IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Cobos за джобен компютьр ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
    Странното е 4е той няма ка4ени никакви сертификати дори и в ROOT dir.??
    Пробвали с Active synx?
    днес не ми се занимава, тежък ден беше, надявам се утре да остане време.

Коментар

• Добре де...Опитай от Tools ->Internet options->Content->Sertificates- какво виждаш-качен ли ти е сертификата?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        Както каза lareman сертификата не иска да се качи, не знам защо. Отваря си сайта на бфб графиките са си наред, имам и флаш плеър ама кобос нямам. Ако не ми се получи инсталацията на сертификата, дайте съвет, кой ИП дава възможност за търговия на бфб чрез уеб базиране платформа. Благодаря!
        Странното е 4е той няма ка4ени никакви сертификати дори и в ROOT dir.??
        Пробвали с Active synx?
        мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от nikrum Разгледай мнение
          Други линкове отваря ли? Пробвай на bse-sofia.bg да отвориш страницата и дали ти изкарва графиката на индексите.Ако не, свали си флаш плейър от страницата на Adobe.Ако имаш настройки за сигурност, поверителност, firewall и тем подобни ги сложи на мин защита или добави страницата на бфб към trusted sites.Ако досега си правил нещо грешно по инсталирането на сертификата не забравяй основното правило за Windows: излез и влез след всяка промяна" Бил Гейтс попаднал при дяволите и го питали къде си збира в рая или ада.Искам да пробвам -казал той- и го пуснали в Ада: там красиви жени, уийски се лее, клубове, хазарт, нощен живот-харесало му и казал тука искам.Дяволите потрили ръце и почнали да го събличат, сложили казан с катран и приготвили тризъбците.Бил уплашен : абе що така бе нали друго гледах-А тва е демо версия
          Както каза lareman сертификата не иска да се качи, не знам защо. Отваря си сайта на бфб графиките са си наред, имам и флаш плеър ама кобос нямам. Ако не ми се получи инсталацията на сертификата, дайте съвет, кой ИП дава възможност за търговия на бфб чрез уеб базиране платформа. Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от nikrum Разгледай мнение
            Други линкове отваря ли? Пробвай на bse-sofia.bg да отвориш страницата и дали ти изкарва графиката на индексите.Ако не, свали си флаш плейър от страницата на Adobe.Ако имаш настройки за сигурност, поверителност, firewall и тем подобни ги сложи на мин защита или добави страницата на бфб към trusted sites.Ако досега си правил нещо грешно по инсталирането на сертификата не забравяй основното правило за Windows: излез и влез след всяка промяна" Бил Гейтс попаднал при дяволите и го питали къде си збира в рая или ада.Искам да пробвам -казал той- и го пуснали в Ада: там красиви жени, уийски се лее, клубове, хазарт, нощен живот-харесало му и казал тука искам.Дяволите потрили ръце и почнали да го събличат, сложили казан с катран и приготвили тризъбците.Бил уплашен : абе що така бе нали друго гледах-А тва е демо версия
            Не иска да се ка4и сертификата му???

Коментар

• Други линкове отваря ли? Пробвай на bse-sofia.bg да отвориш страницата и дали ти изкарва графиката на индексите.Ако не, свали си флаш плейър от страницата на Adobe.Ако имаш настройки за сигурност, поверителност, firewall и тем подобни ги сложи на мин защита или добави страницата на бфб към trusted sites.Ако досега си правил нещо грешно по инсталирането на сертификата не забравяй основното правило за Windows: излез и влез след всяка промяна" Бил Гейтс попаднал при дяволите и го питали къде си збира в рая или ада.Искам да пробвам -казал той- и го пуснали в Ада: там красиви жени, уийски се лее, клубове, хазарт, нощен живот-харесало му и казал тука искам.Дяволите потрили ръце и почнали да го събличат, сложили казан с катран и приготвили тризъбците.Бил уплашен : абе що така бе нали друго гледах-А тва е демо версия

Коментар

цитирам "Cannot find http//cobos.bse-sofia.bg. Make sure the path or internet address is correct
                Нямам идея какво да правя, а ми се иска да си го ползвам
                Имаш ли инсталиран Flash player?

Коментар

цитирам "Cannot find http//cobos.bse-sofia.bg. Make sure the path or internet address is correct
                  правилния синтаксис на адреса е: https://cobos.bse-sofia.bg
                  цитирания адрес е грешно написан, може от това да ти е проблема.

Коментар

какво ти дава като пуснеш КОбоса пре IE?

Коментар

• Освен за кобос ставаше въпрос и за други платформи за търговия на iPhone, Android и Blackberry. Честно казано не ми се купува Windows 6.5, затова ако някой знае да пише.

Коментар

Колеги помагайте не мога да инсталирам сертификата. Иска ми парола. Като продължа без да въвеждам парола ми изписва, че "един или повече сертификати са инсталирани" и нищо. Рестартирам след всяка операция и т.н. Другото, което не се получава е да кача сертификата в паметта на телефона, сега е на картата памет. Ако някой има идея как да я направя тази инсталация и да работи ..... Благодаря!
                        Апарата е Samsung B7300 Omnia с OS Win. Mobile 6.1.
                        какво ти дава като пуснеш КОбоса пре IE?

Коментар

• Не искам да те разочаровам , но аз имах самсунг i640 с mobile Windows и не можах да подкарам сертификата въпреки че се инсталира...Нещо с Java или Flash добавките в браузъра не ставаше. Много се мъчих и с други браузъри освен IE,но не.Сега си взех от промоционалните пакети на Мтел SAGEMCOM/winXP/ с дейта пакет и съм доста доволен...Перфектно си работи, има си клавиатура както и тъч скрийн! Ако смяташ че проблема ти е свързан с обезателно поставяне на парола можеш да си сложиш ..

Коментар

• Колеги помагайте не мога да инсталирам сертификата. Иска ми парола. Като продължа без да въвеждам парола ми изписва, че "един или повече сертификати са инсталирани" и нищо. Рестартирам след всяка операция и т.н. Другото, което не се получава е да кача сертификата в паметта на телефона, сега е на картата памет. Ако някой има идея как да я направя тази инсталация и да работи ..... Благодаря!
                            Апарата е Samsung B7300 Omnia с OS Win. Mobile 6.1.

Коментар

• имаш ЛС

Коментар

давам му Instal и то си се инсталира само
                                Откъде по-напред?
                                Става въпрос за win mobile 6.5.

Коментар

Working...
                                X