Първоначално изпратено от nikrum
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Cobos за джобен компютьр ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнениеИма ли някои с пуснат кобос през Андроид?
Аз в момента имам пуснат през WM6.5 но са доста зле нещата с видимоста, и е мъка голяма, затова го ползвам много рядко.
Иначе за Адроид има flash player. Не знам сертификата дали ще стане.
Иначе с едно таблетче към 10" си мисля че ще е супер видимоста.
Другата алтернатива е смяна на доставчика с друга платформа или таблет с WM8.0.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nikrum Разгледай мнениеПреди 5 месеца се чудех каква мобилна платформа да избера , даже питах г-н Тъмнев от БФБ за андроид дали ще стане и той каза че не са пробвали и ако ми се удаде да подкарам кобос да му пиша за резултата...После си взех един sagemcom Spiga с дейта сим карта за връзка през GPRS и Wi FI.ОС е windows XP и там всичко си въви както трябва.Но искам да споделя че ползването на драг § дроп функцията с тъч скрин е невъзможна с Кобос и предполагам че това не зависи от ОС.Просто в момента в който се опиташ да "хванеш" със стилуса код на акции и да го закараш до графичната зона се отваря подменюто за купува/продава....Така че пробвайте първо , защото не е практично , а все пак аз имам и почти пълна клавиатура.Не знам как би било с тъч скрин клавиатурата, но определено ме съмнява да е надеждно.пък най добре не купувайте и нямате грижи:-)Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!
Коментар
-
Преди 5 месеца се чудех каква мобилна платформа да избера , даже питах г-н Тъмнев от БФБ за андроид дали ще стане и той каза че не са пробвали и ако ми се удаде да подкарам кобос да му пиша за резултата...После си взех един sagemcom Spiga с дейта сим карта за връзка през GPRS и Wi FI.ОС е windows XP и там всичко си въви както трябва.Но искам да споделя че ползването на драг § дроп функцията с тъч скрин е невъзможна с Кобос и предполагам че това не зависи от ОС.Просто в момента в който се опиташ да "хванеш" със стилуса код на акции и да го закараш до графичната зона се отваря подменюто за купува/продава....Така че пробвайте първо , защото не е практично , а все пак аз имам и почти пълна клавиатура.Не знам как би било с тъч скрин клавиатурата, но определено ме съмнява да е надеждно.пък най добре не купувайте и нямате грижи:-)
Коментар
-
Имам Самсунг Омниа така че съм го подкарал отдавна, сертификата за Win се само инсталира доколкото си спомням. Инчовете на екрана са около 3" (МАЛКО).
Аз пък кобоса си го харесвам през лятото пробвах друга платформа за 2 дни (не казвам на кои брокер ) голямо разочарование викам им когато смените по не 3 версии мога да пробвам пак иначе стария Кобос.
Иначе дилемата е смяна на ИП оти не влиза в час.Не се бъзи-кай !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнениеИма ли някои с пуснат кобос през Андроид?
Аз в момента имам пуснат през WM6.5 но са доста зле нещата с видимоста, и е мъка голяма, затова го ползвам много рядко.
Другата алтернатива е смяна на доставчика с друга платформа или таблет с WM8.0.
Някак нещо сертификати не улавям да кача.
Конкретно: на 10.1 си е ок, имам предвид платформа, смятай кобокса.
Колко инча е сега дисплея?
По въпроса за смяната: не виждам причина още да се ползва кобокса, ако греша - поправи ме!
Коментар
-
Има ли някои с пуснат кобос през Андроид?
Другата алтернатива е смяна на доставчика с друга платформа или таблет с WM8.0.Не се бъзи-кай !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеА някой знае ли как стоят нещата с Андроид?мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Пухче
мило , българско и родно...да ти е драго
Коментар
Коментар