IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение за временна забрана за писане във форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
    На много народ трябва да се отнеме правото да ползва компютър и интернет и да се отведе в санаториум /за някои комуна може би/...

Но в тази си идея пропускате нещо важно - на инвестор.бг му трябват повече цъкове и мнения за статистиката, на хората не им дреме че форума е пълен с изроди и трескаво пишещи раздразненителни интелигенти-онанисти.

Успешна търговия (на който практикува)
    :-) железен си просто!
    БЛАГОДАРЯ, ЧЕ СПОДЕЛИ С НАС ТОВА ТВОЕ МНЕНИЕ ;-)

Коментар

• Здравейте,
      как ви се струва идеята да има форум на принципа на zip.bg. Общуваш с хора, които сам си избереш или те теб. Не е правилно да се ограничава този форум, но може би му е време да се адаптира към по широкия кръг хора, който пише в него.

Коментар

• На много народ трябва да се отнеме правото да ползва компютър и интернет и да се отведе в санаториум /за някои комуна може би/...

Но в тази си идея пропускате нещо важно - на инвестор.бг му трябват повече цъкове и мнения за статистиката, на хората не им дреме че форума е пълен с изроди и трескаво пишещи раздразненителни интелигенти-онанисти.

Успешна търговия (на който практикува)

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
          Преди бях давал линк за плъгин за мозилата, с който могат да се игнорват юзъри в phpbb форуми. Аз лично го ползвам.
          здрава мисъл в здраво тяло

Коментар

• Преди бях давал линк за плъгин за мозилата, с който могат да се игнорват юзъри в phpbb форуми. Аз лично го ползвам.

Коментар

• Вариантите са два:

http://www.youtube.com/watch?v=mploADKBihc

А може и така:

http://www.youtube.com/watch?v=rr7keMM8vak

Всеки с предпочитанията си...

П.С.: Истина е все пак, че има доста спам из форума...

Коментар

• Re: Предложение за временна забрана за писане във форума

Първоначално изпратено от Grog
                Самозабравяте се!Както беше написал някой по-долу: 'живеем в свободна страна'.Каде отидоха идеалите на демокрацията?Все пак сайтьт мсля е частна собственност и не модераторите,а собствениците тр.да решьт какви мнения да пускат и какви не.нали това е смисьльт на демокрацията-свобода гластост плурализьм.Ако някой отвори подобна тема в часна медия в нормална страна независимо дали е весник,радиостанция телевизия или уеб-саит... ще му се смеят.В нормалните страни всеки може да говори каквото си иска,независимо дали обижда някои на расова,верска,етническа,или друга основа или на общо основание(в нормалните страни има целенасочени такива медий).Ако някой се чувства обиден може да заведе дело срещу извьршителя,но това не е криминално деяние,хулиганството сьщо не е киминално деяние,вьпреки ,че някои ако се чувства засегнат от това може да сезира прокуратурата.Някой от вас все още мислят,че живеят през времето на тоталитаризма когато политическите вицове и обидите на партийни членове бяха киминално деяние и подронване на моралните устой на социалистичесия строй.
                П.С...на който не му харесват някой мнения просто да не ги чете.
                Моля ви, пишете по-грамотно, че адски се дразня и затормозявам като чета подобни постинги..Особено проблемът "и" и "й" е потресаващ.

Коментар

• Аз сьщо ги прескачам каналите и аналите,..опс аналийте исках да кажа,напоследьк вирее няква мухлясала комунистическа русофилия

Коментар

• :-)
                    Във всемирния Космос повечето е мръсотия,черни дупки и хаотични студени тела :-), но това не ни отказва да търсим прашинката - живот :-)
                    От друга страна, правя земната аналогия с дистанционното - който канал не ви харесва и е в разрез с вашите рабирания -прескачайте ;-)
                    Аз доста канали прескачам,но все има и такива които стават ...
                    ;-)
                    Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

Първоначално изпратено от Borsalino
                      А как ще разбереш дали мнението ти харесва или не, без да си го прочел?
                      Прочети го,но не му обрьщай внимание и не му се врьзвай,ако решиш отговори в сьшия стил...е все пак ако се почувстваш обиден хвани адвокат,може и да осьдиш някой,но най- вероятно ще водиш дело срещу невиннии ще заплатиш разноски по делото,а може,ако наистина са невинни и те да те осьдят за клевета.

Коментар

А как ще разбереш дали мнението ти харесва или не, без да си го прочел?

Коментар

Първоначално изпратено от BigBear
                          Напоследък "троловете" са повече от биковете и мечките във форума. Пишат се абсолютно безсмислени постове чието съдържание са обиди и цинични намеци, без никаква финансова информация или пък някаква форма на знание. Отделно от това да се чете и пише българския на латиница за мен е най малко неуважение към историята на народа ни, но по- лошото е че най накрая се оказва че отново напразно съм си губил времето...
                          Много от авторите се държат по начин които надали някога в живота си са прилагали в реален разговор лице в лице. Предлагам да се потърси форма за временно спиране на възможността за писане във форума на потребители които примерно съберат 25 "жълти" картона, като предложенията за временно сприране да са поне за седмица и един потребител може да даде само едни жълт картон на друг.
                          Самозабравяте се!Както беше написал някой по-долу: 'живеем в свободна страна'.Каде отидоха идеалите на демокрацията?Все пак сайтьт мсля е частна собственност и не модераторите,а собствениците тр.да решьт какви мнения да пускат и какви не.нали това е смисьльт на демокрацията-свобода гластост плурализьм.Ако някой отвори подобна тема в часна медия в нормална страна независимо дали е весник,радиостанция телевизия или уеб-саит... ще му се смеят.В нормалните страни всеки може да говори каквото си иска,независимо дали обижда някои на расова,верска,етническа,или друга основа или на общо основание(в нормалните страни има целенасочени такива медий).Ако някой се чувства обиден може да заведе дело срещу извьршителя,но това не е криминално деяние,хулиганството сьщо не е киминално деяние,вьпреки ,че някои ако се чувства засегнат от това може да сезира прокуратурата.Някой от вас все още мислят,че живеят през времето на тоталитаризма когато политическите вицове и обидите на партийни членове бяха киминално деяние и подронване на моралните устой на социалистичесия строй.

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид
                            Друго което се сещам че може да се направи е да се раздели форума на две.Едната част само финансов а в другата всичко останало-политика и всякакви теми от деня.Така всеки ще чете каквото го интересува без да се разводняват другите теми.

Леонид, мисля, че това е много добра идея. Модератора може да помисли над това.
                            Що се отнася до предложението на 22 за икономическото образование, не мисля че е добро предложение. Лично аз съм икономист, но мисля, че във форума пишат доста стойностни хора, от които има какво да се научи.

Що се отнася за "дразнителите" във форума, аз просто не им обръщам внимание. Ако просто се елиминират постовете им, те сами ще се откажат да пишат.

Коментар

• За мен тази тема си е губене на време .Може да се забрани но само за нецензурни думи и груби обиди .Колкото до постове които са различни от мненията на мнозинството смятам ,че това си е нормално .Това ,че някой се впряга и се ядосва си е чисто негов проблем .Мога да попитам само как бихте разбрали кое е правилно ако нямаше и неправилно мнение ,кое е добро и кое е лошо Едното си върви с другото .........
                              "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Аз съм за. Писнало ми е през годините от попълзновенията на разни негодници, невежи и сръпски порове и омръзнало ми е со тях да се карам.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X