkade da se zemat, kato komunistite sistematichno unistoziha tradiciite i, a i samata bulgarska armia za tia 60 godini otkakto sa na vlast..
    Искам да ти кажа, като син на военни, че българска армия е зле от кат има демокрация в тая държава! Имали сме една ескадрила МиГ 29, една Су 25, две МиГ 21 и две МиГ 23. Да ти кажа ли от тези самолети сега колко летят... айде за домашно ще ти го оставя!
    inovoman, мисли по по-рационален начин... Как да направим така че, да изкараме пари за България, а не да си върнем не събираеми дългове!
    Не всичко е пари в тоя живот. Има думи като гордост чест и достойнство
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• Saglasen sam che e nacionalno predatelstvo da oprostim dalg tezi pari ne sa na Kalfin ili stanishev te sa nashi i predlagam da pisheme pisma i da izrazime grajdanska poziciya ne na parite za arabskite teroristi

Коментар

• Първоначално изпратено от justpassingby
        ... s oste 100 amerikanski takiva...
        hahaha.. nali tova e problema, tia oste 100...
        otkade da se zemat, kato komunistite sistematichno unistoziha tradiciite i, a i samata bulgarska armia za tia 60 godini otkakto sa na vlast..

Коментар

• Ako s tezi pari bjahme kupili edin F 16 ili edin MIG 29 i im go bjahme pratili zaedno s oste 100 amerikanski takiva, mislja, che opredelno stjahme da postupim po-pravilno.
          Kakvi izvodi si pravi Kadafi sega - iznudvaneto i terozisma davat efekt, produljavam v sustia duh, nikoj ne smee da mi kaje nisto. Horata sa si pri nas, sreden prust za libijzite i US-samoletonosachi na pristanistata im! Tova e istinata!

Коментар

• Първоначално изпратено от PeterNK
            Става дума за 56,600,000 долара! ... И после защо няма пари за вдигане на пенсиите, образование, ... Защото правителството е социално! Грижи се за решаване на социалните проблеми, ... за либииските социални проблеми!
            Абе я ходи си прочети учебника по икономика!!!
            Ако мислиш, че еднократни 50 милиона ще решат проблемите в държавата... Значи си много загубен! А съвсем друга тема е, че еднократните вноски в бюджета не могат да се използват за пенсии и заплати.
            До преди 5-10 години имах ме дълг към Русия от времето на Освобождението...
            България Над Всичко

Коментар

• Става дума за 56,600,000 долара! ... И после защо няма пари за вдигане на пенсиите, образование, ... Защото правителството е социално! Грижи се за решаване на социалните проблеми, ... за либииските социални проблеми!

Коментар

• Re: !!!

[quote="PeterNK"]Няма такова нещо като дълг, който никога няма да се върне!

Има,има.Иракския дълг към нас.
                Life won't wait for you.

Коментар

Няма такова нещо като дълг, който никога няма да се върне!Особено в международен аспект. Текат си лихви и рано или късно под една или друга форма парите влизат в страната (Нефтопродукти, стоки, ...). Луканов спря да изплаща дълга на България и какво стана? Здрави лихви! Сега плащаме и лихвите. Що за идея: "трудно е да се вземе дълга, за това забравяме за случая"? Дали така би разсъждавал Станишев ако дълга беше към него?
                  Първоначално изпратено от Ajax4o
                  Първоначално изпратено от Nahalius
                  Аз нещо не разбирам!

Либия ни дължи некакви пари за нещо си, сега ние внасяме тоя дълг във еди кой си фонд.

Тоест дай 5 лв. а утре ще ми ги върнеш.

Ако някой е по запознат би ли ми обяснил конкретно таз транзакция?
                  Казва ме им на Либииците "Вие ни върнете пари /които ни дължите от 20 години/ и ние ще ви ги внесем във фонда".
                  Много добре правим! И без туй тоя дълг никога нямаше да си го вземем... барем и пари да не им даваме.
                  Мислят се за големи тарикати, ама хич не са такива!

PeterNK какво не ти харесва в сделката, аз я намирам за много добра!

Коментар

• Ами ако е така звучи разумно!
                    Some things need time!

Коментар

Първоначално изпратено от Nahalius
                      Аз нещо не разбирам!

Либия ни дължи некакви пари за нещо си, сега ние внасяме тоя дълг във еди кой си фонд.

Казва ме им на Либииците "Вие ни върнете пари /които ни дължите от 20 години/ и ние ще ви ги внесем във фонда".
                      Много добре правим! И без туй тоя дълг никога нямаше да си го вземем... барем и пари да не им даваме.
                      Мислят се за големи тарикати, ама хич не са такива!

PeterNK какво не ти харесва в сделката, аз я намирам за много добра!
                      България Над Всичко

Коментар

• !!!

Аз нещо не разбирам!

Some things need time!

Коментар

• Това се очакваше.По важния въпрос е какво ще се прави с дълга на Либия и либийски фирми към български фирми, който е значително по-голям.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Внасяме либийския дълг към България във фонда Бенгази !

СРАМ! ПОЗОР! ... СВИНЩИНА!
                            Внасяме либийския дълг към България във фонда Бенгази
                            От: Мая Цветкова
                            maia@investor.bg
                            02.08.2007 15:29

Правителството реши да внесе във фонда „Бенгази“ за лечение на либийските деца, заразени със СПИН, натрупания дълг на Либия към България, който е на обща стойност 56,6 млн. долара, съобщи на специална пресконференция след днешното заседание на Министерски съвет вицепремиерът и министър на външните работи Ивайло Калфин.

Дългът е натрупан от 1984 г. насам, като главницата е 20,36 млн. долара, а лихвите са приблизително 36,27 млн. долара, уточни той.

Калфин посочи, че ще бъде предложено на Либия да се включи в споразумение за прехвърлянето на дълга към фонда. По думите му сумата на лихвата не е уточнена с либийската страна.

Досега България не е правила вноски във фонда, подчерта Калфин.

Външният министър изнесе данни, според които към 10 май тази година наличните средства във фонда са общо 130,5 млн. евро, като източниците на финансиране са 17 правителства и правителствени организации, 9 фирми и една неправителствена организация.

Фондът е създаден в началото на 2006 г., като негов ръководител е представител на ЕК.
                            0
                            НЕ
                            0%
                            0
                            ДА
                            0%
                            0
                          Working...
                          X