Първоначално изпратено от lareman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Cobos за джобен компютьр ?
Collapse
X
-
Пухче
Добре де...Опитай от Tools ->Internet options->Content->Sertificates- какво виждаш-качен ли ти е сертификата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКакто каза lareman сертификата не иска да се качи, не знам защо. Отваря си сайта на бфб графиките са си наред, имам и флаш плеър ама кобос нямам. Ако не ми се получи инсталацията на сертификата, дайте съвет, кой ИП дава възможност за търговия на бфб чрез уеб базиране платформа. Благодаря!
Пробвали с Active synx?мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nikrum Разгледай мнениеДруги линкове отваря ли? Пробвай на bse-sofia.bg да отвориш страницата и дали ти изкарва графиката на индексите.Ако не, свали си флаш плейър от страницата на Adobe.Ако имаш настройки за сигурност, поверителност, firewall и тем подобни ги сложи на мин защита или добави страницата на бфб към trusted sites.Ако досега си правил нещо грешно по инсталирането на сертификата не забравяй основното правило за Windows: излез и влез след всяка промяна" Бил Гейтс попаднал при дяволите и го питали къде си збира в рая или ада.Искам да пробвам -казал той- и го пуснали в Ада: там красиви жени, уийски се лее, клубове, хазарт, нощен живот-харесало му и казал тука искам.Дяволите потрили ръце и почнали да го събличат, сложили казан с катран и приготвили тризъбците.Бил уплашен : абе що така бе нали друго гледах-А тва е демо версия
Коментар
-
Първоначално изпратено от nikrum Разгледай мнениеДруги линкове отваря ли? Пробвай на bse-sofia.bg да отвориш страницата и дали ти изкарва графиката на индексите.Ако не, свали си флаш плейър от страницата на Adobe.Ако имаш настройки за сигурност, поверителност, firewall и тем подобни ги сложи на мин защита или добави страницата на бфб към trusted sites.Ако досега си правил нещо грешно по инсталирането на сертификата не забравяй основното правило за Windows: излез и влез след всяка промяна" Бил Гейтс попаднал при дяволите и го питали къде си збира в рая или ада.Искам да пробвам -казал той- и го пуснали в Ада: там красиви жени, уийски се лее, клубове, хазарт, нощен живот-харесало му и казал тука искам.Дяволите потрили ръце и почнали да го събличат, сложили казан с катран и приготвили тризъбците.Бил уплашен : абе що така бе нали друго гледах-А тва е демо версиямненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Други линкове отваря ли? Пробвай на bse-sofia.bg да отвориш страницата и дали ти изкарва графиката на индексите.Ако не, свали си флаш плейър от страницата на Adobe.Ако имаш настройки за сигурност, поверителност, firewall и тем подобни ги сложи на мин защита или добави страницата на бфб към trusted sites.Ако досега си правил нещо грешно по инсталирането на сертификата не забравяй основното правило за Windows: излез и влез след всяка промяна" Бил Гейтс попаднал при дяволите и го питали къде си збира в рая или ада.Искам да пробвам -казал той- и го пуснали в Ада: там красиви жени, уийски се лее, клубове, хазарт, нощен живот-харесало му и казал тука искам.Дяволите потрили ръце и почнали да го събличат, сложили казан с катран и приготвили тризъбците.Бил уплашен : абе що така бе нали друго гледах-А тва е демо версия
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениецитирам "Cannot find http//cobos.bse-sofia.bg. Make sure the path or internet address is correct
Нямам идея какво да правя, а ми се иска да си го ползвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениецитирам "Cannot find http//cobos.bse-sofia.bg. Make sure the path or internet address is correct
цитирания адрес е грешно написан, може от това да ти е проблема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениекакво ти дава като пуснеш КОбоса пре IE?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКолеги помагайте не мога да инсталирам сертификата. Иска ми парола. Като продължа без да въвеждам парола ми изписва, че "един или повече сертификати са инсталирани" и нищо. Рестартирам след всяка операция и т.н. Другото, което не се получава е да кача сертификата в паметта на телефона, сега е на картата памет. Ако някой има идея как да я направя тази инсталация и да работи ..... Благодаря!
Апарата е Samsung B7300 Omnia с OS Win. Mobile 6.1.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Не искам да те разочаровам , но аз имах самсунг i640 с mobile Windows и не можах да подкарам сертификата въпреки че се инсталира...Нещо с Java или Flash добавките в браузъра не ставаше. Много се мъчих и с други браузъри освен IE,но не.Сега си взех от промоционалните пакети на Мтел SAGEMCOM/winXP/ с дейта пакет и съм доста доволен...Перфектно си работи, има си клавиатура както и тъч скрийн! Ако смяташ че проблема ти е свързан с обезателно поставяне на парола можеш да си сложиш ..
Коментар
-
Колеги помагайте не мога да инсталирам сертификата. Иска ми парола. Като продължа без да въвеждам парола ми изписва, че "един или повече сертификати са инсталирани" и нищо. Рестартирам след всяка операция и т.н. Другото, което не се получава е да кача сертификата в паметта на телефона, сега е на картата памет. Ако някой има идея как да я направя тази инсталация и да работи ..... Благодаря!
Апарата е Samsung B7300 Omnia с OS Win. Mobile 6.1.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениедавам му Instal и то си се инсталира само
Става въпрос за win mobile 6.5.
Коментар
Коментар