IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Cobos за джобен компютьр ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nikrum Разгледай мнение
    Преди 5 месеца се чудех каква мобилна платформа да избера , даже питах г-н Тъмнев от БФБ за андроид дали ще стане и той каза че не са пробвали и ако ми се удаде да подкарам кобос да му пиша за резултата...После си взех един sagemcom Spiga с дейта сим карта за връзка през GPRS и Wi FI.ОС е windows XP и там всичко си въви както трябва.Но искам да споделя че ползването на драг § дроп функцията с тъч скрин е невъзможна с Кобос и предполагам че това не зависи от ОС.Просто в момента в който се опиташ да "хванеш" със стилуса код на акции и да го закараш до графичната зона се отваря подменюто за купува/продава....Така че пробвайте първо , защото не е практично , а все пак аз имам и почти пълна клавиатура.Не знам как би било с тъч скрин клавиатурата, но определено ме съмнява да е надеждно.пък най добре не купувайте и нямате грижи:-)
    Ами вече година и половина ползвам СOBOS през HTC HD2 и съм повече от доволен. Разбира се драг & дроп функцията не е удоволствие при тъч скриин, ама колкото да те държи в играта докато си на плажа, не е проблем.

Коментар

• При мен работи на N900 без пробелеми --той е с Мaemo,но основно го ползвам за спешно ако тряба да купя или продам..видимоста е добра.
      мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче Разгледай мнение
        мило , българско и родно...
        любя, тача и милея ...

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
          Има ли някои с пуснат кобос през Андроид?
          Аз в момента имам пуснат през WM6.5 но са доста зле нещата с видимоста, и е мъка голяма, затова го ползвам много рядко.
          Иначе за Адроид има flash player. Не знам сертификата дали ще стане.
          Иначе с едно таблетче към 10" си мисля че ще е супер видимоста.
          Другата алтернатива е смяна на доставчика с друга платформа или таблет с WM8.0.
          Доста се поборих с Android 2.2 Froyo, но накрая го зарязах.. явно има някакъв проблем със сертификата. Пробвах и сертификата да прегенерирам и в крайна сметка го инсалирах, но пак не сработи. Предполагам има някакъв проблем с OS. За последната 3+ версия на Android-a не знам дали са го направили.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• E аз моя го ползвам през 2-3 месеца и то да изтрия някоя поръчка рядко да задам някоя нова.
            Мисля че сертификата е за вин и няма как да стане с Андроид но сега като излязат новите Таблети с Вин 8.0 Иха.
            Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от nikrum Разгледай мнение
              Преди 5 месеца се чудех каква мобилна платформа да избера , даже питах г-н Тъмнев от БФБ за андроид дали ще стане и той каза че не са пробвали и ако ми се удаде да подкарам кобос да му пиша за резултата...После си взех един sagemcom Spiga с дейта сим карта за връзка през GPRS и Wi FI.ОС е windows XP и там всичко си въви както трябва.Но искам да споделя че ползването на драг § дроп функцията с тъч скрин е невъзможна с Кобос и предполагам че това не зависи от ОС.Просто в момента в който се опиташ да "хванеш" със стилуса код на акции и да го закараш до графичната зона се отваря подменюто за купува/продава....Така че пробвайте първо , защото не е практично , а все пак аз имам и почти пълна клавиатура.Не знам как би било с тъч скрин клавиатурата, но определено ме съмнява да е надеждно.пък най добре не купувайте и нямате грижи:-)
              Този проблем ми се появява доста често и на компа. Не ти е от телефона
              Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

• Преди 5 месеца се чудех каква мобилна платформа да избера , даже питах г-н Тъмнев от БФБ за андроид дали ще стане и той каза че не са пробвали и ако ми се удаде да подкарам кобос да му пиша за резултата...После си взех един sagemcom Spiga с дейта сим карта за връзка през GPRS и Wi FI.ОС е windows XP и там всичко си въви както трябва.Но искам да споделя че ползването на драг § дроп функцията с тъч скрин е невъзможна с Кобос и предполагам че това не зависи от ОС.Просто в момента в който се опиташ да "хванеш" със стилуса код на акции и да го закараш до графичната зона се отваря подменюто за купува/продава....Така че пробвайте първо , защото не е практично , а все пак аз имам и почти пълна клавиатура.Не знам как би било с тъч скрин клавиатурата, но определено ме съмнява да е надеждно.пък най добре не купувайте и нямате грижи:-)

Коментар

• Имам Самсунг Омниа така че съм го подкарал отдавна, сертификата за Win се само инсталира доколкото си спомням. Инчовете на екрана са около 3" (МАЛКО).
                  Аз пък кобоса си го харесвам през лятото пробвах друга платформа за 2 дни (не казвам на кои брокер ) голямо разочарование викам им когато смените по не 3 версии мога да пробвам пак иначе стария Кобос.
                  Иначе дилемата е смяна на ИП оти не влиза в час.
                  Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                    Има ли някои с пуснат кобос през Андроид?
                    Аз в момента имам пуснат през WM6.5 но са доста зле нещата с видимоста, и е мъка голяма, затова го ползвам много рядко.
                    Хмм, интересно ми е как си го подкарал на 6.5?
                    Някак нещо сертификати не улавям да кача.
                    Конкретно: на 10.1 си е ок, имам предвид платформа, смятай кобокса.
                    Колко инча е сега дисплея?
                    По въпроса за смяната: не виждам причина още да се ползва кобокса, ако греша - поправи ме!

Коментар

• Има ли някои с пуснат кобос през Андроид?
                      Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Здравейте.
                        Изрових тази тема от дълбините на форума, някой пробвал ли е да търгува през кобоса на смартфон с windows 7. Чудя се дали да взема един такъв. Знам, че ще ме посъветвате да сменя платформата, но не ми се занимава просто искам инфо, ако някой има
                        Предварителни Ви благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                          А някой знае ли как стоят нещата с Андроид?
                          Някой ка4вал ли е сертификат на телефон с Андроид?
                          мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• А някой знае ли как стоят нещата с Андроид?

Коментар

• мило , българско и родно...да ти е драго

Коментар

• Качих един за банкиране, обаче руут и xenrol и capicom не иска да ги метне - > греда.

Коментар

Working...
                                X