IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да се изписват заглавията на темите в Коментари ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Как да се изписват заглавията на темите в Коментари ?

Първоначално изпратено от Investor.bg
    ...3. Име на компания, код + манипулативен текст
    Пример: Химко (HIMKO) – 10 лв...
    Не е ли по-разумен и реален пример да речем:

"Албена (ALB) - 8 000 лв"? :-)

Иначе аз мисля, че така - само со името на компанията е по-добре - со времето някои заглавия станаха неактуални (Софарма - към 10 лева), а други направо комично-абсурдни (Химко - бъдеще и перспективи (?!?!?) )
    Да.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• На всички ви е ясно,че аз съм пристрастен и държа на свбодата на нас - потребителите - да определяме СВОБОДНО заглавията на темите - такива,каквито са обусловени от нашите нужди - естествено без да бъдат обидни или просташки.По въпроса за манипулативността - мисля,че е обидно за нас някой да ни смята за лесно манипулируеми овчици и да се опитва да ни "ПРЕДПАЗВА" по такъв смешен начин.

Коментар

• Според мен Име (Код) е напълно достатъчно.

Коментар

• Здравейте,

аз предлагам да бъде кода на компанията например (HIMKO) + текст, който модератора напише без Вие като дабрата фея да му правите промени. А ако не сме съгласни с текста след кода ние ще се разберм между нас. Големи хора сме и всички сме държали изпит за брокери и/или консултанти което предпоставя че можем да разберем сами кое е добро или лошо за форума.

Коментар

• Мисля, че въпросите в анкетата са манипулативни.
            Предлагам последния въпрос да бъде преформулиран:

Име на компания, код + свободен текст

Коментар

• Да де, ама на главната страница още стои анкетата за АДСИЦ....
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Как да се изписват заглавията на темите в Коментари ?

Уважаеми Потребители,

С оглед повишаването качеството на съдържанието и полезността на форума на Investor.bg и все повечето дискусии, приканваме всички участници да помогнат при изграждане на стратегията за развитие на коментарите.

Става въпрос за начина на изписване заглавията в „Коментари“ отнасящи се за публични компании.

Преди няколко дни във всички заглавия на теми за публични компании бяха оставени само имената на компаниите с цел:
                да се улесни ориентацията на потребителите, като мненията за дадено дружество се концентрират само в една тема
                да се избягват манипулиращи и подвеждащи заглавия, с цел постигане на конструктивен диалог.

Вашите мнения ще бъдат от голяма полза при вземането на крайното решение за промяна в структурата и визията на форума.

Можете да изразите своето мнение в анкетата на главната страница на http://investor.bg/

Как да се изписват заглавията в Коментари, отнасящи се за публични компании?

1.Име на компания, код - като се оставя възможност да се коментира само в една тема Пример: Химко (HIMKO)
                2. Име на компания, код + неманипулативен текст и коментиране в много теми за съответното дружество
                3. Име на компания, код + манипулативен текст
                Пример: Химко (HIMKO) – 10 лв.

Благодарим Ви предварително!
              Working...
              X