IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение за временна забрана за писане във форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съни, наистина е тъпо една мисъл да се трансформира в клонинги на един и същ човек (онзи ден например хванахме как Фактс и Форекс Мастър са един и същ човек). Но ако няколко души споделят една и съща мисъл, е друго.

Не съм и подозирал, че зад единомислието ти с Леонид и Фактс по геополитическите въпроси се крие един и същ човек!!! Изненада ме. Защо го правите?

Коментар

• Давам първия жълт картон на Vhk, не толкова заради повтарянето на едно и също мнение безброй пъти, а заради последното изказване за флейтата в темата на Синергон.

Коментар

• хахха, 22, съгласна съм, барабар с тези дето идея си нямат от руската душевност, но ...пишат => вън

наистина е много досадно да усещаш, как една мисъл се трансформира в няколко ника...
        още по-неприятният момент е избиването на комплекси с обиди и приказки стил 'аз съм единствен"...

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
          Да, долу свободата на словото наистина.

Предлагам наистина да се спазват правилата. Който изразява обиди на етническа или националистическа основа или проповядва към насилие, да се банва. Веднага се сещам за някои, които системно обиждат американския народ и които защитават доказани световни терористи и политически убийци.

Предлагам също така тук да не пишат хора без икономическо образование или които допускат правописни грешки.
          Ако добавиш още 2-3 условия няма да останат хора достойни да пишат в този форум :lol:

Коментар

• Да, долу свободата на словото наистина.

Предлагам наистина да се спазват правилата. Който изразява обиди на етническа или националистическа основа или проповядва към насилие, да се банва. Веднага се сещам за някои, които системно обиждат американския народ и които защитават доказани световни терористи и политически убийци.

Предлагам също така тук да не пишат хора без икономическо образование или които допускат правописни грешки.

Коментар

• и аз си мислех за нещо такова. ама като се гледат и ИП адресите на жълто-картонуващите.

и тъй като не може да се определи доколко разводнена е една тема, но пък грубите думи и обиди си личат, по-скоро от това да се почне. жълти картони за грубиянство

П.С. Абе сега като минах през една друга тема съм съгласен и отвлечените, безмислени и заяждачески постове да се картонуват. все пак това е инвеститорки сайт!

Коментар

• Предложение за временна забрана за писане във форума

Напоследък "троловете" са повече от биковете и мечките във форума. Пишат се абсолютно безсмислени постове чието съдържание са обиди и цинични намеци, без никаква финансова информация или пък някаква форма на знание. Отделно от това да се чете и пише българския на латиница за мен е най малко неуважение към историята на народа ни, но по- лошото е че най накрая се оказва че отново напразно съм си губил времето...
                Много от авторите се държат по начин които надали някога в живота си са прилагали в реален разговор лице в лице. Предлагам да се потърси форма за временно спиране на възможността за писане във форума на потребители които примерно съберат 25 "жълти" картона, като предложенията за временно сприране да са поне за седмица и един потребител може да даде само едни жълт картон на друг.
                0
                Да
                0%
                0
                Не
                0%
                0
                Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
              Working...
              X