IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елана и Гошко Алексиев

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Явно от trading не остава време за ремонти )))
    пък Елана го правят на балък
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
      Абе напишете му името на човека с главни букви... Какво е това неуважение?
      Като гледам постовете на Smith, май Shift-а не му работи.

Коментар

• Доста често поръчка пусната в 14.10 ми я потвърждават на другия ден в 9.27ч.Страхотни са!

Коментар

• Абе напишете му името на човека с главни букви... Какво е това неуважение?
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• точно бързото им потвърждение в рамките на 30сек до 2 мин. много са бързи
            не е препоръка!!!

Коментар

• Аз оплаквания към екипа на Елана нямам. Благодарение на бързото потвърждаване на офертите резултатите са доста добри.
              sweettea

Коментар

• Първоначално изпратено от Smith
                ти кого оспокояваш бе геймарче
                Ами, като съдя по горното ти изказване, по-скоро успокоявам Жоро.

Като ти пречи Интернет-а, направи си ИП, инвеститоре, и си търгувай директно от залата в БФБ!

Коментар

• Айде почна се пак ))))))))
                  оставете го на мира момчето.Жорката Алексиев е един от най-старите в бранша на бек-офиса и наистина си разбира от работата.Явно наистина не е зависело от него щом е станал гаф.Хора сме все пак.
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• ти кого оспокояваш бе геймарче
                    не е препоръка!!!

Коментар

• По-спокойно, де! Случват се такива работи.

Коментар

• Елана и Гошко Алексиев

трябва да ви кажа че ми скъсва нервите тоя, и са толкова бавни, интренет немали незнам си кво, ами и вас да ви нема
                        не е препоръка!!!
                      Working...
                      X