IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елана и Гошко Алексиев

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• имаше един ИП ,който като условие посочваше,че ако ти забави поръчка повече от 20сек ти дължи неустойка 50 лв. ...

Коментар

• "Бързите от Елана"
      не е препоръка!!!

Коментар

• Мани мани! За 2-ри път ми го правят тоя номер. Сега чаках 20 мин за да ми пуснат поръчката.

Коментар

• елана пак ли немат ток?????????????????
          някой да има проблем с еланския кобос????????????????
          не е препоръка!!!

Коментар

• Професионално отношение от страна на Елана би било да дублират от другия си офис дейността. Има технически решения. Като краднат кабела по булеварда дейността да се поема от офиса в центъра и обратно....

така си е - спор няма,просто беше намесено име и затова стана цялата полемика
            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin
              SubZero, ти по MortalKombat-a ли си падаш, че се обръщат към теб като "геймърче" ?
              оспокой се , не се заяждам
              Аз съм спокоен, Longin.

Иначе, наистина си падах по Мартал-а! Като бях малък. Но никога не съм бил геймър.
              По-скоро lamer.

Коментар

• 1. Не ми е ясно Г. Алексиев какво общо има?
                2. Професионално отношение от страна на Елана би било да дублират от другия си офис дейността. Има технически решения. Като краднат кабела по булеварда дейността да се поема от офиса в центъра и обратно....

Коментар

• Първоначално изпратено от Smith
                  ти кого оспокояваш бе геймарче
                  SubZero, ти по MortalKombat-a ли си падаш, че се обръщат към теб като "геймърче" ?
                  оспокой се , не се заяждам
                  "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Неее,наши събратя (любимци на Импа) леко 'краднали жицата и затова нямало ток никъде след OMV-то
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• Горе по "България" много се строи и може да са клъцнали някои и друг по-голям кабел
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Елана все още нямат ток.Май ще предпочета да си сменя ИП отколкото да бъда кибик

Коментар

• те много често взеха да остават без ток, а тия UPS-и до касата не бачкат ли?
                          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• отново нямат ток,ордерите ми стоят непотвърдени от доста време

Коментар

• дааа и в момента пак нямат ток????/
                              мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• изнервих се малко, съжелявам
                                не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X