Колеги,що за свободен форум е това,в който администратора ще ти казва кои са темите,по които можеш да пишеш?ТОВА ЛИ Е СВОБОДАТА НА ФОРУМА?Не,категорично не съм съгласен и ако нещата не се променят,мисля,че форумът на Инвестор.бг ще си отиде в небитието - там,откъдето го изкарахме ние - УЧАСТНИЦИТЕ В ТОЗИ ФОРУМ,ТЕХНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ.Ако една тема не е с нецензурно заглавие,ако не е обидна или унижаваща достойнството на някого,кажете ми,с какво право администратора ще променя заглавието й,кой му е дал това право?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да се изписват заглавията на темите в Коментари ?
Collapse
Заключена.
X
X
-
“Свободата, Санчо, е най-великото благо на таз земя!”
Мигел де Сервантес
И на мен не ми харесва структурирането на отговорите в анкетата.даже се обърках
Подкрепям мненията за свободно название на темите.
Относно манипулацията- наскоро една тема се зовеше "Сриването на борда е неминуемо", а съдържанието беше условно.Каква беше реакцията тогава???Мисълта ми е, че има далеч по-манипулативни заглавия от тези за дадени компании.
Поне моите наблюдения са, че човек първо търси инфо за дадената фирма и после създава тема.Не мисля, че има голямо разводняване.Например, БТК-няколко теми, но всяка си носи идеята!
И също съм на мнение, че е по-добре да се остави свободният избор за отговор в дадена тема.Какво ще е заглавието и дали ще се хареса- ще определи самият отговарящ.Понякога, наистина е объркващо, но случаите са малко и личният избор трябва да е решаващ.
Само между другото- клубовете на дир-а преди време бяха интересно място за дискусии, сега след многото безпринципни админски и модераторски намеси не съм сигурна, че представлява интерес за много хора.
Коментар
-
аз пък подкрепям идеята на Инвестор да има само по една тема за дадена компания. Който не му харесва да си пише в друг сайт. Или още по-добре само една тема по даден въпрос, напр. за НИ. Ето преди имаше една тема за НИ "ХИ са свръхнадценени", сега приказките продължават в друга тема, но то по същество е все говорене за НИ! Нужни ли са две теми? Нека се сложи отгоре на форума едно служебно съобщение "Прочети преди да постнеш" и там да се казва че е желателно мненията да се пускат във вече съществуващите теми, а непременно да се отварят нови. Е ако няма налична отворена тема тогава да се пуска нова, напр. за идващите президентски избори.
Коментар
-
100% подкрепям Ветерана!
Форумът трябва да си остане свободен. Ограниченията на свободата в интернет трябва да бъдат минимални. Времето и интересите сами отсяват и оставят стойностните теми и участници.
Намесата на модераторите е нужна единствено за ограничаване на псувни, расистки коментари, нападки на лична или религиозна основа и т.н. Личната свобода трябва да се простира дотам, откъдето започва ограничаване на чуждата свобода и достойнство - така ли беше?
Коментар
-
;-)
"Как да се изписват заглавията на темите в Коментари ?"
:-)
Вижте,форумът не е за първолаци за да се поучаваме как да пишем? Това ,че някои пишат като първолаци,ми те са си такива :-) - от година ,две се занимават с акции и затова си мислят,че като напишат "SEDEF ще стане 1000 лв." и вече тълпата се е юрнала натам!
Тук във форума обаче има КОЛОРИТИ, които ако се опитвате да ги вкарате в рамка само ще загуби форума,сайта и Инвестор БГ :-)...както и ще загубите тези колорити,нещо което се е случвало вече тук не един път,за съжаление...
Например мислите ли, че култувата тема "Харе, компенсаторки ъп,ъп..." може да се замени например с "KZ,PKB-размисли и страсти":-).
Моля Ви не си губете времето напразно! Оставете пишещите свободно да изразяват собственото си ниво :-), такова каквото е - някои за първи клас , някои за мастерския клас...а времето ще покаже,както и показва кои теми да останат и кои да се залеят от водите на забравата...
;-) :-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Стига сте мрънкали, според мен дори не беше необходимо да има анкета, макар, че резултатите от нея са показателни - над 70% от анкетираните не желаят да има разводняване и наличие на няколко теми за една компания. Това трябваше да стане много по рано, излишно е да има теми като - Химко, бъдеще и перспективи и разни други.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НептунПървоначално изпратено от CaessarНа всички ви е ясно,че аз съм пристрастен и държа на свбодата на нас - потребителите - да определяме СВОБОДНО заглавията на темите - такива,каквито са обусловени от нашите нужди - естествено без да бъдат обидни или просташки.По въпроса за манипулативността - мисля,че е обидно за нас някой да ни смята за лесно манипулируеми овчици и да се опитва да ни "ПРЕДПАЗВА" по такъв смешен начин.
До модераторите:
Господа, не мислите ли, че определяйки едно заглавие като манипулативно, сами взимате отношение по темата и по този начин манипулирате участниците. Също така мисля, че е малко обидно да ни пазите от лошите манипулатори.
Продължавам да настоявам, че анкетата, която върви в момента е крайно некоректна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от CaessarНа всички ви е ясно,че аз съм пристрастен и държа на свбодата на нас - потребителите - да определяме СВОБОДНО заглавията на темите - такива,каквито са обусловени от нашите нужди - естествено без да бъдат обидни или просташки.По въпроса за манипулативността - мисля,че е обидно за нас някой да ни смята за лесно манипулируеми овчици и да се опитва да ни "ПРЕДПАЗВА" по такъв смешен начин.
Коментар
Коментар