IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да се изписват заглавията на темите в Коментари ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги,що за свободен форум е това,в който администратора ще ти казва кои са темите,по които можеш да пишеш?ТОВА ЛИ Е СВОБОДАТА НА ФОРУМА?Не,категорично не съм съгласен и ако нещата не се променят,мисля,че форумът на Инвестор.бг ще си отиде в небитието - там,откъдето го изкарахме ние - УЧАСТНИЦИТЕ В ТОЗИ ФОРУМ,ТЕХНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ.Ако една тема не е с нецензурно заглавие,ако не е обидна или унижаваща достойнството на някого,кажете ми,с какво право администратора ще променя заглавието й,кой му е дал това право?

Коментар

• Да, да, без творчество ще стане скучно във форума.

"Има ли мисъл , има ли чувство,
      само така се прави изкуство"

А, в анкетата липсва вариант за отговор - Име, код + текст и възможност само за една тема.
      Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• “Свободата, Санчо, е най-великото благо на таз земя!”
        Мигел де Сервантес

И на мен не ми харесва структурирането на отговорите в анкетата.даже се обърках
        Подкрепям мненията за свободно название на темите.
        Относно манипулацията- наскоро една тема се зовеше "Сриването на борда е неминуемо", а съдържанието беше условно.Каква беше реакцията тогава???Мисълта ми е, че има далеч по-манипулативни заглавия от тези за дадени компании.
        Поне моите наблюдения са, че човек първо търси инфо за дадената фирма и после създава тема.Не мисля, че има голямо разводняване.Например, БТК-няколко теми, но всяка си носи идеята!

И също съм на мнение, че е по-добре да се остави свободният избор за отговор в дадена тема.Какво ще е заглавието и дали ще се хареса- ще определи самият отговарящ.Понякога, наистина е объркващо, но случаите са малко и личният избор трябва да е решаващ.
        Само между другото- клубовете на дир-а преди време бяха интересно място за дискусии, сега след многото безпринципни админски и модераторски намеси не съм сигурна, че представлява интерес за много хора.

Коментар

• 200% заставам зад мнението на "ветерана".

Коментар

• Някой започна да манипулира анкетата :-) Явно манипулаторите са си манипулатори! :-) Не се спират от нищо! :-(

Коментар

• Свободни мнения ,да!Но свободно редактиране и после лутане по темите-не мисля че е приятно.

Коментар

• аз пък подкрепям идеята на Инвестор да има само по една тема за дадена компания. Който не му харесва да си пише в друг сайт. Или още по-добре само една тема по даден въпрос, напр. за НИ. Ето преди имаше една тема за НИ "ХИ са свръхнадценени", сега приказките продължават в друга тема, но то по същество е все говорене за НИ! Нужни ли са две теми? Нека се сложи отгоре на форума едно служебно съобщение "Прочети преди да постнеш" и там да се казва че е желателно мненията да се пускат във вече съществуващите теми, а непременно да се отварят нови. Е ако няма налична отворена тема тогава да се пуска нова, напр. за идващите президентски избори.

Коментар

• Между Свободата и Свободията има разлика!!!

Многото теми на мен лично ми ограничават свободата да мога лесно и бързо да се ориентирам в сайта!

Коментар

• 100% подкрепям Ветерана!

Форумът трябва да си остане свободен. Ограниченията на свободата в интернет трябва да бъдат минимални. Времето и интересите сами отсяват и оставят стойностните теми и участници.

Намесата на модераторите е нужна единствено за ограничаване на псувни, расистки коментари, нападки на лична или религиозна основа и т.н. Личната свобода трябва да се простира дотам, откъдето започва ограничаване на чуждата свобода и достойнство - така ли беше?

Коментар

• Аз пък подкрепям Хапчо :-) Колоритите си имат свобода за изява в темите! Няма нужда да размиваме форума с хиляди теми!

Добре би било все пак да се добави и името на компанията до кода, както е в анкетата! Кодът на някои по малко ликвидни дружества нищо не ми говорят :-(

Коментар

• Подкрепям ветерана...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ;-)
                          "Как да се изписват заглавията на темите в Коментари ?"
                          :-)
                          Вижте,форумът не е за първолаци за да се поучаваме как да пишем? Това ,че някои пишат като първолаци,ми те са си такива :-) - от година ,две се занимават с акции и затова си мислят,че като напишат "SEDEF ще стане 1000 лв." и вече тълпата се е юрнала натам!
                          Тук във форума обаче има КОЛОРИТИ, които ако се опитвате да ги вкарате в рамка само ще загуби форума,сайта и Инвестор БГ :-)...както и ще загубите тези колорити,нещо което се е случвало вече тук не един път,за съжаление...
                          Например мислите ли, че култувата тема "Харе, компенсаторки ъп,ъп..." може да се замени например с "KZ,PKB-размисли и страсти":-).
                          Моля Ви не си губете времето напразно! Оставете пишещите свободно да изразяват собственото си ниво :-), такова каквото е - някои за първи клас , някои за мастерския клас...а времето ще покаже,както и показва кои теми да останат и кои да се залеят от водите на забравата...
                          ;-) :-)
                          Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Стига сте мрънкали, според мен дори не беше необходимо да има анкета, макар, че резултатите от нея са показателни - над 70% от анкетираните не желаят да има разводняване и наличие на няколко теми за една компания. Това трябваше да стане много по рано, излишно е да има теми като - Химко, бъдеще и перспективи и разни други.

Коментар

• Първоначално изпратено от Нептун
                              Първоначално изпратено от Caessar
                              На всички ви е ясно,че аз съм пристрастен и държа на свбодата на нас - потребителите - да определяме СВОБОДНО заглавията на темите - такива,каквито са обусловени от нашите нужди - естествено без да бъдат обидни или просташки.По въпроса за манипулативността - мисля,че е обидно за нас някой да ни смята за лесно манипулируеми овчици и да се опитва да ни "ПРЕДПАЗВА" по такъв смешен начин.
                              Свободното определяне на заглавията води не до свобода, а до СВОБОДИЯ, защото за едно и също дружество ще има 5-10 различни теми! Това е страшно тъпо и неудобно!
                              Само да кажа, че има технически възможности различните теми, които засягат една и също дружество да бъдат индексирани и да могат да се разглеждат заедно, а който иска да си гледа отделно.

До модераторите:

Господа, не мислите ли, че определяйки едно заглавие като манипулативно, сами взимате отношение по темата и по този начин манипулирате участниците. Също така мисля, че е малко обидно да ни пазите от лошите манипулатори.

Продължавам да настоявам, че анкетата, която върви в момента е крайно некоректна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                                На всички ви е ясно,че аз съм пристрастен и държа на свбодата на нас - потребителите - да определяме СВОБОДНО заглавията на темите - такива,каквито са обусловени от нашите нужди - естествено без да бъдат обидни или просташки.По въпроса за манипулативността - мисля,че е обидно за нас някой да ни смята за лесно манипулируеми овчици и да се опитва да ни "ПРЕДПАЗВА" по такъв смешен начин.
                                Свободното определяне на заглавията води не до свобода, а до СВОБОДИЯ, защото за едно и също дружество ще има 5-10 различни теми! Това е страшно тъпо и неудобно!

Коментар

Working...
                                X